ואחרי שלושה ימים של שימוש,זאת ההתרשמות שלי:
נתחיל בשידורי טלויזיה{שזה היה הדבר הכי חשוב מבחינתי}
אחרי כיול פשוט, וחיבור הטלויזיה ליס מקס דרך טראנסקודר, אני יכול לומר שסמסונג שיחקו אותה בגדול!!הפלזמה נותנת פייט רציני בשידורי טלויזיה לגדולות ממנה{הפיונר והפנסוניק למיניהם...}ערוצי הסרטים והסדרות ביס נראים נ ה ד ר!! תמונה חדה!!צבעים נהדרים!! פשוט תענוג!!ערוצי הביזיון{11,22,10}טיפה פחות.
אם כי אני חייב לציין שכמו שעופר רשם במאמר שלו על הQ7 גם הטלויזיה הזאת סובלת קצת מבעיית הBANDING...{כמעט לא מורגש..}
בגדול בשידורי טלויזיה, אני יכול לומר שאני מרוצה מעל ומעבר
גם די וי די{בחיבור קומפוננט} נראה לא פחות ממדהים!! אני בטוח שגם פה ניתן להשוות אותה לגדולות ממנה! התמונה ממש מדהימה גם ממרחק מאד קרוב...{פשוט תענוג...}
חיברתי אליה גם את המחשב לבדיקה, והרצתי כמה סרטוני HD....
פה אני לא יכול לתת חוות דעת... כי לא השוואתי אותה בHD לאף מסך אחר,בכל אופן התמונה גם פה מהפנטת.
עוד + שאני יכול לציין זה הרמקולים
הרמקולים החבויים בתחתית המסך מאחורה נותנים תוצאה מצוינת בשידורי טלויזיה!!{וגם אסתטי מאד!}
בכל הנוגע לחיבורים אני רק יכול לומר שחבל שהיא לא מצוידת בSCART...{היה חוסך לי 500 שקל}אבל מי שיש לו הרבה מקורות HD יכול להיות רגוע{3 יציאות HD}
עוד משהו קטן ששמתי לב הוא שבמבט ממש מקרוב{כמה ס'מ}ניתן לראות כל כמה זמן תזוזה של המסך,חשבתי שזה בעיה אבל נוכחתי לדעת שזה מנגנון נגד צריבה
בכל אופן במרחק מעל מטר לא תצליחו לשים לב לזה.
בסך הכל אני יכול לומר שהיא נותנת תמורה מעולה לכסף
ואני ממש מקווה {עופר
אגב התמונה ממצלמה של שקל וחצי...