אני לא מבין בכלל בטלויזיות חכמות.
אני מעדיף סמסונג או LG אבל מוכן לשמוע המלצות גם לחברות אחרות
מדדתי את המרחק לפי ההמלצות ואני יכול להכניס לסלון 50 אינץ'
התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח
אשמח לשמוע המלצות
יש טלויזיה של TCL באותו מחיר כמו סמסונג.אם ההבדלים בין סמסונג לTCL הם לא גדולים אז למה לשלם כמעט 1000 שקל יותר?...
נכון, יש עליהם ביקורות מאוד לא טובות.ההבדל בין "משווק מורשה לבין ייבוא מקביל זה כ 400 שקל לפי זאפ וגם אז צריך להוסיף עוד 199 כדי להוסיף עוד 3 שנים אחריות (האם זה באמת שווה? נתקלתי בתגובות מאוד לא טובות על השירות של סמליין)...
לא הם לא.וכמו Samsung UE50NU7400 יש גם UE50NU7100, UE50NU7090 שאני מנחש שהם דגמים יותר ישנים?...
אני אפתיע אותך עוד יותר, היה באזור פסח מבצע על הטלויזיות האלה - דגמי ״65 אינצ׳ נמכרו ב-2,200 ש״ח.חבר קנה TCL L50P65US מ KSP ב 1500 שקל כשזה מגיע עם 3 שנות אחריות אצל היבואן.
שזה הפליא אותי שהפער גדול כל כך לעומת הסמסונגים וה LG אם יש סיבה מהותית אשמח לדעת מה היא
מלבד שזה מוצר סיני שכבר מוריד בעיניי את הערך שלו. כמו טלפון שיומי שהוא זול ונמכר אבל בעצם לא משתווה לגלקסי,
או כל סמרטפון אחר חיוך...
כמו שרשמתי, על היבואן הרשמי יש המון ביקורת.ההבדל הוא בין האחריות שמציעים. סתם בדקתי את הביקורות על תמוז
והיו איזה 20 ומשהו ביקורות וכולן גרועות. וגם על סמליין ביקורות לא טובות
אז אני לא יודע מה עדיף.....
סוני הם אחלה - אבל יקרנים.מה לגבי הטלויזיות של סוני / טושיבה?...
·nanoam כתב:
אני נוטה ללכת עם הסמסונג NU7400
ההבדל הוא בין האחריות שמציעים. סתם בדקתי את הביקורות על תמוז
והיו איזה 20 ומשהו ביקורות וכולן גרועות. וגם על סמליין ביקורות לא טובות
אז אני לא יודע מה עדיף..
[/url]...

ולפי המסורת שסמסנוג נוהגת לקיים בהדיקות בשנים האחרונות הוא (החדש) גם הגרוע יותר.Galor כתב:@nanoam
·
RU הוא הדגם החדש יותר...