Bluetooth Remote Control
היי,
סתם משהו מגניב שגיליתי שאולי יכול לעזור למי מכם...
בכל הסלולריים של סוני אריקסון האחרונים (ייתכן שגם חברות אחרות התחילו עם זה..) יש יכולת של שליטת בלוטות' מרחוק..
הסלולרי מזוהה ע"י ווינדוס כשלט בלוטות,' ואפשר לשלוט בעזרתו על כל הפקודות העיקריות של המחשב, כולל הזזת העכבר, כאשר יש מצב מיוחד לשליטה במדיה פלייר..
יכול לעזור לכל מי שמחבר את המחשב\נישא לטלוויזיה ואין לו ממש ציוד שליטה מרחוק ייעודי...
סתם משהו מגניב שגיליתי שאולי יכול לעזור למי מכם...
בכל הסלולריים של סוני אריקסון האחרונים (ייתכן שגם חברות אחרות התחילו עם זה..) יש יכולת של שליטת בלוטות' מרחוק..
הסלולרי מזוהה ע"י ווינדוס כשלט בלוטות,' ואפשר לשלוט בעזרתו על כל הפקודות העיקריות של המחשב, כולל הזזת העכבר, כאשר יש מצב מיוחד לשליטה במדיה פלייר..
יכול לעזור לכל מי שמחבר את המחשב\נישא לטלוויזיה ואין לו ממש ציוד שליטה מרחוק ייעודי...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מכירה את זה, זה אלה תכונה!!!
יש לי שני מכשירים של סוני ארקסון וזה פשוט מעולה!
יש לי שני מכשירים של סוני ארקסון וזה פשוט מעולה!
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
תוכנה מעולה שניתן להתקין במחשב ובטלפון והופכת את הטלפון לשלט (לדוגמה ה6230 שלי)
http://www.lim.com.au/PuppetMaster
ירון
ירון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אם אתה מתיחס לקישור שרשמתי אז הטלפון הופך לשלט של המחשב אם ע"י המערכת המוכנה בתוכנה או ע"י כתיבת סקריפטים מותאמים אישיתoferlaor כתב:לא הבנתי באיזו תוכנה משתמשים לזה?...
ניתן לראות את מסך המחשב בטלפון !!!, הזזת העכבר, במצגות PowerPoint ניתן לראות את השקף או את חלון הערות התצוגה, סקריפטים מוכנים לBSplayer ו Windows Media Player ו WinAMP וPowerDVD ........
ביצוע פעולות כמו איתחול, כיבוי, שומר מסך....
מתאים לחלק מהטלפונים או PocketPC
מהקישור ניתן להוריד את התוכנה להתקין במחשב ולהתקין את הקובץ המתאים לטלפון (נוצרת ספרית קבצים לטלפון לאחר ההתקנה במחשב)
למי שמנסה ממולץ לא לעבוד עם הדריורים של הWINDOWS לבלוטות' (היה לי קל יותר לקשר את המערכת עם הדריורים המקורים של מתאם הבלוטות' )
ירון
- oferlaor
- מנהל

לא ראיתי את הלינק כשכתבתי את התגובה.
זה גם רץ על UIQ או JAVA?
אני מחפש פיתרון VNC טוב לטלפון שלי (משהו שרץ על UIQ3 או J2ME - אבל כל המימושים של זה גרועים ועפים כל הזמן...)
זה גם רץ על UIQ או JAVA?
אני מחפש פיתרון VNC טוב לטלפון שלי (משהו שרץ על UIQ3 או J2ME - אבל כל המימושים של זה גרועים ועפים כל הזמן...)
אם אני לא טועה אז עבור הטלפון שלי (6230) היסום הוא J2ME וזה עובד טוב מאודoferlaor כתב:לא ראיתי את הלינק כשכתבתי את התגובה.
זה גם רץ על UIQ או JAVA?
אני מחפש פיתרון VNC טוב לטלפון שלי (משהו שרץ על UIQ3 או J2ME - אבל כל המימושים של זה גרועים ועפים כל הזמן...)...
אין לי שום מוסג מה זה UIQ אבל זה מופיע ברישימת הנתמכים
קישור עם רשימת הטלפונים והאביזרים הנתמכים
ירון
- oferlaor
- מנהל