גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".

מנהל: מנהלי HT Home

שלח תגובה
Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 549
הצטרף: אפריל 2011
מיקום: ראשון לציון
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

לינק להודעה #1 

שלום,
יש ברשותי גריל גז LE3 עם רשת יצוקה. כל בשר שאני שם עליו אני צריך להלחם איתו כדי להפוך אותו.
הבעיה היא בעיקר עם עוף (חזה עוף/ פרגית).
לא משנה כמה אני ממתין שהרשת תתחמם
לא משנה כמה אני מנקה את הרשת (ניסיתי לשמן אותה וניסיתי בלי)
לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)
פשוט נדבק. חזה עוף פשוט יוצא בחלקים.

האם רשת עשתה את שלה?
יש פתרונות?
מכין בשר על המנגל בערך 3-4 פעמים בשבוע ונורא קשה לעבוד ככה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
הודעות: 7676
הצטרף: אוקטובר 2007
מיקום: קרית יאבוייה
נתן תודות: 148 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

לינק להודעה #2 

במקרים כאלה אני מורח קצת שמן על הבשר (בנוסף לשימון הרשת) לפני הנחתו על הרשת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 549
הצטרף: אפריל 2011
מיקום: ראשון לציון
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

לינק להודעה #3 

כחלק מהתיבול אני תמיד שם שם זית ותבלינים על סטייק פרגית או חזה עוף, הם נדבקים לרשת בצורה כל כך קשה שהם פשוט יוצאים בחתיכות וצריך לגרד אותם מהרשת.

חשבתי שאולי הציפוי כבר הלך וצריך להחליף רשת :?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6238
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1173 פעמים
קיבל תודות: 1160 פעמים

לינק להודעה #4 

לפי מה שאתה כותב אני מבין שהתופעה התחילה לא מזמן ושבעבר הבשר לא היה נדבק

מציע לך להתקשר ל"כרמל דיירקט" שהם היבואנים של המותג ולהתייעץ איתם.

יש להם יופי של שירות והם מאוד מקצועיים אני מאמין שהם ידעו הכי טוב מה צריך לעשות

גם לי יש גריל של נפוליאון ואני גם נושק ל 5 שנים ואני מאוד מרוצה

avidror
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 240
הצטרף: מאי 2006
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

לינק להודעה #5 

גם לי יש גריל נאפליון - מאוד מרוצה
הרגשתי שאני לא מסופק מהרמה שאני מגיע אליה
הרמתי טלפון לכרמל דיירקט וסיפרתי להם
סגרנו שיבואו אליי הבייתה להדרכה הכנתי בשר מבעוד מועד, אחלה הדרכה ואחלה בשר יצא
דרך אגב אני רק מנקה את הרשת ומרסס ספריי שמן זית, ההדבקה של הבשר לפי הבנתי היא משום שלא החל תהליך ההתקרמלות
ז"א אתה הופך מוקדם מידי
אבל קטונתי, דבר עם כרמל

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 20357
הצטרף: נובמבר 2006
מיקום: תל אביב
נתן תודות: 947 פעמים
קיבל תודות: 831 פעמים

לינק להודעה #6 

@avidror
·

בהחלט נשמע כמו הפיכה מוקדמת :-)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6238
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1173 פעמים
קיבל תודות: 1160 פעמים

Re: גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה

לינק להודעה #7 

Aviv943 כתב:לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)
...
·הוא בפירוש כתב שהוא לא הופך מוקדם מידי

לכן אני פסלתי את האופציה של היפוך מוקדם

וייעצתי לו להתייעץ עם כרמל דיירקט

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 549
הצטרף: אפריל 2011
מיקום: ראשון לציון
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

לינק להודעה #8 

אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)

לא החלטתי מה לעשות עדיין.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 2088
הצטרף: יולי 2010
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 230 פעמים

לינק להודעה #9 

@Aviv943
·
האם אתה מנקה את הרשת עם מברשת פלדה\ברזל?
במידה וכן, אולי הסרת את הציפוי שאמור למנוע ההדבקה.
ניתן לרכוש הרשתות המקוריות, אולם גם לבדוק חלופיות, מנירוסטה, במידה המתאימה.
לדוגמא כאן

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
הודעות: 6238
הצטרף: מרץ 2010
נתן תודות: 1173 פעמים
קיבל תודות: 1160 פעמים

לינק להודעה #10 

Aviv943 כתב:אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)

לא החלטתי מה לעשות עדיין.
...
·אני לא אוהב רשת מיציקת אלומיניום

לטעמי הכובד של הרשת הוא גורם דומיננטי באנרגיה שנאגרת ברשת וחורכת את הבשר בזמן שמניחים אותו על הרשת

לדעתי רשת אלומיניום לא תאגור מספיק אנרגיה לקבלת צליל ה "תססססס" המוכר שנגרם כאשר שמים בשר על רשת לוהטת ובעלת אנרגיה גדולה כך שהיא לא מתקררת מהר בגלל המגע עם הבשר החם

בשורה התחתונה, אני לא הייתי מחליף רשת ברזל עם רשת אלומיניום

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”