טריק של מוכרים באליאקספרס בימי מכירה מרוכזים - שיתוף מספרי מעקב
האמת, הופתעתי.
בסייל המכירות הגדול האחרון בעלי אקספרס קניתי מספר פריטים בסכום זניח, ומספר מעקב תקין.
קיבלתי SMS מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ועלי לאוספה.
בבואי לאסוף החבילה מסניף הדואר המקומי גיליתי להפתעתי כי שם הנמען על החבילה אינו שמי, וכנ"ל כל פרטי הכתובת והטלפון אינם שלי, כי אם של אדם אחר שגר בעיר מגורי.
כמובן שלא אספתי החבילה כי היא לא על שמי.
על מנת לודא אם התכולה בחבילה שלי, הנציג בדואר הסכים שנפתח ונבדוק יחדיו - וגם התכולה לא היתה שלי!
צילמתי את התוית על החבילה, המוכיחה כי מספר המעקב שקיבלתי עם פרטי לקוח אחרים, ופניתי בבירור למוכר.
במקביל כמובן צלצלתי לקונה, לעדכן אותו שהחבילה שלו ממתינה שיאסוף אותה..
המוכר כמובן החזיר לי כספי. אבל התעוזה שלו לנצל שיטה לשלוח חבילות רק לחלק מהלקוחות מאותה עיר המגורים הדהימה אותי.
הרי אם לא הייתי מספיק עירני, והקונה עם השם על תוית החבילה היה אוסף אותה מסניף הדואר, הייתי מפסיד כל עילה לקבל כספי בחזרה מהמוכר.
מה שלא מסתדר לי זה: אם התוית על החבילה לא היתה עם השם שלי או עם מספר הטלפון שלי, כיצד קיבלתי SMS מהדואר לאסוף אותה?
בסייל המכירות הגדול האחרון בעלי אקספרס קניתי מספר פריטים בסכום זניח, ומספר מעקב תקין.
קיבלתי SMS מהדואר שהחבילה שלי הגיעה ועלי לאוספה.
בבואי לאסוף החבילה מסניף הדואר המקומי גיליתי להפתעתי כי שם הנמען על החבילה אינו שמי, וכנ"ל כל פרטי הכתובת והטלפון אינם שלי, כי אם של אדם אחר שגר בעיר מגורי.
כמובן שלא אספתי החבילה כי היא לא על שמי.
על מנת לודא אם התכולה בחבילה שלי, הנציג בדואר הסכים שנפתח ונבדוק יחדיו - וגם התכולה לא היתה שלי!
צילמתי את התוית על החבילה, המוכיחה כי מספר המעקב שקיבלתי עם פרטי לקוח אחרים, ופניתי בבירור למוכר.
במקביל כמובן צלצלתי לקונה, לעדכן אותו שהחבילה שלו ממתינה שיאסוף אותה..
המוכר כמובן החזיר לי כספי. אבל התעוזה שלו לנצל שיטה לשלוח חבילות רק לחלק מהלקוחות מאותה עיר המגורים הדהימה אותי.
הרי אם לא הייתי מספיק עירני, והקונה עם השם על תוית החבילה היה אוסף אותה מסניף הדואר, הייתי מפסיד כל עילה לקבל כספי בחזרה מהמוכר.
מה שלא מסתדר לי זה: אם התוית על החבילה לא היתה עם השם שלי או עם מספר הטלפון שלי, כיצד קיבלתי SMS מהדואר לאסוף אותה?
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
קרה לי גם פעם משהו דומה
קיבלתי SMS על חבילה לא שלי והמספר מעקב כן היה מה שהמוכר נתן לי
מה שהכי מוזר שבכלל החבילה הייתה מיועדת למשהו אחר בעיר אחרת
מה שהכי מוזר שבכלל החבילה הייתה מיועדת למשהו אחר בעיר אחרת
חתימה חתימתית !
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני חושב שהלכת רחוק במחשבה.
יתכן ופשוט לאותו מוכר היו מספר הזמנות והוא התבלבל בינך לבין אדם נוסף בהתבסס על שם שם העיר.
זה קורה.
יתכן ופשוט לאותו מוכר היו מספר הזמנות והוא התבלבל בינך לבין אדם נוסף בהתבסס על שם שם העיר.
זה קורה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- mosheamsalem56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
·אבל מה שהזוי זה איך הדואר שלח SMS למספר שלי כשעל החבילה אין שום פרט מזהה שליvivi כתב:אני חושב שהלכת רחוק במחשבה.
זה קורה....
חתימה חתימתית !
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
·לצערי זה לא בלבול זה קורה הרבה וגם בדואר ישראל הודו בכך.vivi כתב:אני חושב שהלכת רחוק במחשבה.
זה קורה....
גם לי קרה מקרה שהמתנתי לחבילה ועקבתי אחריה לפי מספר המעקב, אך החבילה הגיעה לעיר אחרת ונמען אחר, השולח כמובן החזיר לי את הכסף ומסתבר שהוא לא שלח את החבילה בכלל ואפילו הודה בכך.
כמובן שהוא ביקש שאתן לו חוות דעת חיובית למרות שהוא אפילו לא שלח.
מובן מאליו שהציון שהוא קיבל היה בהתאם.
·mosheamsalem56 כתב:קרה לי גם פעם משהו דומה
מה שהכי מוזר שבכלל החבילה הייתה מיועדת למשהו אחר בעיר אחרת...
מכיוון שזה בדיוק מה שקרה לי, יש לדעתי סיכוי שהדואר בישראל מקבל מעלי אקספרס רשימות של קניות מישראל, משולבות בפרטי הקונה:
שם באנגלית, כתובת ומספר סלולרי של הקונה.
זאת על מנת שלא יצטרכו להקליד בישראל את פרטי הלקוח, והם יקפצו מיד עם סריקת דבר הדואר.
במקרה שלי פרטי הקונה על התוית לא תאמו את פרטיו בקובץ שנשלח לדואר ישראל.
מה דעתכם?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
גם לי קרה פעם אחת.
קיבלתי כמה חבילות קטנות עם השם שלי וכל הפרטים שלי, שלא אני הזמנתי.
כנראה "קפצה להם שורה" באקסל, חחח...
קיבלתי כמה חבילות קטנות עם השם שלי וכל הפרטים שלי, שלא אני הזמנתי.
כנראה "קפצה להם שורה" באקסל, חחח...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.