צריך בבקשה עזרה דחופה לבעיה!
שלום חברים, בעיה רצינית אני כבר לא יודע מה לעשות.
מצטער על האורך אני חייב עזרה
קניתי טלוויזיה של skyworth 55 אינץ 4k דגם skyworth 55g6a11t , התלבטתי בינה לבין סמסונג באותו המחיר ובחרתי בה כי יש לה מערכת הפעלה של אנדרואיד.
הגעתי הביתה חברתי את הטלוויזיה ופתאום אני שם לב שלא רואים טוב, בטח לא באיכות שהיא אמורה להיות.
יש לי סלקום TV, וכאשר אני רואה נטפליקס או יוטיוב אני רואה הרבה יותר טוב מאשר סלקום(אבל עדיין לא מרגיש לי מושלם).
בהתחלה רציתי להחליף את הטלוויזיה לסמסונג(לפי המפרט זאת אותה איכות טלוויזיה), אך בשביל לא סתם לסחוב הכל הלכתי קודם לחנות שממנה רכשתי את הטלוויזיה עם הסטרימר חיברתי אותו לטלוויזיה של סמסונג וגם לא ראו טוב בסלקום.
הבנו שכנראה אין בעיה בטלוויזיה
החלפתי ממיר אצל סלקום לממיר חדש של אפל ובאמת התמונה השתפרה אבל עדיין לא מושלמת.
וכאשר החלפתי את הממיר של אפל לסטרימר של סלקום שהם תענו בתוקף שהם בדיוק באותה הרמה האיכות ירדה.
כרגע יש לי מהירות של 40 מגה ובעוד שבוע מגדילים לי ל200 מגה סיבים אופטיים.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת
א. האם הטלוויזיה פשוט לא טובה מספיק?(מה שלא נראה לי הגיוני)
ב. האם זה פשוט כי בסלקום יש איכות שידור לא טובה ועדיף לעבור לייס או הוט?
ג. מכיוון שאני צופה בסלקום דרך האפליקציה שלהם בסטרימר אז האם הגדלת המהירות מ40 מגה ל200 אמורה לעזור לאיכות התמונה?
תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני משתגע
מצטער על האורך אני חייב עזרה
קניתי טלוויזיה של skyworth 55 אינץ 4k דגם skyworth 55g6a11t , התלבטתי בינה לבין סמסונג באותו המחיר ובחרתי בה כי יש לה מערכת הפעלה של אנדרואיד.
הגעתי הביתה חברתי את הטלוויזיה ופתאום אני שם לב שלא רואים טוב, בטח לא באיכות שהיא אמורה להיות.
יש לי סלקום TV, וכאשר אני רואה נטפליקס או יוטיוב אני רואה הרבה יותר טוב מאשר סלקום(אבל עדיין לא מרגיש לי מושלם).
בהתחלה רציתי להחליף את הטלוויזיה לסמסונג(לפי המפרט זאת אותה איכות טלוויזיה), אך בשביל לא סתם לסחוב הכל הלכתי קודם לחנות שממנה רכשתי את הטלוויזיה עם הסטרימר חיברתי אותו לטלוויזיה של סמסונג וגם לא ראו טוב בסלקום.
הבנו שכנראה אין בעיה בטלוויזיה
החלפתי ממיר אצל סלקום לממיר חדש של אפל ובאמת התמונה השתפרה אבל עדיין לא מושלמת.
וכאשר החלפתי את הממיר של אפל לסטרימר של סלקום שהם תענו בתוקף שהם בדיוק באותה הרמה האיכות ירדה.
כרגע יש לי מהירות של 40 מגה ובעוד שבוע מגדילים לי ל200 מגה סיבים אופטיים.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת
א. האם הטלוויזיה פשוט לא טובה מספיק?(מה שלא נראה לי הגיוני)
ב. האם זה פשוט כי בסלקום יש איכות שידור לא טובה ועדיף לעבור לייס או הוט?
ג. מכיוון שאני צופה בסלקום דרך האפליקציה שלהם בסטרימר אז האם הגדלת המהירות מ40 מגה ל200 אמורה לעזור לאיכות התמונה?
תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני משתגע
נערך לאחרונה על ידי Amittt ב 05/07/2019 12:52, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Amittt
·
א. לא חושב
ב. כנראה, אבל לא בטוח שביס\הוט המצב יהיה טוב יותר
ג. לא
·
א. לא חושב
ב. כנראה, אבל לא בטוח שביס\הוט המצב יהיה טוב יותר
ג. לא
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Amittt
·
לא זו פשוט איכות התמונה שתקבל ממקורות נחותים כאלה.
·
לא זו פשוט איכות התמונה שתקבל ממקורות נחותים כאלה.
@Amittt
·
א. ״מספיק טובה״ או ״לא מספיק טובה״ הוא עניין סובייקטיבי. מספיק טובה לאיזה צורך?
ב. נכון חלקית.
ידוע שלסלקום אכן יש איכות *** (במיוחד בממיר שלהם).
כך גם לפרטנר.
יס והוט טוב יותר, אבל לא בהרבה.
כדי לראות איכות אופטימלית, כדאי לצפות דרך מקור שידור איכותי: קובץ איכותי במחשב, כונן בלו ריי, נטלפיקס, אמזון וכו׳.
איכות השומר מסך של אפל זאת כנראה האיכות האמיתית של הטלוזיה (אולי אפילו יותר טוב, אם יקבל שידור יותר איכותי).
ג. לא, סלקום צורך 10-30 מגה לצורך ההזרמה. כך גם נטלפליקס.
מהירות מעל 40 לא תיתן לך איכות יותר טובה (אלא אם יש לך עוד מכשירים שצורכים רוחב פס באותו הזמן).
·
ב. נכון חלקית.
ידוע שלסלקום אכן יש איכות *** (במיוחד בממיר שלהם).
כך גם לפרטנר.
כדי לראות איכות אופטימלית, כדאי לצפות דרך מקור שידור איכותי: קובץ איכותי במחשב, כונן בלו ריי, נטלפיקס, אמזון וכו׳.
איכות השומר מסך של אפל זאת כנראה האיכות האמיתית של הטלוזיה (אולי אפילו יותר טוב, אם יקבל שידור יותר איכותי).
מהירות מעל 40 לא תיתן לך איכות יותר טובה (אלא אם יש לך עוד מכשירים שצורכים רוחב פס באותו הזמן).
·אני יודע שהיא לא מהטופ אבל במסגרת התקציב שהיה לי וההשוואה לסמסונג וLg במחיר הזה אין הבדלים כמעט בין הטלוויזיונית.Alon_Solo כתב:הטלוויזיה שלך לא מהשורה הראשונה (בלשון המעטה) אבל זאת גם לא אשמתה.
שידור דחוס יראה רע גם על ספינות הדגל.
אם עברת ממסך 32 ל55 אז גם הקפיצה בגודל מבליטה בעיות הרבה יותר....
תודה רבה על העזרה
·אכן בנטפליקס רואים הרבה יותר טובmdk_25 כתב:@Amittt
·
ב. נכון חלקית.
ידוע שלסקום אכן יש איכות *** (במיוחד בממיר שלהם).
כך גם לפרטנר.
מהירות מעל 40 לא תיתן לך איכות יותר טובה (אלא אם יש לך עוד מכשירים שצורכים רוחב פס באותו הזמן)....