יחידה פנימית של מזגן מרעישה
·liorp כתב:אני די בטוח שמדובר במנוע של הפאן, אבל אולי יש סיבות אחרות?...
לי קרה שהחלק מגומי של פין המפוח שמתחבר למנוע המאוורר נקרע, וזה אכן עשה רעש מחריד בזמן הפעלת המאוורר. מסומן בתמונה:
[imgurpng]Ed2pFoe[/imgurpng]
המפוח עצמו לא יקר, וגם לא מאד קשה לפרק מזגני אלקטרה. תוכל לתקן את זה לבד אם אכן משהו נדפק באזור הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אצלי יש בעיה דומה. הידוק של המכסה של הפילטר משפר את המצב אבל זה עדיין מעיק. האשה לוחצת פשוט להחליף מזגן, אבל מהיכרותי עם השוק, שיא החום זה הזמן הכי גרוע לעשות את זה הדברים האלה בגלל מחסור בטכנאי מיזוג...
- BoazSimhony
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
בדיוק הייתה \ יש לי בעיה דומה
זה נובע כמובן מהגליל הזה שתמונתו מצורפת כאן. וכן, די קשה לפרק להגיע לזה.
בד"כ הוא צובר כמויות גדולות של אבק וליכלוך. ראיתי שטכנאי מנקה אותו עם מברשת שיניים שהוא מחדיר דרך השלבים שהמזגן עובד.
במקרה יותר קשה הוא פירק את כל האלמנט לגמרי וניקה היטב בכיור.
יש לי בדיוק אותו מזגן בחדר שינה
מטרטר. אני החלטתי להחליף . קניתי תדיראן סופרים 15
זה המרצדס של המזגנים. לא יקר 1.25 כס עלה לי 2050 אצל אבי סופר
בד"כ הוא צובר כמויות גדולות של אבק וליכלוך. ראיתי שטכנאי מנקה אותו עם מברשת שיניים שהוא מחדיר דרך השלבים שהמזגן עובד.
במקרה יותר קשה הוא פירק את כל האלמנט לגמרי וניקה היטב בכיור.
יש לי בדיוק אותו מזגן בחדר שינה
מטרטר. אני החלטתי להחליף . קניתי תדיראן סופרים 15
זה המרצדס של המזגנים. לא יקר 1.25 כס עלה לי 2050 אצל אבי סופר
ניקיתי את החלק הזה בנפרד (מזגן בן 3 שנים),
היה סיפור להוציא אותו, לא רציתי לפתוח יותר מדי את המזגן והחלק היה מחובר על בורג פיליפס לציר המנוע שנמצא במרכזו. קיצור סיפור.
אחר כך, שטפתי אותו באמבטיה עם מתז מים ללא ראש הדוש, כי שום מברשת לא חדרה דרך החריצים של זה והלכלוך היה תפוס חזק.
אין לי מושג איך מתקין מזגנים מנקה את זה עם מברשת שיניים, נשמע לא אמין בעליל.
יש לי מזגן תחתי שאני צריך ללמוד ולמצוא דרך לנקות אותו, הדבר הזה בן 25 שנה
אין לי כוח אליו, אבל איך אומרים אצלינו "אם עוד עובד אז משאירים" (עד שאני שובר את זה)
היה סיפור להוציא אותו, לא רציתי לפתוח יותר מדי את המזגן והחלק היה מחובר על בורג פיליפס לציר המנוע שנמצא במרכזו. קיצור סיפור.
אחר כך, שטפתי אותו באמבטיה עם מתז מים ללא ראש הדוש, כי שום מברשת לא חדרה דרך החריצים של זה והלכלוך היה תפוס חזק.
אין לי מושג איך מתקין מזגנים מנקה את זה עם מברשת שיניים, נשמע לא אמין בעליל.
יש לי מזגן תחתי שאני צריך ללמוד ולמצוא דרך לנקות אותו, הדבר הזה בן 25 שנה
אין לי כוח אליו, אבל איך אומרים אצלינו "אם עוד עובד אז משאירים" (עד שאני שובר את זה)