חברת HOT בוחנת הצגת תכנים ללא ממיר בטלוויזיות חכמות וסטרימרים
-
YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
חברת HOT הכריזה היום (ב’, 1.7) כי היא משיקה תכנית פיילוט המיועדת לבחון את אפשרות שילוב התכנים שהגיעו ללקוחותיה עד עתה רק באמצעות ממיר, גם דרך טלוויזיות חכמות וסטרימרים. המהלך משלב בין שירותי הטלוויזיה הוותיקים מבוססי הממירים ובין שירותי הסטרימינג הזמינים על גבי פלטפורמות חכמות רבות ללא צורך בממיר ובהפעלה באמצעות אפליקציה בלבד
[imgbig]http://www.gadgety.co.il/wp-content/the ... 12x541.jpg[/imgbig]
https://www.gadgety.co.il/233348/hot-goes-streaming-pilot
[imgbig]http://www.gadgety.co.il/wp-content/the ... 12x541.jpg[/imgbig]
https://www.gadgety.co.il/233348/hot-goes-streaming-pilot
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
שאלתי אותם על הנושא הזה. זו חבילה מעניינת מאוד.
מדובר בעצם על גרסא שמאוד מזכירה את HOT NEXT+ אבל מבחינה טכנית היא מכילה את כל היכולות המלאות של HOT, כולל כל התכנים שלהם גם בשידורים חיים וגם ב-VOD. מרשים מאוד.
מדובר בעצם על גרסא שמאוד מזכירה את HOT NEXT+ אבל מבחינה טכנית היא מכילה את כל היכולות המלאות של HOT, כולל כל התכנים שלהם גם בשידורים חיים וגם ב-VOD. מרשים מאוד.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא מובן למה קשה להוט לשחרר את הכבילה ללקוחותהoferlaor כתב:שאלתי אותם על הנושא הזה. זו חבילה מעניינת מאוד.
מדובר בעצם על גרסא שמאוד מזכירה את HOT NEXT+ אבל מבחינה טכנית היא מכילה את כל היכולות המלאות של HOT, כולל כל התכנים שלהם גם בשידורים חיים וגם ב-VOD. מרשים מאוד....
במקום להיות חברה עם שפע פתרונות, הוט מממשיכה להיות חברה מקובעת לללקחותה
שוק הטלוויזיה לקראת מהפכה? הוט מתחילה במעבר לשידורים על גבי האינטרנט
- oferlaor
- מנהל

לא בטוח שהבנתי את השאלה.
יש כאן לא מעט קשיים:
1. המערכת של הוט היא מערכת קיימת, כולל חיוב, ingest, הפצה, טרינסקוד, אחסון וכו'. כל התהליך היה צריך לעבור מהפכה
2. יש כאן בעיה של הרשאות וזכויות הפצה של החברה מול ספקי התוכן שלה, היא צריכה היתה לקבל אישור מכל הגופים הללו, לא פשוט בכלל לאור העובדה שמדובר בחוזים מאוד ארוכי טווח.
3. יש כאן מגוון לא קטן של DRM שמקשה מאוד על התהליך. תכנים מהסוג שהוט מציגה דורשים רמה של DRM גבוהה יחסית. מנסיון, זה לא קל בכלל להפיץ תוכן DRM מהסוג הזה.
יש כאן לא מעט קשיים:
1. המערכת של הוט היא מערכת קיימת, כולל חיוב, ingest, הפצה, טרינסקוד, אחסון וכו'. כל התהליך היה צריך לעבור מהפכה
2. יש כאן בעיה של הרשאות וזכויות הפצה של החברה מול ספקי התוכן שלה, היא צריכה היתה לקבל אישור מכל הגופים הללו, לא פשוט בכלל לאור העובדה שמדובר בחוזים מאוד ארוכי טווח.
3. יש כאן מגוון לא קטן של DRM שמקשה מאוד על התהליך. תכנים מהסוג שהוט מציגה דורשים רמה של DRM גבוהה יחסית. מנסיון, זה לא קל בכלל להפיץ תוכן DRM מהסוג הזה.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
למה מחייבים שיהיה בבית ממיר אחד?
והאפליקציה כרגע לא זמינה. חוזרים ללקוחות ונראה שייקח זמן עד שהפיילוט יחל ועד שיסתיים...
לא ברור למה אין CATCH UP ושוב מוצר חצי מוגמר רק עם START OVER (מה עם START NEXT)
כשעוד לא דיברתי על צפייה בניידים (סמארטפונים, PC) ועל רזולוציה (4K נתמך או לא)
האם הוט ענו על זה או שפשוט הוציאו יח"צ?
והאפליקציה כרגע לא זמינה. חוזרים ללקוחות ונראה שייקח זמן עד שהפיילוט יחל ועד שיסתיים...
לא ברור למה אין CATCH UP ושוב מוצר חצי מוגמר רק עם START OVER (מה עם START NEXT)
כשעוד לא דיברתי על צפייה בניידים (סמארטפונים, PC) ועל רזולוציה (4K נתמך או לא)
האם הוט ענו על זה או שפשוט הוציאו יח"צ?
- oferlaor
- מנהל

אני מניח שגם כאן מדובר על מגבלות מול ספקיות התוכן בכדי לבדל בין זה לבין מוצר שהוא לגמרי OTT.
מבחינת פיצ'רים. לא יודע לגביך אבל לי זה מספק כשלב ראשוני בהשקה. אם נמתין שכל הפיצ'רים יהיו מוכנים אז עוד שנה נקבל את השירות המלא... עדיף משהו חלקי שאתה יכול (אבל לא חייב) לקחת כאופציה נטולת ממיר. אני לגמרי מסכים עם האסטרטגיה הזו.
מבחינת פיצ'רים. לא יודע לגביך אבל לי זה מספק כשלב ראשוני בהשקה. אם נמתין שכל הפיצ'רים יהיו מוכנים אז עוד שנה נקבל את השירות המלא... עדיף משהו חלקי שאתה יכול (אבל לא חייב) לקחת כאופציה נטולת ממיר. אני לגמרי מסכים עם האסטרטגיה הזו.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לא מספק לגמרי.
ההסבר היה מספק כטענה מעין הגנת ינוקא שהשירות ראשוני כגון סלקום TV אבל הטכנולוגיה מוכרת וכך גם שירות ותוכן.
מחשבות ואסטרטגיה שלו לא מהיום למחר בכל זאת ומוצר לא מוגמר כשקיבלו אותו בNEXT+ אז ניחא אבל גם פה אותו דבר?
זה משהו שתוכל לברר אם בכלל יענו על השאלות האלה לדעתי זה מבדיל ביניהם לבין מתחרות אחרות מעבר לרמת תוכן והפקות מקור
ההסבר היה מספק כטענה מעין הגנת ינוקא שהשירות ראשוני כגון סלקום TV אבל הטכנולוגיה מוכרת וכך גם שירות ותוכן.
מחשבות ואסטרטגיה שלו לא מהיום למחר בכל זאת ומוצר לא מוגמר כשקיבלו אותו בNEXT+ אז ניחא אבל גם פה אותו דבר?
זה משהו שתוכל לברר אם בכלל יענו על השאלות האלה לדעתי זה מבדיל ביניהם לבין מתחרות אחרות מעבר לרמת תוכן והפקות מקור
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם זה יהיה נטול ממיר זה יהיה לטובת הצרכנים אך להוט איין יכולת מנטלית להיפרד מכבילת ציוד קצהoferlaor כתב:אני מניח שגם כאן מדובר על מגבלות מול ספקיות התוכן בכדי לבדל בין זה לבין מוצר שהוא לגמרי OTT.
מבחינת פיצ'רים. לא יודע לגביך אבל לי זה מספק כשלב ראשוני בהשקה. אם נמתין שכל הפיצ'רים יהיו מוכנים אז עוד שנה נקבל את השירות המלא... עדיף משהו חלקי שאתה יכול (אבל לא חייב) לקחת כאופציה נטולת ממיר. אני לגמרי מסכים עם האסטרטגיה הזו....
לראייה ההתניה בממיר