סלקום הודיעו לי שהם הניחו קוי סיבים אופטים ברחוב שלי ומוכנים לחבר אותי ל- 500 מגה למרות שאינני גר בבניין דירות אלא בבית קרקע.
יש לי ראוטר בבעלותי - ASUS RT AC88.
האם הראוטר שלי יתמוך ב- 500 מגה?
האם סלקום תומכים בהפיכת הראוטר שלהם למודם ברידג' בלבד, שיתחבר לראוטר פרטי? נצג סלקום לא ידע לענות לי..
האם סלקום "נכנסים" לבית פרטי דרך המדרכה בחזית המבנה בחפירה, או דרך עמוד הבזק בחיבור עילי?
אשמח למשוב לגבי איכות השירות, הראוטר שהם מספקים והאינטרנט בסיבים אופטיים של סלקום פייבר.
תודה לעונים!
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 27/06/2019 14:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
lasik כתב:סלקום הודיעו לי שהם הניחו קוי סיבים אופטים ברחוב שלי ומוכנים לחבר אותי ל- 500 מגה למרות שאינני גר בבניין דירות אלא בבית קרקע.
יש לי ראוטר בבעלותי - ASUS RT AC88.
האם הראוטר שלי יתמוך ב- 500 מגה?
האם סלקום תומכים בהפיכת הראוטר שלהם למודם ברידג' בלבד, שיתחבר לראוטר פרטי? נצג סלקום לא ידע לענות לי..
האם סלקום "נכנסים" לבית פרטי דרך המדרכה בחזית המבנה בחפירה, או דרך עמוד הבזק בחיבור עילי?
אשמח למשוב לגבי איכות השירות, הראוטר שהם מספקים והאינטרנט בסיבים אופטיים של סלקום פייבר.
תודה לעונים!
...
בסיבים לא צריך מודם אז אין דבר כזה "מצב Bridge". יש קופסה קטנה שמתחבר אליה הסיב מצד אחד ויוצא ממנה כבל רשת שמתחבר לראוטר מהצד השני. נתק את כבל הרשת מהראוטר של סלקום וחבר לראוטר שלך, זה יעבוד (כמו שרפי אמר תבקש את המשתמש והסיסמה ל-PPPOE מהמתקין). אם במקרה סלקום משתמשים בראוטר שמתחבר ישירות לסיב אז זה לא יעבוד, תבקש מהם את הקופסה הזאת (אתה יכול גם לקנות בעצמך אבל לפי מה שידוע לי סלקום לא גובים על זה תשלום נוסף אז חבל).
הערה: סלקום יאפשרו לך לעבוד בקונפיגורציה הזאת רק בהנחה שאתה לא מנוי על טלפון קווי.