מכה לנטפליקס: הצפנת ה-4K נפרצה, הפרקים דלפו לרשת

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

פיראטים הצליחו לפצח את הצפנת קובצי העונה החדשה של "דברים מוזרים" ולהפיצם ברשת. ההגנות המובנות בתכנים נועדו להגביל צפיית 4K ללקוחות פרימיום בלבד; פריצת התוכנה עלולה לסכן בהמשך גם ספקי תוכן אחרים כהולו, אפל ודיסני

[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 677/3L.jpg[/imgbig]

https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3765815,00.html

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441

שליחה

תודה על המידע יניב (Y)
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

חיבה_לריבה
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

אני לא מצליח להבין למה הם פתאום נזכרו לעשות כתבה. לntb ולהרבה קבוצות scene יש כלים פרטיים להורדה ישירה של תכנים מנטפליקס ואמזון כבר כמה חודשים או אולי אפילו שנה, גם ב4K. אין פה שום דבר שאפילו קרוב ללהיות חדש

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

כשחושבים על כל הכסף והזמן שמושקע בהצפנת וידאו ובסוף תמיד נמצאת דרך לעקוף אותה ולהעלות תכנים לטורנט, זה הופך את כל המשאבים המושקעים לקצת מגוכחים, לא?

מיכאל25
טרול
טרול
תגובות: 93

שליחה

לא מאמין שפריצת DRM תיסגור מיזמי טלוויזיה רב ערוצית

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

אמזון כבר פרוצים המון זמן. נטפליקס בינתיים היו היחידים שלא ראיתי תכני 4K שלהם פרוצים ברשת

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

כמה שטויות בכתבה אחת

חיבה_לריבה
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

שליחה

@oferlaor

זה שלא יצא לך לראות לא אומר שלא קיים ,ההצפנה פרוצה כבר תקופה ארוכה מאוד. רק תן שם של סדרה / סרט שאתה חושב שאין אותם ברשת ב4K ואוכיח לך

@Mad-Dog

ראיתי את התגובה שלך על הכתבה. אתה באמת מאמין שאף הצפנת DRM לא נפרצה והכל upscale? אתה ליטרלי מתווכח עם עובדות שמראות הפוך

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78943
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חיבה_לריבה כתב:@oferlaor

זה שלא יצא לך לראות לא אומר שלא קיים ,ההצפנה פרוצה כבר תקופה ארוכה מאוד. רק תן שם של סדרה / סרט שאתה חושב שאין אותם ברשת ב4K ואוכיח לך

@Mad-Dog

ראיתי את התגובה שלך על הכתבה. אתה באמת מאמין שאף הצפנת DRM לא נפרצה והכל upscale? אתה ליטרלי מתווכח עם עובדות שמראות הפוך
...
·אני לא ראיתי שטויות בכתבה. זה שהיו פה ריפים אני מכיר, אבל ההתרשמות שלי לא היתה שהם 1:1 גרסאות WEB-DL אלא ריפים שנוצרו על ידי פיענוח של מכשיר כלשהו ואז הקלטה וקידוד מחדש, מה שעלול לגרום לירידה די משמעותית באיכות.

דוגמא למשל של ריפ מהסוג הזה הוא הסדרה Goliath של אמזון. הגרסא ברשת ב-4K HDR היתה בקצבי נתונים של 100M ומעלה. בבירור או שזה היה ריפ ממקור כלשהו (כלומר, לפני הקידוד לשירות פריים ואז אין צורך בפיענוח DRM). אפשרות אחרת הוא שנגנו את זה על מכשיר כלשהו או מחשב ופשוט הקליטו וקידדו מחדש. יש הרבה מאוד תוכן שמוקלט כך ויש איבוד די משמעותי של איכות.

מה שחדש, כך לפי הכתבה (ואין לי יסוד להאמין שזה נובע מטעות) זה שמדובר בריפ WEB-DL שהוא אחד לאחד מה שיש בנטפליקס וללא reencode. זה החידוש.

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”