רוצה לשתף מקרה אישי שקרה לי ועל הדרך להתייעץ מה כדאי לעשות.
לפני כשלושה שבועות הזמנתי את הטלוויזיה 55UK6700Y מחנות בשם all sale דרך היבואן הרשמי "קבוצת חי".
בבוקר של ההתקנה לא הייתה לי דקה לבדוק את המסך והייתי חייב לחזור לעבודה.
כבר באותו הערב שמתי לב למשהו מוזר מאוד במסך דליפות אור חריפות מכל הכיוונים ותאורה אחורית מבזה, כאש המסך שחור אני רק מזיז את העכבר של ה smart ונראה פשוט שקווים אנכיים של תאורה רודפים אחריו לכל כיוון.
אני יודע שזאת אל טלוויזית פרימיום מדהימה אבל בכל זאת, גם במסך סמסונג בן 10 אין לי בעיה מוגזמת כזאת.
לאחר שבוע וחצי של התקשקשויות מול היבואן הוחלט להחליף מסך, היה פה תהליך לא פשוט, התקשרתי כל יום ובזבזתי כמה שעות טובות עד שהסכימו להחליף את המסך. (לא הייתה שום התנגדות מצידם פשוט צריך לרדוף אחריהם).
הגיע המסך החדש עם מתקין שאני באמת לא יודע איך הוא עדיין עובד שם, התנהגות ברברית, אגרסיבית וחוסר שירותיות מוחלטת, רק התמרמר על כך השטלוויזיה תקינה ואין צורך להחליף אבל אמר מה איכפת לי, "אני מחליף והולך".
החליף את הטלוויזיה בצורה הכי לא מקצועית שראיתי בחיי והלך מבלי לבדוק שהבעיה הסתדרה. מאותו הרגע ראיתי ששום דבר לא השתנה וכנראה מדובר בבעיה סדרתית. מצרף תמונות שתבינו על מה מדובר.
לאחר שיחות חוזרות מול היבואן החליטו שמה שעליי לעשות הוא תהליך "שדרוג", והבטיחו שיחזרו אליי, כמובן שלא חזרו והייתי צריך לרדוף אחריהם שוב. יותר משלושה שבועות מזמן שהטלוויזה סופקה ועדיין אין לי מסך תקין על הקיר למען השם.
הנציגה הנחמדה טענה שיכולים להחליף לי את המסך אבל יכול מאוד להיות שגם בחלופי תהיה בעיה ולכן עדיף לי לשדרג למסך oled בתוספת של 3500, פה כבר ממש הצליחו לעצבן אותי. פשוט חוצפה. שהיא הבינה שאינני מעוניין היא הציע את sk8500 בתוספת מופרזת גם היא, כאשר היא מזהירה שהתוצאה לא תהייה טובה כמו oled (ברור לי, אבל יש מגבלת תקציב גברתי).
החלטתי לפנות לחנות שממנה רכשתי את המסך "all sale" ולבקש לבטל את ההזמנה, כמובן אמרו לי שלא תהיה בעיה אבל רוצים להבין את הסיפור מול היבואן.
היום חזרו אליי מהחנות ואמרו לי שהיבואן הפסיק לספק את הטלוויזיה הזאת ואין מה לעשות, או לבטל או לשדרג.
אני כבר באמת לא יודע מה לעשות
מה אתם הייתם עושים ? מחזירים את המסך או משדרגים לאחד אחר ?
במידה ואני מחזיר את המסך אני מפסיק 500 שקל, שילמתי 150 שקל הובלה והתקנה + 350 שדרוג לזרוע.
להלן התמונות של המסך התקול: