מתלבט בין כמה טלוויזיות 65 אינץ

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Bigyaa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בטווח של 4000 עד 4500 ש"ח (חלק מהדגמים לעיל חורגים מהטווח אבל החריגה סבירה).
אלה האופציות שמצאתי (לפי זאפ):
Hisense H65U7AIL

LG 65UK7500P
LG 65SK8000P

Samsung UE65NU8500
Samsung UE65NU8000

שימושים: סרטים\סדרות בעיקר עד 1080p
יוטיוב (לפעמים 4K)
תנאי צפייה לרוב בחדר מוחשך
עוד לא הלכתי לראות פיזית בחנות, מחפש הכוונה לדגם או 2 ואז יהיה לי יותר קל לחפש מקום לראות את הטלוויזיה בלייב.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

הכנסת מסך כעור לרשימה כי אתה לא פוסל או כי אתה לא יודע שהוא כעור?

Bigyaa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Alon_Solo כתב:הכנסת מסך כעור לרשימה כי אתה לא פוסל או כי אתה לא יודע שהוא כעור?
...
כן אני יודע שהוא כעור, זה לא מפריע לי בגלל שאני אשב ישר מול הטלוויזיה ולא בזווית כלשהי

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #4 

@Bigyaa
·
א. הייסנס לרוב לא עומד באותה רמה עם החברות הקוריאניות. ואין סיבה לצפות שבדגם הזה המצב יהיה שונה.
בכל מקרה לרוב אין ביקורות מקבצועיות על הדגמים של הייסנס, כך שאי אפשר לדעת.

ב. למיטב ידיעתי SK8000 ו-UK7500 הם לא דגמים שונים במיוחד.
SK8000 די נדיר בארץ, ואם אני לא טועה דומה ל-SK7900.
ו-UK7500 הוא המחליף של SK7900.

ג. כפי שרשמו, NU8500 הוא הגרסה הקעורה של NU8000.
מצד אחד היא רמה מעל הLG שהזכרת.
מצד שני במחיר הזה כנראה תקבל יבוא מקביל עם אחריות לשנה - צריך לקחת את זה בחשבון.

ד. מה לגבי SK8500 של LG?
למיטב ידיעתי הוא לא הרבה יותר יקר...

Bigyaa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

@mdk_25
·
היי, תודה על התגובה.

א. הבנתי - יורד מהייסנס.

ב. "SK8000 די נדיר בארץ" - אתה מתכוון לזמינות במלאי? או שלא קונים אותו ואין סקירות?

ג. לא מפריע לי שזה רק שנה אחריות. אם במזל רע ואני אפול על ה1% שהטלוויזיה שלהם מתקלקלת אחרי שנה אני כבר אתמודד עם זה. עד עכשיו הנסיון שלי עם טלויזיות שנקנו במשפחה היה חיובי (אצלי פנסוסניק 32 אינץ מעל 10 שנים, אצל ההורים פיליפס 50 אינץכבר מעל 4 שנים -אין תקלות).

ד. לא רלבנטי, לפי זאפ היא עולה 5400 ש"ח

נראה לי שאני אלך על NU8500 (לפי זאפ מתחיל ב4000 ש"ח שזה בטווח שלי), מקווה שיש מלאי.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

Bigyaa כתב:@mdk_25
·
ב. "SK8000 די נדיר בארץ" - אתה מתכוון לזמינות במלאי? או שלא קונים אותו ואין סקירות?
...
·
אני מתכוון שלא מוכרים ולא קונים יותר מדי.
אני לא זוכר שמישהו בכלל הזכיר אותה פה בפורום בחצי שנה האחרונה...

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #7 

למה סתם להטעות? אין לך מושג כמה מוכרים מהדגם הזה, אתה סתם משער על פי הפורום שזה ממש לא מדגם מייצג.

ולעניין,

הLG, לכל דגמיהם פחות מומלצים לחדר חשוך בגלל רמת שחור לא משהו עקב שימוש בפאנל IPS. הNU8000 עדיפה בתחום הזה אבל היא בטח רחוקה מלהיות להיט.
לראות זה חשוב מאוד אך כדאי לזכור שכל מה שתראה זה לא בתנאים חשוכים אלא מאוד מוארים. מה שלא יהיה, אחרי שהולכים לראות תמיד מקבלים תובנות אחרות, חפש מקום עם ריכוז חנויות.

אם לא מושך אותך מסך קעור, היתי מתרחק מהדבר הזה.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

@ice2k
·
למה הפורום לא מדגם מייצג?
יש סיבה שבגללה כל האנשים שקונים את הדגם הנ״ל נמנעים מלהכנס לפורום, וכל הקונים את מגוון הדגמים האחרים נוהרים אליו בהמוניהם?

Bigyaa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

mdk_25 כתב:@ice2k
·
יש סיבה שבגללה כל האנשים שקונים את הדגם הנ״ל נמנעים מלהכנס לפורום, וכל הקונים את מגוון הדגמים האחרים נוהרים אליו בהמוניהם?
...
·ברוב המקרים אתה תראה רק את התגובות ה"שליליות" ופחות מאנשים שהמוצר פועל אצלם בצורה טובה כך שיכול שהטלוויזיה הזאת פשוט כל כך מוצלחת שאין אף דיווח (תלונה) עליה בפורום.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

Bigyaa כתב:
...
...
·ברוב המקרים אתה תראה רק את התגובות ה"שליליות" ופחות מאנשים שהמוצר פועל אצלם בצורה טובה כך שיכול שהטלוויזיה הזאת פשוט כל כך מוצלחת שאין אף דיווח (תלונה) עליה בפורום.
...
·
רק שזה ממש לא נכון.
א. זאת לא טלויזיה מושלמת, יש לה בעיות כמו בכל דגם אחר.
ב. ממליץ לך לקרוא קצת בפורום, תגלה שלא כל מי שכותב פה בא כדי להתלונן על הטלויזיה שלו. הרוב המוחלט לא באים לפה להתלונן על בעיות בטלויזיה.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

mdk_25 כתב:@ice2k
·
...
כי בתחום המכירות מה שקובע זה היכולות של אנשי המכירות והאינטרסים העסקיים של הגורם הקמעונאי. מה שאתה רואה בפורום זה קמצוץ, לא מייצג בכלל את המסות של הלקוחות שקונים, רוב המכירות מתבצעות על אנשים רגילים שלא מבינים כלום בתחום וזה גם לא מעניין אותם, הם באים לחנות וקונים.

ואין לזה שום קשר אם המוצר הוא טוב או לא, אם הוא עדיף או לא, זה כבר נושא אחר לגמרי. בפורום כאן יש אנשים מסוג מסויים מאוד וזה חלקיק זניח מהמכירות, אפילו שאתה מאוד אוהב את הפורום ומעביר בו שעות...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

ice2k כתב:
...
...
כי בתחום המכירות מה שקובע זה היכולות של אנשי המכירות והאינטרסים העסקיים של הגורם הקמעונאי. מה שאתה רואה בפורום זה קמצוץ, לא מייצג בכלל את המסות של הלקוחות שקונים, רוב המכירות מתבצעות על אנשים רגילים שלא מבינים כלום בתחום וזה גם לא מעניין אותם, הם באים לחנות וקונים.

ואין לזה שום קשר אם המוצר הוא טוב או לא, אם הוא עדיף או לא, זה כבר נושא אחר לגמרי. בפורום כאן יש אנשים מסוג מסויים מאוד וזה חלקיק זניח מהמכירות, אפילו שאתה מאוד אוהב את הפורום ומעביר בו שעות...
...
·
נראה שאתה נמצא תחת הרושם שזה פורום של ווידאופילים כבדים, ואין פה אחד עם טלויזיה פחות מ-Q9...
ההפך הוא הנכון, הפורום הוא מדגם מייצג של כל חלקי האוכלוסיה בישראל.
באים לפה אנשים מכל קצבות הגילאים, המצבים המשפחתיים והטלויזיות. נכון, גם ווידאופילים כבדים.
וגם סטודנטים שקונים טלויזיה ראשונה.
וגם אנשים שמחפשים טלויזיה על תקציב מוגבל.
וגם אנשי משפחה מודאגים כי הילד שבר את הטלויזיה הקודמת.
וגם אנשים שמחפשים טלויזיה שניה לחדר שינה.
וגם כאלה שלא רוצים לקנות טלויזיה חדשה בכלל, אלה לשאול שאלה על טלויזיה קיימת.
וגם כאלה שרוצים לבחור דגם להורים שלהם, שהראיה שלהם כבר לא משהו.
וגם כאלה שנשברה להם הטלויזיה, ורק רוצים לממש אחריות.
ועוד.
ועוד.
ועוד.

האנשים פה בפורום הם מדגם מייצג של כלל קוני הטלויזיות בארץ.
לא היית יכול למצוא מדגם מייצג יותר אם היית מחפש בכוונה.

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

:)

תשמע, אתה לא צריך להפגע. פשוט התחושה שלי היא שאין לך ניסיון בתחום הזה של קמעונאות ועסקים. לא רוצה לאכזב אותך, אבל רוב הלקוחות לא יודעים מה זה פורום, בקושי מבינים בטכנולוגיה, נותנים לאיזה קרוב (בד"כ נער בלי כוח קניה) לפתוח להם יוזר בטלפון כדי לעבוד איתו ופשוט זורמים עם החיים והקשיים שלהם שזה ממש לא מה שאנחנו רגילים לראות כאן. הלקוחות המבינים והמתקדמים הם רק אחוז קטן מכלל האוכלוסיה, וכן, מי שנכנס לפורום ושואל הוא לקוח מתקדם.

היה פעם שיר שאמר "הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם", ומטומטמים לא נכנסים לפורומים. כשתתחיל לעשות כסף ממכירות תחזור אלינו עם תובנה, והפעם יותר מקצועית...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”