זקוק להמלצה למערכת איכותית לסלון בגודל 4.5X4 בתקציב של עד..
חובב קולנוע הדוק זקוק להמלצה למערכת סאונד איכותית לסלון בגודל 4.5X4 (פחות או יותר) להקרנת סרטים מ-DVD. התקציב הוא עד 4000 שח'. רוצה סאונד נקי ואיכותי עם חדות שמע. האם לקנות מגבר בנפרד או האם מערכת עם סאב שגם משמש כמגבר היא מספיק טובה? תודה![/b]
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום וברוך הבא 
בגדול כלל האצבע אומר שמערכת 'בחלקים' תהיה עדיפה ממערכת 'קומפלט'.
וגם קל יותר לשדרג אח"כ
לגבי המלצות: יד שנייה הולך?
רסיברים טובים בסביבות ב2000 שקל לא חסר, חביבים עליי במיוחד הם הימהה 475 והדנון 1607.
רמקולים: אתה מעדיף סטאליטיים או רצפתיים?
בגדול ברמקולים הייתי ממליץ לך לחפש ביד שנייה. אם אתה חייב חדש- pure accoustics דגם EX750 נותן תמורה נחמדה בתקציב הזה.
בגדול כלל האצבע אומר שמערכת 'בחלקים' תהיה עדיפה ממערכת 'קומפלט'.
וגם קל יותר לשדרג אח"כ
לגבי המלצות: יד שנייה הולך?
רסיברים טובים בסביבות ב2000 שקל לא חסר, חביבים עליי במיוחד הם הימהה 475 והדנון 1607.
רמקולים: אתה מעדיף סטאליטיים או רצפתיים?
בגדול ברמקולים הייתי ממליץ לך לחפש ביד שנייה. אם אתה חייב חדש- pure accoustics דגם EX750 נותן תמורה נחמדה בתקציב הזה.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
בכר דשנו בנושא בפורום בלי סוף
1) PA אינה חברת מדבקה. זה בדוק וזה סופי.
2) גם אם היא כן היתה- אני לא רואה איך זה משפיע על הסאונד שהמוצרים שלה מציגים. אתה קונה רמקול לא מניות....
3) בסכומים הללו, יש..... אבל אני חושב שעדיף 'מדבקה' שנשמע טוב על 'מותג' שנשמע
. זכור שסאונד זה לא אופנה.
1) PA אינה חברת מדבקה. זה בדוק וזה סופי.
2) גם אם היא כן היתה- אני לא רואה איך זה משפיע על הסאונד שהמוצרים שלה מציגים. אתה קונה רמקול לא מניות....
3) בסכומים הללו, יש..... אבל אני חושב שעדיף 'מדבקה' שנשמע טוב על 'מותג' שנשמע
בתקציב של 4000₪ הייתי ממליץ לך לחפש ביד שניה...
במידה ויד שניה זה לא אופציה אז אתה יכול ללכת על מגבר פשוט של חברה כמו דנון ימאהה HK וכו'...
ורמקולים אתה צריך לשמוע כידי להחליט (למרות שבמחיר של 2500-+₪ אתה לא תמצא סט חדש שהוא להיט).
בהצלחה, אבי..
במידה ויד שניה זה לא אופציה אז אתה יכול ללכת על מגבר פשוט של חברה כמו דנון ימאהה HK וכו'...
ורמקולים אתה צריך לשמוע כידי להחליט (למרות שבמחיר של 2500-+₪ אתה לא תמצא סט חדש שהוא להיט).
בהצלחה, אבי..
איזה סט יותר עדיף/איכותי? (המחיר או כמעט אותו מחיר)...
מה עדיף? "הרמן-קרדון" סט 5:1 HKTS-7 עם רסיבר של אותה חברה AVR 135B או - רסיבר של דנון 7.1 דגם 1507 עם סט רמקולים של KEF וסאב (5.1) דגם KHT 1005? אשמח לשמוע תגובות והצעות. התקציב הוא +-4000 שח' (שני המערכות הן פחות או יותר באותו מחיר..) תודה!