אז מה בעצם ההבדל בין מזרים למחשב?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ההבדל בין מחשב לבין סטרימר הוא לא (בעיקר...) החיבורים אלא תפיסת עולם.
סטרימר הוא כמו עוד מכשיר בסלון (DVD, ממיר, וידאו, רסיבר וכו') מחשב לא כל אחד ישים בסלון.
סטרימר מוגבל בפורמטים שהוא יכול לנגן ואתה מוגבל בפיצ'רים, מחשב עם הרבה התעסקות יעשה הכל ודורש עדכון תכוף של תוכנות, דרייברים וכו'
סטרימר הוא כמו עוד מכשיר בסלון (DVD, ממיר, וידאו, רסיבר וכו') מחשב לא כל אחד ישים בסלון.
סטרימר מוגבל בפורמטים שהוא יכול לנגן ואתה מוגבל בפיצ'רים, מחשב עם הרבה התעסקות יעשה הכל ודורש עדכון תכוף של תוכנות, דרייברים וכו'
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תחשוב שסטרימר הוא מחשב ייעודי שתצורת החומרה שלו קבועה עם מערכת הפעלה מצומקת ושמריץ רק אפליקציה אחת בודדת.
המחשב לעומת זאת מאפשר לך להתקין מערכות הפעלה שונות, להחליף רכיבים ולהתקין תוכנות רבות.
מבחינת חיבורים, ההודעה הקודמת מסכמת זאת יפה מאוד - ההבדלים הם רק ברכיבים שאתה בוחר להתקין במחשב בהתאם למה שאתה חושב שאתה זקוק לו.
שני הגורמים הנ"ל מאפשרים גמישות רבה יותר עם מחשב כאשר המחיר שאתה משלם הוא גם בכיס וגם בזמן והתעסקות.
המחשב לעומת זאת מאפשר לך להתקין מערכות הפעלה שונות, להחליף רכיבים ולהתקין תוכנות רבות.
מבחינת חיבורים, ההודעה הקודמת מסכמת זאת יפה מאוד - ההבדלים הם רק ברכיבים שאתה בוחר להתקין במחשב בהתאם למה שאתה חושב שאתה זקוק לו.
שני הגורמים הנ"ל מאפשרים גמישות רבה יותר עם מחשב כאשר המחיר שאתה משלם הוא גם בכיס וגם בזמן והתעסקות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
guyezra,
היום, עם המארזים של HTPC, כל אחד יכול להציב מחשב בסלון, והוא נראה בדיוק כמו מגבר או CDP. הגמישות שלו, כמו שכבר כתבתם, הרבה יותר גדולה ומאפשר לך דברים שסטרימר לא מאפשר, כמו למשל משחקים. אין כמו need for speed על LCD גדולה ומערכת סראונד רצינית
היום, עם המארזים של HTPC, כל אחד יכול להציב מחשב בסלון, והוא נראה בדיוק כמו מגבר או CDP. הגמישות שלו, כמו שכבר כתבתם, הרבה יותר גדולה ומאפשר לך דברים שסטרימר לא מאפשר, כמו למשל משחקים. אין כמו need for speed על LCD גדולה ומערכת סראונד רצינית
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

זה עוד לא ניסיתי
המשחק הזה יפה על LCD דווקא בגלל המריחות. הרקע של השקיעה נראה פיסכודלי כזה... גורם לך לבהות בו במקום לשים לב לכביש
המשחק הזה יפה על LCD דווקא בגלל המריחות. הרקע של השקיעה נראה פיסכודלי כזה... גורם לך לבהות בו במקום לשים לב לכביש
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אה, למחיר לא התייחסתי. לומר לך את האמת, אני לא ממש מודע למחיר של סטרימרים מפני שאף פעם לא שקלתי לקנות אחד.
האם סטרימייסר ייעודי מזהה פורמט "MKV" ??? או שקיימת דרך אחרת לראות את הפורמט הנ"ל בפלזמה HD שלי מבלי לחבר אותה למחשב ?
נ.ב בהמשך להודעה הקודמת מלמעלה.... האם ניתן לשחק במשחקים הנ"ל NEED FOR SPEED בפלזמה ולא בLCD מבלי לגרום נזק ?
נ.ב בהמשך להודעה הקודמת מלמעלה.... האם ניתן לשחק במשחקים הנ"ל NEED FOR SPEED בפלזמה ולא בLCD מבלי לגרום נזק ?
אני התבלבלתי מכל הנושא שנקרא סטרימר ו htpc .
הבנתי שאם ארכוש סטרימר הוא יהה מוגבל לצפייה כמו mpeg או ktv ועוד המון שמות לא מוכרים עבורי .
אז השאלה המרכזית האם להשקיע כ 200 שקל על סטימר עם 250 gb ואז בעוד שנה שנתיים יהה ללא ערך ??
או ללכת על htpc עם עלויות של כ 5 עד 6 אלף שקל ?.
עכשיו אני בבעיה מה אני עושה ממתין לסטרימר שיגיע בעוד זמן מה ויתן מענה לכל התוכנות וצפייה ?
אשמח לחוות דעת בנדון
הבנתי שאם ארכוש סטרימר הוא יהה מוגבל לצפייה כמו mpeg או ktv ועוד המון שמות לא מוכרים עבורי .
אז השאלה המרכזית האם להשקיע כ 200 שקל על סטימר עם 250 gb ואז בעוד שנה שנתיים יהה ללא ערך ??
או ללכת על htpc עם עלויות של כ 5 עד 6 אלף שקל ?.
עכשיו אני בבעיה מה אני עושה ממתין לסטרימר שיגיע בעוד זמן מה ויתן מענה לכל התוכנות וצפייה ?
אשמח לחוות דעת בנדון
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
ההבדל העיקרי הוא אם אתה מוכן לשים מחשב בסלון ולהתעסק איתו בלי סוף או לשים סטרימר ולהתפשר על הפורמטים שהו יכול לנגן.
בקרוב יתחילו להופיע סטרימרים מבוססי 8634 שאמור לתמוך בכל הפורמטים הקיימים היום כולל HDDVD ובלוריי.
לגבי תמיכה בקונטיינר MKV, לא ברור.
בקרוב יתחילו להופיע סטרימרים מבוססי 8634 שאמור לתמוך בכל הפורמטים הקיימים היום כולל HDDVD ובלוריי.
לגבי תמיכה בקונטיינר MKV, לא ברור.
אפשר לבנות מחשב HTPC עם מארז נחמד, שיספיק לרוב הצרכים (בוודאי לא לגיימרים) גם במחיר של סטרימר ואולי אף פחות: .http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=32856guyezra כתב:MetalliJoe,
אתה מודע לזה ש-HTPC עם מארז יפה יגרום לזה שהמחשב (הרי HTPC יפה ככל שלא יהיה הוא עדיין מחשב עם כל המשתמע מכך) יעלה כמו 3-5 סטרימרים......