Sony 75X950G ‏או LG 75SM9000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shealtieljkwak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

שימוש עיקרי: נטפליקס וסרטים דרך PLEX או DISK ON KEY. סלון חצי חשוך ללא חלונות מול הטלוויזיה. זווית צפייה ישרה.

מבחינתי,
הסוני מנצחת בתמונה ובסאונד (לא מתכוון להשקיע בסאונד)
LG מנצחת במחיר, במערכת ההפעלה (והסתברותית גם בשירות אבל מי יודע איזה שירות אקבל).

ראיתי את התמונה בסוני 75 בחדר יחסית חשוך ואהבתי.
ראיתי את התמונה ב- LG 65 בחדר יחסית מואר ו... בסדר.

אין הרבה מידע ברשת על ה- LG ומקור השוואה היחיד שמצאתי משווה Sony X950G vs LG SM9500 והוא אינו מספק כי:
  • SM95 טובה(?) יותר מה- SM90 ועדיין "מפסידה" בקרב.
  • סוני 75 מגיעה עם טכנולוגיה שמזיקה לתמונה.
  • LG 75 מגיעה עם יותר איזורי הארה.

הדבר העיקרי בגללו אני לא "רץ" לרכוש את הסוני הוא מערכת ההפעלה.
אז נכון, לא קונים טלוויזיה בגלל מערכת הפעלה, אבל מערכת ההפעלה היא לא פרט קטן ואתה מתעסק איתה לא מעט.
לנסות לראות את התכנים שלי בסוני הוציא אותי מהכלים, USB אחד לא עובד. בשני קשה מאוד למצוא את התוכן שאתה רוצה. יש תקיעות. כתוביות לא מוצגות נכון. מתסכל מאוד. לקנות טלוויזיה ב- 17K ולהרגיש כאילו עובדים עם פנטיום 3 מרגיש לא נכון.
ב LG הכל עבר חלק ומהיר ואני מאוד אוהב את ה WEBOS.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

@shealtieljkwak
·
יש סיבה ש-LG מפסיד בצורה משמעותית ב-SM95 (שלא לדבר על SM90), והיא ש-LG עדיין משתמשים בפאנל IPS, בעוד שסוני כבר עברו ל-VA (לפחות בדגמים הגבוהים, לדוגמא X950G).
ברור ש-VA יתן לך אחידות שחוריום וניגודיות טובה יותר, במיוחד בצפיה בחדר חשוך וזווית צפיה ישרה - שזה בדיוק מה שיש אצלך.

לכן לצערי אני לא איש של בשורות עבורך.
אכן הסוני תתאים לך הרבה יותר מבחינת איכות תמונה (שלא לדבר על אלגוריטמי עיבוד התמונה העדיפים שלהם), ומצד שני תיתן לך סמארט פחות טוב (לפי מה שרשמת) ותעלה יותר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”