לגביי קנייה של TVIX דרך www.digitalconnection.com מספר שאלות
מישהו יודע כמה עלות המשלוח וכמה מכס (האם אפשר בלי מכס) ?
האם צריכה להיות איזו שהיא בעיה בגלל שהמכשיר מחו"ל (חשמל וכאלו)
אני מבין שאין בעיה מבחינת תרגומים לקבצים הנתמכים.
דבר אחרון אם יש כאן למישהו עצה ידידותית בקשר לרכישה מארה"ב אשמח לקבל
האם צריכה להיות איזו שהיא בעיה בגלל שהמכשיר מחו"ל (חשמל וכאלו)
אני מבין שאין בעיה מבחינת תרגומים לקבצים הנתמכים.
דבר אחרון אם יש כאן למישהו עצה ידידותית בקשר לרכישה מארה"ב אשמח לקבל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני רכשתי את המכשיר ב-TVIX ארה"ב וחוץ מהתלאות שהוא עבר ע"מ לחסוך מכס המכשיר הגיע לא תקין. למזלי ב"עולם הדיגיטלי" החליפו לי אותו ללא בעיה. נראה לי שמכשירים מהסוג הזה עדיף לרכוש מיבואן מקומי שנותן אחריות ותמיכה. בשורה התחתונה ההפרש במחיר לא כל כך גדול.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
michaels,
לא מדוייק,הכל שאלה מאיפה אתה מביא את המוצר,מסכים איתך שמארה"ב המחיר לא משתלם כל כך,אבל אם מישהו יביא לך אותו מהמזרח,אתה תראה איך המשוואה מתהפכת קליל.
לא מדוייק,הכל שאלה מאיפה אתה מביא את המוצר,מסכים איתך שמארה"ב המחיר לא משתלם כל כך,אבל אם מישהו יביא לך אותו מהמזרח,אתה תראה איך המשוואה מתהפכת קליל.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
boloni,
המבחן הוא לא כשזה עובד.
אתה לא אומר "הביטוח שלי מצויין, מעולם לא השתמשתי בו". החוכמה היא לראות איך כל העסק עובד במידה ויש תקלה כלשהי.
אותו דבר גם ביבואנים. הרי יבואן אפור תמיד יהיה יותר זול, השאלה היא האם כשיש בעיה כלשהי (נכון, יש בעיות רק ב-10% מהמקרים, אבל אם אתה ב-10% אז עבורך זה 100% מהמקרי מבחן...) יש לך פיתרון סביר או לא.
המבחן הוא לא כשזה עובד.
אתה לא אומר "הביטוח שלי מצויין, מעולם לא השתמשתי בו". החוכמה היא לראות איך כל העסק עובד במידה ויש תקלה כלשהי.
אותו דבר גם ביבואנים. הרי יבואן אפור תמיד יהיה יותר זול, השאלה היא האם כשיש בעיה כלשהי (נכון, יש בעיות רק ב-10% מהמקרים, אבל אם אתה ב-10% אז עבורך זה 100% מהמקרי מבחן...) יש לך פיתרון סביר או לא.
אני רכשתי לפני יותר משנה את MODIX 3520-HD מאתר WWW.DIVXTECH.COM
בזמן שהקומקום עשה רעש וצילצולים ולא היה במלאי..
השתמשתי בשירות MUSTOP - חברת בת של נטויזי'ן (וזה היה שיקול משמעותי בקנייה מארהב לארץ)
בשירות MUSTOP מה שאתה קונה מגיע לכתובת אמריקאית ומשם החברה שולחת לארץ כל יום שישי.
יומיים אחרי (לא כולל סופ"ש) זה אצלך עם שליח UPS.
שילמתי כ470 שח משלוח ומע"מ. אין מכס על נגני MP3/4.
לאחר כחודשיים בזמן עידכון קושחה (גירסת בטא.. טעות שלי..) המכשיר שווק חיים. התקשרתי למשווק האמריקאי והוא בלי היסוס ביקש ממני לנתק את המעגל המרכזי (4 ברגים פשוטים ) ולשלוח לו במעטפה .. אחרי 10 ימים קיבלתי מעגל חדש. חיברתי והכל דופק מצוין מאז.
אני לא אהסס לקנות שוב באותו האופן..
אם מחיר של יבואן מקומי פרוע ללא הצדקה.. או מוצר לא קיים בארץ (במקרה שלי).
בזמן שהקומקום עשה רעש וצילצולים ולא היה במלאי..
השתמשתי בשירות MUSTOP - חברת בת של נטויזי'ן (וזה היה שיקול משמעותי בקנייה מארהב לארץ)
בשירות MUSTOP מה שאתה קונה מגיע לכתובת אמריקאית ומשם החברה שולחת לארץ כל יום שישי.
יומיים אחרי (לא כולל סופ"ש) זה אצלך עם שליח UPS.
שילמתי כ470 שח משלוח ומע"מ. אין מכס על נגני MP3/4.
לאחר כחודשיים בזמן עידכון קושחה (גירסת בטא.. טעות שלי..) המכשיר שווק חיים. התקשרתי למשווק האמריקאי והוא בלי היסוס ביקש ממני לנתק את המעגל המרכזי (4 ברגים פשוטים ) ולשלוח לו במעטפה .. אחרי 10 ימים קיבלתי מעגל חדש. חיברתי והכל דופק מצוין מאז.
אני לא אהסס לקנות שוב באותו האופן..
אם מחיר של יבואן מקומי פרוע ללא הצדקה.. או מוצר לא קיים בארץ (במקרה שלי).