הי
יש לי את ההאב, משמש ל WIFI מהיר לבית
המטרה - אני רוצה שיממסגר את הרשת הביתית הקיימת שלי
לכן הגדרתי כ BRIDGE שממסר את הרשת הקיימת שלי.
ברגע שאני מגדיר אותו כ BRIDGE , אפשר להתחבר לרשת, אפשר לגלוש דרכו, אבל בענן של SMART THINGS הוא מופיע בלא מקוון (OFFLINE )
זה קורה באופן עקבי, לא נגיש גם מהאפליקציה של SMARTTHINGS
אי אפשר לגשת לנהל את ההאב, ואני צריך למחוק מחדש ולהגדיר שוב ושוב
התיעוד \ תמיכה - לא ממש מועילים
מישהו מכיר - יודע יש פתרון ?
תודה
אורי
SmartThings Hub - Offline
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
אין לי את ה-hub שלהם, אבל החוויה שלך נכונה לכל ראוטר. ברגע שאתה הופך את הראוטר ל-bridge, הוא למעשה נהיה כמו switch. אין לו כתובת IP, אלא הוא רק מגשר את התקשורת הקיימת.
יש למעשה שתי אפשרויות. או להפעיל double NAT (לא ממש מומלץ), או להפוך את הראוטר של הספק ל-bridge (עדיף, כי יש להם חומרה גרועה בלי עדכוני תוכנה).
יש למעשה שתי אפשרויות. או להפעיל double NAT (לא ממש מומלץ), או להפוך את הראוטר של הספק ל-bridge (עדיף, כי יש להם חומרה גרועה בלי עדכוני תוכנה).
-
דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
תודה!
הבעיה היא שיש לי שניים
וגם - אם המכשיר לא מקוון, אי אפשר לקנפג אותו.
אם באמת אין לו כתובת ip זה ממש גרוע... יש לו שני פורטים קוויים , לא נשמע הגיוני שהוא מאבד קשר עם העולם. צריך לבצע שדרוג תכנה - זה אומר שוב reset... ??
הבעיה היא שיש לי שניים
וגם - אם המכשיר לא מקוון, אי אפשר לקנפג אותו.
אם באמת אין לו כתובת ip זה ממש גרוע... יש לו שני פורטים קוויים , לא נשמע הגיוני שהוא מאבד קשר עם העולם. צריך לבצע שדרוג תכנה - זה אומר שוב reset... ??
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
ככל הידוע לי SmartThings Wifi עובדים ב-Mesh, בדיוק כמו Google Wifi. אתה לא אמור להגדיר אותו כ-Bridge, אלא להגדיר אחד כראשי (שמחובר החוצה, דרך המודם, או ישירות דרך media converter אם אתה בפרטנר פייבר). ואז לחבר את השני כמשני.