ייעוץ לגבי רמקולים פאסיביים או אקטיבים פירוט מלא בפנים.

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם,
החלטתי ללכת על הרמקולים atc scm 19.
http://atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/loud ... ies/scm19/

שמעתי אותם בפיוז יחד עם musical fidelity m6si
https://www.musicalfidelity.com/products/m6series/m6si
צמד מעולה אך זה שהמגבר מיוצר בטיוואן מרתיע אותי. סה״כ הצמד הגיע ל22k.

קיים בנוסף דגם אקטיבי רצפתי:
http://atcloudspeakers.co.uk/hi-fi/loud ... es/scm19a/
המחיר שלו 20k
אין אפשרות לשמוע את הדגם הזה, בנוסף - האקטיבי חוסך לי לקנות סטנדים.

ברור לי שהרוב יגידו לי ללכת על מגבר בנפרד ורמקולים בנפרד, אך ההרגשה שלי דווקא הפוכה..
אשמח לדעות לכאן ולכאן.
תודה רבה

avirib
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

יש לי את הscm19 הפאסיביים מוגברים ע״י ציוד של רוקסאן קאספיאן, ואני מאוד מרוצה.
שמעתי אותם אצלי עם m5si וממש לא היה שילוב טוב, יכול להיות האקוסטיקה של הסלון שלי או שאני באופן אישי לא אוהב את השילוב עם MF.
כשקניתי אותם הם היו בשביל הממד אבל מאוחר יותר הוצאתי את כל המערכת לסלון. במבט לאחור הייתי צריך לקנות את הרצפתיים (A19 או 40) כי יש לי ילדים קטנים ואני לא מרגיש בנוח להניח את הרמקולים על סטנדים סטנדרטים ולא יציבים, ונכון להיום הם עומדים על כסאות...
אז אני מנסה במקביל למצאו סטנדים יציבים מאוד או למכור את ה19 ולקנות את הרצפתיים...

האקטיביים אמורים להיות מאוד טובים, הגברה ברמה דומה תהיה יותר יקרה וגם מאוד נחמד שלכל אלמנט יש הגברה ייעודית. בגלל שהרמקולים מאוד ״ניטרליים״ תוכל ״לצבוע״ את הסאונד בעזרת פרה או המקור שונה.

AntoneX
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 194
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

MUSICAL FIDELITY, זה פח אשפה לדעתי. חבל על הכסף

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

avirib כתב:יש לי את הscm19 הפאסיביים מוגברים ע״י ציוד של רוקסאן קאספיאן, ואני מאוד מרוצה.
שמעתי אותם אצלי עם m5si וממש לא היה שילוב טוב, יכול להיות האקוסטיקה של הסלון שלי או שאני באופן אישי לא אוהב את השילוב עם MF.
כשקניתי אותם הם היו בשביל הממד אבל מאוחר יותר הוצאתי את כל המערכת לסלון. במבט לאחור הייתי צריך לקנות את הרצפתיים (A19 או 40) כי יש לי ילדים קטנים ואני לא מרגיש בנוח להניח את הרמקולים על סטנדים סטנדרטים ולא יציבים, ונכון להיום הם עומדים על כסאות...
אז אני מנסה במקביל למצאו סטנדים יציבים מאוד או למכור את ה19 ולקנות את הרצפתיים...

האקטיביים אמורים להיות מאוד טובים, הגברה ברמה דומה תהיה יותר יקרה וגם מאוד נחמד שלכל אלמנט יש הגברה ייעודית. בגלל שהרמקולים מאוד ״ניטרליים״ תוכל ״לצבוע״ את הסאונד בעזרת פרה או המקור שונה.
...
שמעתי גם עם m5si - אכן לא שילוב טוב, אך הm6si בנוי אחרת ויותר עוצמתי ולדעתי משתלב יותר טוב עם ה19.
בקשר לאקטיבים- כן, על הנייר מפרט טוב אבל באמת מפחיד לקנות בלי לשמוע בסכום כזה. בחנות הגדירו את זה כך- האקטיבים זה לצאת להרפתקאה כי גם צריך להתאים להם פרה שישמע טוב איתם. והפסיבים זה יותר ״הימור בטוח״.

Roy_LF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 379
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #5 

צריך להשוות תפוחים לתפוחים.
ההשוואה כאן היא בין מדפי לרצפתי. אלה חיות שונות עם ביצועים שונים בתחום התחתון (אם לא מעבר לזה).

nati-va פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

מצד אחד צודק אבל מצד שני- מדובר באותם דרייברים, כך שאופי הסאונד (אני מניח) דומה רק מן הסתם שתיבה גדולה יותר תפיק יותר באס (מבורך).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”