האם יש מסקנות משתמשים לגבי ה- 8500/8600?
-
aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
מכובדי,
בזמנו דיברנו קצת על הגירסאות החדשות של nvidia שאמורות להציג 264 בקלילות.
אני מניח שמישהו קנה אותם ויכול לתת חוו"ד...
האם הם נותנים את היתרון שלהם רק בשימוש ב- purevideo ו cyberlink ?
האם הם נותנים את היתרון שלהם רק בשימוש ב- purevideo ו cyberlink ?
HiFiMusic IL
יש לי את ה8500. בH264 עם PDVD המעבד (E4300) עומד על אחוזים בודדים. לא יודע להגיד לך מה קורה עם תוכנות אחרות כי כרגע רק PDVD מותקן אצלי.aloni כתב:מכובדי,
האם הם נותנים את היתרון שלהם רק בשימוש ב- purevideo ו cyberlink ?...
ממה שקראתי (יש ת'רד ענק בAVS) היתרון מתבטא רק עם PUREVIDEO וPDVD ואם עדיין לא יצא דרייבר לXP אז רק תחת ויסטה.
נערך לאחרונה על ידי EyalR ב 10/06/2007 17:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כמו שאייל הדגיש, אם אתה עובד עם ויסטה ההבדל הוא ענקי! , ל XP כדאי לחכות ליציאת דרייברים
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

מחקתי את ויסטה לפני שבוע, פשוט אסון...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שווה לקנות אותו למחשב HTPC? אני רוצה לחבר את המשחב למסך LCD תומך HD, קראתי שהוא מומלץ יחסית למחיר שלו ויש לותמיכה של DX10.
שווה לקנות אותו מבחינת כרטיס מסך למחשב HTPC?
שווה לקנות אותו מבחינת כרטיס מסך למחשב HTPC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לי נראה שכל נושא הכרטיסים עם קידוד H.264 בחומרה בחיתוליו וגם בעייתי, בעיקר בגלל דיווחים שלא ניתן לשלב בו סרטים עם כתוביות בקובץ SRT, חסרון אדיר לדעתי. אני הייתי מציע לחכות עם זה קצת, ואם אתה רוצה בכל זאת לקנות בקרוב HTPC, קנה לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה מהחדשים שיש להם יציאת HDMI/DVI אבל גם סלוט פנוי של PCI-Express להתקנת כרטיס מסך בעתיד (עולים רק בסביבות מאה שקל יותר מכאלה שאין להם מובנה), ותמיד תוכל לקנות כרטיס מסך אחרי שכל נושא הכתוביות וניגון סרטי H.264 בחומרה יתבהר.
- droren
- חבר מביא חבר

לפי דעתי אחוז המשתמשים בכתוביות הוא כל כך מזערי שזה לא יזיז לחברות עצמןpixies כתב:לי נראה שכל נושא הכרטיסים עם קידוד H.264 בחומרה בחיתוליו וגם בעייתי, בעיקר בגלל דיווחים שלא ניתן לשלב בו סרטים עם כתוביות בקובץ SRT, חסרון אדיר לדעתי. אני הייתי מציע לחכות עם זה קצת, ואם אתה רוצה בכל זאת לקנות בקרוב HTPC, קנה לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה מהחדשים שיש להם יציאת HDMI/DVI אבל גם סלוט פנוי של PCI-Express להתקנת כרטיס מסך בעתיד (עולים רק בסביבות מאה שקל יותר מכאלה שאין להם מובנה), ותמיד תוכל לקנות כרטיס מסך אחרי שכל נושא הכתוביות וניגון סרטי H.264 בחומרה יתבהר....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לכן, בדומה ל-Apple TV, הכרטיסים האלה כנראה מתאימים לשוק האמריקאי ולא לשווקים הישראלי ולחלק מהאירופאיים, בהם יש דרישה לתמיכה בכתוביות.
הבנתי שיש אפשרות להגדיר ב-VobSub או ב-FFDSHOW שהכתוביות יוצגו באמצעות Overlay על הסרט המתנגן. לבעלי כרטיס 8500\8600, יהיה נחמד אם תוכלו לנסות לשחק עם זה ולראות אם אתם מצליחים לגרום לניגון קבצי H.264 עם כתוביות SRT, מבלי שהקידוד בחומרה ייפסק.
הבנתי שיש אפשרות להגדיר ב-VobSub או ב-FFDSHOW שהכתוביות יוצגו באמצעות Overlay על הסרט המתנגן. לבעלי כרטיס 8500\8600, יהיה נחמד אם תוכלו לנסות לשחק עם זה ולראות אם אתם מצליחים לגרום לניגון קבצי H.264 עם כתוביות SRT, מבלי שהקידוד בחומרה ייפסק.
- droren
- חבר מביא חבר

שאלה מעולה, כאמור לי אין תשובה (לצערי)oshapir כתב:מעניין אם עובדים עם SAGETV וה-PLUGIN הפנימי שמאפשר הצגת כתוביות ע"י שימוש בממשק עצמו של SAGETV - גם אז יש פגיעה בהאצת חומרה ל-H.264.
אורן....
אבל נראה לי שהפלאג אין עובד בצורה של OVERLAY על התמונה אז אני בספק..