בידוד קיר משותף בעזרת שכבת חול בין בלוקים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·(G) כתב:למבינים באקוסטיקה, ישנו קיר משותף שבנוי מבלוקים 20 ס"מ. המטרה לבנות קיר נוסף מבלוקים שיפריד בין המקטעים.
שאלתי, מה עדיף שיהיה בינהם, צמר סלעים 80 או 120 ק"ג בעובי 5ס"מ או מילוי החלל בין הקירות בחול....
יש פלטות בידוד מיוחדות אבל צריך כזו שמקדם הספיגה שלה הכי גבוה לא תמיד ה 120 עדיף על ה 80 צריך לדעת מה הן נתוני ספיגת החומר.
דבר נוסף שמומלץ הוא למלא את חללי הבלוקים בחול .
יש לי חבר, שבזמן בניית החדר שלו, עמד בשמש
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·(G) כתב:למבינים באקוסטיקה, ישנו קיר משותף שבנוי מבלוקים 20 ס"מ. המטרה לבנות קיר נוסף מבלוקים שיפריד בין המקטעים.
שאלתי, מה עדיף שיהיה בינהם, צמר סלעים 80 או 120 ק"ג בעובי 5ס"מ או מילוי החלל בין הקירות בחול....
אם אתה בונה עוד קיר צמוד לקיר המשותף, פשוט אל תצמיד אותם, תשאיר 5 ס"מ אוויר ביניהם.
אוויר הוא מבודד מצויין.
מעבר לזה, מילוי בחול כמובן יתן בידוד נוסף. אם תעשה גם רווח בין הקירות וגם מילוי בחול, אין שום צורך במשהו נוסף לדעתי.
אני מכיר והמליצו לי בנוסף לפני התחלת העבודה לשים יריאת טקסאונד, האם זה בלבד יכול לעזור ואולי לצרף לזה משטח גבס?
מקור הרעש הוא בעיקר מוסיקה ודפיקות פטיש על קיר משותף וזה מפריע מאוד לילדים.
לעשות קיר נוסף מבלוקים די יפתור את הבעיה אבל לפני כן אני רוצה למצוא פתרונות זולים יותר.
מקור הרעש הוא בעיקר מוסיקה ודפיקות פטיש על קיר משותף וזה מפריע מאוד לילדים.
לעשות קיר נוסף מבלוקים די יפתור את הבעיה אבל לפני כן אני רוצה למצוא פתרונות זולים יותר.