יש פתרון לבעיית ה- auto switch refresh rate ב- android tv! שיאומי mi box...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
BMW850 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

וגם ל- nvidia ונקסוס
אני מדבר על הריצוד והקפיצות המעצבנות בנטפליקס ואפליקציות שלא נתמכות ב- auto switch refresh rate בגלל refresh rate לא תואם שלא משתנה בהתאם לסרט המשודר.

קודם כל, צריך לבטל בהגדרות - תצוגה של האנדרואיד tv את ה- auto switch refresh rate from tv ולהגדיר רזולוציה בסיסית שמתאימה לרוב באפליקציות. אצלי עשיתי 1080p-50ghz כי הסטינג והיוטיוב עובדים ברזולוציה הזאת בדיפולט ואין לי טלוויזיה 4k :-) .

ה- plex והקודי (וכנראה עוד אפליקציות מסוימות) משנות לבד את הרזולוציה אם מגדירים בתוכנה עצמה, תחפשו בהגדרות עצמן של האפליקציות האלה.
לגבי שאר האפליקציות כדוגמת נטפליקס שלא נתמכות, מישהו פיתח תוכנה שאיתה אפשר להגדיר לכל אפליקציה את ה- refresh rate שאיתה היא תעבוד:

https://forums.geforce.com/default/topi ... te-tool/1/

יש הוראות, מתקינים את 2 ה- APK לפי הסדר, נכנסים ל- accessibility, מפעילים את השירות ומשנים לנטפליקס (או לכל אפליקציה אחרת) את ה- refresh rate שאיתה היא תעבוד. אני שיניתי את הנטפליקס ל- 23.976.
זה עובד.

בהצלחה.

BMW850 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

חלק מהסדרות בנטפליקס משודרות ב- 50/60ghz. בשביל זה אפשר ליצור קיצור דרך בשלט (דרך ה- accessibility - refresh rate) כדי לשנות בלחיצת כפתור את ה- refresh rate ספציפית בסדרות האלה.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #3 

בחלק מהמקרים הקפיצות נובעות מבעיות רשת / קליטה.
איך אתה מובר לרשת?מה קצב ההורדה שרואים ב mibox?
נסה עם stingtv speed test

BMW850 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

@yaronkle
·
אצלי זה ה- refresh rate. לא רשת. רשמתי שזה נפתר לי לאחר שהגדרתי בתוכנה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”