רמקולים סטיליטיים בתור אחוריים...
שלום לכולם....אני מתכוון לקנות זוג רמקולים אחוריים לקולנוע ביתי כמובן....
בגלל העובדה שקולנוע ביתי לא ממש תפס אצלי והרבה הרבה פחות חשוב לי מהסטריאו אז אני מחפש רמקולים פשוטים עדינים וכמה שיותר קטנים ( כמובן לא יקרים). (חושב לי מאוד העיצוב שלהם)
עד עכשיו היו לי מאחורה רמקול מדבקה של MAGNUM האמת שהם עושים את העבודה בצורה טובה מאוד.... מספק אותי....
אבל אחרי שיפוץ אני מעדיף משהו יותר קטן ויפה על הקיר.
יש אפשרות לחבר זוג סטיליטיים?
בגלל העובדה שקולנוע ביתי לא ממש תפס אצלי והרבה הרבה פחות חשוב לי מהסטריאו אז אני מחפש רמקולים פשוטים עדינים וכמה שיותר קטנים ( כמובן לא יקרים). (חושב לי מאוד העיצוב שלהם)
עד עכשיו היו לי מאחורה רמקול מדבקה של MAGNUM האמת שהם עושים את העבודה בצורה טובה מאוד.... מספק אותי....
אבל אחרי שיפוץ אני מעדיף משהו יותר קטן ויפה על הקיר.
יש אפשרות לחבר זוג סטיליטיים?
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רוב האנשים מייחסים חשיבות מאד נמוכה לאחוריים, ולא בודקים אותם הרבה לפני קנייה, מהסיבה שרוב האינפורמציה בסרטים מגיעה מהקדמיים, מהסנטר ומהסאב. מהאחוריים מגיעים רק אפקטים.
הסיפור שונה אם אתה מתכוון לצפות בהופעות שמוקלטות ב-DVD, שם יש חשיבות לכל הרמקולים.
הסיפור שונה אם אתה מתכוון לצפות בהופעות שמוקלטות ב-DVD, שם יש חשיבות לכל הרמקולים.
Silence speaks louder than words
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

לא בהכרח, אם אתה מגדיר אותם S ואת הקדמיים L, אז המידע של התדירויות הנמוכות (ניתן לקבוע ברסיבר את תדר החיתוך) יעבור לקדמיים. בכל מקרה זאת פשרה, אבל אם עיקר המערכת היא למוסיקה אז לדעתי זאת לא פשרה גדולה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

כמובן. אני רק לא יודע אם הוא נכנס בתקציב. ליאור, אתה בטוח שהוא נכנס?