האם למישהו יש תופעה של ריצוד צבעים קל מקרוב בQ7 בגוונים כהים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ymg,
יותר מדי יציבים, גם אחרי שהתמונה השתנתה הם ממשיכים להיות יציבים (לכן יש זמן תגובה).
ב-LCD רבים יש מריחה שאישית מציקה לי הרבה יותר מאשר הבהוב.
יותר מדי יציבים, גם אחרי שהתמונה השתנתה הם ממשיכים להיות יציבים (לכן יש זמן תגובה).
ב-LCD רבים יש מריחה שאישית מציקה לי הרבה יותר מאשר הבהוב.
כמו שאמרתי, "עד כמה שאני מרוצה מפלזה"...oferlaor כתב:ymg,
ב-LCD רבים יש מריחה שאישית מציקה לי הרבה יותר מאשר הבהוב....
אני עדיין חושב שפלזמה עדיפה בהרבה (מיוחד לשידורי טלויזיה)
ואכן אני חושב שהמריחות בLCD זה הדבר הכי פחות נסבל שם
היה לי LCD וזה היה פשוט זוועה (במסך של 8MS)
לאחר ההפחדות והטרדות אני יכול לדווח מנסיון אישי על השירות של סמסונג - סמליין.
קיצור תולדות התקלה: לאחר חצי שנת שימוש הופיעו להבות כחולות בשולי מסך פלזמה סמסונג Q7. הפרעה מאד מטרידה לכשעצמה ןבמיוחד במוצר חדש שזכה לביקורות כה טובות.
מסע התיקון החל באינטרנט - אתר סמליין. יש מספרי טלפון למכזי שירות.
טלפון למרכז השירות - מעבדת רטפון אי שם באזור חיוג 08.
לקחו מספר טלפון והבטיחו לחזור אלי.
חזרו אלי בתוך 24 שעות, שיחה קצרה על מהות התקלה עם הניבה הודעה שהתקלה ידועה. הפתרון לקחת את המסך למעבדה. האם נוח לי למחרת (יום חמישי) או בתחילת השבוע. כמי שיש לו ילדים בבית עדיף סוף שבוע עם טלוויזיה מאשר בית משוגעים - סגרנו על ראשון.
בראשון 1200 הגיעו שני טכנאים קיפלו את המסך, אמרו תודה ונסעו.
טלפון ביום שני שעה 1300 - האם אוכל לקבל את המסך למחרת. אמרתי כן, אלא מה.
יום שלישי, שעה 1230 טלפון מרכב חלוקה של רטפון - הם בדרך אלי.
1330 בצהרים המסך על הקיר, הסבר קצר על מהות התקלה, דרכי מניעה, ניסוי כלים (אין להבות בינתייים). שלום.
כל התהליך מפניה ראשונה ועד סיום הפרשה 7 ימים. מהורדת המסך מהקיר ועד החזרתו 3 ימים. השירות החלק, יעיל, ופשוט ביותר שראיתי בישראל מזה תקופה ארוכה! ללא טירטור האשמות, טיוח וללא תשלום. טלפון אחד, לקחו החזירו. נגמר.
עכשיו נישאר לראות איך התיקון עלה...
בהצלחה לכולם.
קיצור תולדות התקלה: לאחר חצי שנת שימוש הופיעו להבות כחולות בשולי מסך פלזמה סמסונג Q7. הפרעה מאד מטרידה לכשעצמה ןבמיוחד במוצר חדש שזכה לביקורות כה טובות.
מסע התיקון החל באינטרנט - אתר סמליין. יש מספרי טלפון למכזי שירות.
טלפון למרכז השירות - מעבדת רטפון אי שם באזור חיוג 08.
לקחו מספר טלפון והבטיחו לחזור אלי.
חזרו אלי בתוך 24 שעות, שיחה קצרה על מהות התקלה עם הניבה הודעה שהתקלה ידועה. הפתרון לקחת את המסך למעבדה. האם נוח לי למחרת (יום חמישי) או בתחילת השבוע. כמי שיש לו ילדים בבית עדיף סוף שבוע עם טלוויזיה מאשר בית משוגעים - סגרנו על ראשון.
בראשון 1200 הגיעו שני טכנאים קיפלו את המסך, אמרו תודה ונסעו.
טלפון ביום שני שעה 1300 - האם אוכל לקבל את המסך למחרת. אמרתי כן, אלא מה.
יום שלישי, שעה 1230 טלפון מרכב חלוקה של רטפון - הם בדרך אלי.
1330 בצהרים המסך על הקיר, הסבר קצר על מהות התקלה, דרכי מניעה, ניסוי כלים (אין להבות בינתייים). שלום.
כל התהליך מפניה ראשונה ועד סיום הפרשה 7 ימים. מהורדת המסך מהקיר ועד החזרתו 3 ימים. השירות החלק, יעיל, ופשוט ביותר שראיתי בישראל מזה תקופה ארוכה! ללא טירטור האשמות, טיוח וללא תשלום. טלפון אחד, לקחו החזירו. נגמר.
עכשיו נישאר לראות איך התיקון עלה...
בהצלחה לכולם.