אז ככה התחדשתי!!!
איזה מוצר מדהים!! חברים ראיתי הרבה ובדקתי הרבה אך עם חיבור נחות כמו קומפוזיט
רואים מצויין אני רק מתחיל עם המסך הזה אך הדבר החשוב מבחינתי כדורגל
רואים פגז ביחס למסכי LCD קודמים שראיתי
בסרטים רואים נהדר שחור עמוק מאוד תלת מימד יפיפה מה אומר
בחירה מצויינת
חברים מסך ליגת על
נערך לאחרונה על ידי ישראל123 ב 14/06/2007 12:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
MartinHSabag כתב:ישראל123,
תוסיף את הסקירה שלך לביקורות מוצרים....
...
כמובן היום יחובר לממיר S3100 דרך סקארט ובהמשך השבוע אני יעלה סקירה
מלאה על המסך רק מס שאלות שאני מקווה שתעזרו לי כאן
יש למכשיר 2 כניסות סקארט שאחת תומכת באותות SVIDEO מה זה אומר שאיכות התמונה לא תהיה כמו בכניסת סקארט הראשית? זה לא מובן לי
ודבר נוסף יש בהגדרות טמפרטורת צבע
מה זה ומה שימוש הדבר?
ברירת המחדל היא COOL
תודה לכולם
ישראל
בטושיבה אצלי אני שם את זה ב-WARM ,
כמובן זה תלוי בתאורת הבית אבל לדעתי בפונקצייה הזאת הצבעים יותר עשירים ועמוקים השחור אמיתי הלבן קצת צהבהב אבל לא מורגש בעין מטווח צפייה נורמלי.
אתה מוזמן לראות.
ironman כתב:ישראל
בטושיבה אצלי אני שם את זה ב-WARM ,
כמובן זה תלוי בתאורת הבית אבל לדעתי בפונקצייה הזאת הצבעים יותר עשירים ועמוקים השחור אמיתי הלבן קצת צהבהב אבל לא מורגש בעין מטווח צפייה נורמלי.
אתה מוזמן לראות.
יש למכשיר 2 כניסות סקארט שאחת תומכת באותות SVIDEO מה זה אומר שאיכות התמונה לא תהיה כמו בכניסת סקארט הראשית? זה לא מובן לי
...
הכניסה הראשית כלומר סקארט 1 עדיפה במידה והממיר שברשותך יודע להפיק אותות RGB מיציאת הסקארט . רצויי שתעיף מבט ותקרא את הכתוב לגבי RGB . http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=105
לגבי טמפ' צבע התוצאה הסופית שניראת לעין היא חיזוק של הצבע הכחול והאדום במצב "חם".
...
הכניסה הראשית כלומר סקארט 1 עדיפה במידה והממיר שברשותך יודע להפיק אותות RGB מיציאת הסקארט . רצויי שתעיף מבט ותקרא את הכתוב לגבי RGB . http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=105
לגבי טמפ' צבע התוצאה הסופית שניראת לעין היא חיזוק של הצבע הכחול והאדום במצב "חם".
...
לגביי סקארט אחד אני יודע השאלה לגביי הסקראט השני שתומך בSVIDEO לא מובן לי
לדוגמא:יש לי DVD עם יציאת סקארט במידה ואני מחבר אותו לסקארט השני האם המסך יספק לי איכות תמונה כמו בסקארט הראשון או שהתמונה המקסימלית שתתקבל תהייה באיכות SVIDEO?
טוב
מרטין כן אנחנו על אותו דף לא לדאוג ברגע שאני יחקור אותו לעומק אני יעלה את רשמיי
רועי כמו שאתה יודע המסך שייך להורים שלי והDVD שלהם אין קומפוננט(ישן מאוד ) לכן אני שואל את השאלה הזו
אבל בכל מקרה חשוב לי להבין את חיבור הסקארט הזה מה הוא אומר?
shlafirg כתב:ישראל, תתחדש, יש תומונות באופק ?
האם הוריך נתקלו בקושי להחליף את הממיר ל- 3100 ?
...
ככה אתה מסתלבט
תודה אחי
בא חבר טכנאי עם מס ממירים(חשבנו שיש בעיה בS3100)מסתבר שהכבל מאחורה לא היה מחובר טוב
בסופו של דבר הכל מצויין תיכף אני יכייל את המסך לפי ראות עיניי(אם יש למישהו המלצות לכיול אשמח לנסות)
ניסיתי להעלות תמונות ואני אשמח אך אני לא מצליח!!!(איך אני מעלה אותם)
וזה שאתה רומז שיש לי קשרים בתוך יס זה ממש לא בסדר