מחפש המלצה לטלויזיה 65" - תקציב גמיש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zivfinkel פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן אנשים מה קורה,
אז ככה, אני מעוניין לפנק את עצמי במתנת סוף תואר, וסוף סוף לקנות טלויזיה מפחידה.
השימושים זה בעיקר גיימינג (PS4), וסרטים וסדרות (נטפליקס, סלקום).

שמתי בהתחלה עין על ה-QLED הפשוטה של סמסונג (Q6FN), אבל ככל שהעמקתי ראיתי שיש לQLED בעית עמעום או משהו כזה בתכני HDR, ובסצנות חשוכות כאשר מופיע תרגום לבן - התמונה מוארת בקטע מוגזם ומציק.
וככל שהמשכתי להעמיק ולחקור את התופעה, ראיתי שזה קורה לא רק בדגם הפשוט, אלא גם בדגמים היקרים יותר.

עברתי לחשוב אולי פשוט לפתוח את הארנק ולהביא OLED, אבל כל עניין צריבת התמונה מרתיע אותי. בטח בגלל שאני משחק לא מעט בסוני, ומן הסתם במשחקים יש אלמנטים גראפיים קבועים שלא משתנים.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. לגבי התקציב - אני גמיש. מצד אחד חשבתי להביא OLED שזה לא מעט כסף, אבל אם תגידו לי שיש טלויזיה מעולה שתשרת את מטרותיי באזור ה5 אלף - לא אכעס.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

zivfinkel כתב:אהלן אנשים מה קורה,
אז ככה, אני מעוניין לפנק את עצמי במתנת סוף תואר, וסוף סוף לקנות טלויזיה מפחידה.
השימושים זה בעיקר גיימינג (PS4), וסרטים וסדרות (נטפליקס, סלקום).

שמתי בהתחלה עין על ה-QLED הפשוטה של סמסונג (Q6FN), אבל ככל שהעמקתי ראיתי שיש לQLED בעית עמעום או משהו כזה בתכני HDR, ובסצנות חשוכות כאשר מופיע תרגום לבן - התמונה מוארת בקטע מוגזם ומציק.
וככל שהמשכתי להעמיק ולחקור את התופעה, ראיתי שזה קורה לא רק בדגם הפשוט, אלא גם בדגמים היקרים יותר.

עברתי לחשוב אולי פשוט לפתוח את הארנק ולהביא OLED, אבל כל עניין צריבת התמונה מרתיע אותי. בטח בגלל שאני משחק לא מעט בסוני, ומן הסתם במשחקים יש אלמנטים גראפיים קבועים שלא משתנים.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. לגבי התקציב - אני גמיש. מצד אחד חשבתי להביא OLED שזה לא מעט כסף, אבל אם תגידו לי שיש טלויזיה מעולה שתשרת את מטרותיי באזור ה5 אלף - לא אכעס.
...
·
ה-Q6 (והדגם המקביל לו NU8000) הם דגמים לא רעים בכלל.
בעיית העמעום שהיתה, נפטרה לא מכבר, ובכל מקרה היתה חמורה ב-Q7 לא ב-Q6/NU8000.
הבעיה העיקרית שלך תהיה למצוא אותם במלאי, היות ויצאו כבר דגמי 2019 לחנויות (שהם גם יקרים יותר, וגם פחות טובים).
וגם תצתרך לשים לב אם אתה קונה מיבואן רשמי או מקביל.

אצל LG יש דגם מקביל שנקרא SK8500, שווה לבדוק גם אותו.
הוא נמכר רק מיבוא רשמי.

אתה יכול כמובן לקנות את דגמי העל של סמסונג/סוני - Q9FN / X900F
או אפילו את דגמי העל החדשים שיצאו השנה: Q90R / X950G
אבל גם בלי לדעת את המחיר אני יכול להגיד לך שכנראה זה לא מחיר שתהיה מוכן לשלם על טלויזיה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”