משלוח דואר ישראל שחוזר לשולח
אני מחכה כבר יותר מחודש למשלוח שיגיע מסין, כל יום אני בדקתי את מספר המעקב והוא היה תקוע בטיסה, היום פתאום ראיתי שהסטטוס שונה למצב שלא באתי לקחת את המשלוח והוא חוזר לשולח, לא קיבלתי sms, לא מספר מדף, כלום, האם יש דרך לבטל את ההחזרה שלו שאני יוכל לקחת אותו, האם יש טלפון לדואר ישראל שאפשר לברר?
מממעעעצצצבבבןןןןן
מממעעעצצצבבבןןןןן
@איינשטיין הייתה כתובת , אבל למה שישלחו שליח שאפשר להחזיר לשולח ,בעיקרון זה נשלח כבר לחלוקה בחנות ,אם רק היו מציינים מספר מדף ומפרסמים (ללא שליחת SMS) הייתי הולך לחנות לקחת ,אבל לא פרסמו כלום רק אחרי חודשיים שינו את הסטטוס שלא באו לקחת וחוזר לשולח.
·
·
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
אחחחח...
אם הייתי רואה את הפוסט הראשון בזמן.
היה לי אירוע דומה, רק שאני סמכתי על זה שדואר ישראל לא יעילים לכל כיוון.
כלומר - כמו שהם גרועים בלהביא לי את החבילה, ככה הם גרועים בלשלוח חזרה.
לכן למחרת ההודעה של החזרת החבילה לשולח, התייצבתי בסניף וביקשתי את החבילה, בתואנה שלא קבלתי מספר מדף, ואולי עוד לא החזירו אותה.
הפקיד (מהיחידים בדואר ישראל שבאופן עקבי הפגין יעילות ונחמדות) אשכרה מצא את החבילה על המדף, כי את השילוחים חזרה לא מבצעים מיד, אלא כמה ימים אחכ, וזה נזיל ותלוי סניף.
להבא...
יכול לקצר לך את החווייה...
אם הייתי רואה את הפוסט הראשון בזמן.
היה לי אירוע דומה, רק שאני סמכתי על זה שדואר ישראל לא יעילים לכל כיוון.
כלומר - כמו שהם גרועים בלהביא לי את החבילה, ככה הם גרועים בלשלוח חזרה.
לכן למחרת ההודעה של החזרת החבילה לשולח, התייצבתי בסניף וביקשתי את החבילה, בתואנה שלא קבלתי מספר מדף, ואולי עוד לא החזירו אותה.
הפקיד (מהיחידים בדואר ישראל שבאופן עקבי הפגין יעילות ונחמדות) אשכרה מצא את החבילה על המדף, כי את השילוחים חזרה לא מבצעים מיד, אלא כמה ימים אחכ, וזה נזיל ותלוי סניף.
להבא...
יכול לקצר לך את החווייה...
@ufffnick גם אני התייצבתי למחרת בסניף שהיה רשום שהחבילה שם , אך לא מצאו כלום ,אז ניסיתי צט שכנראה לא עזר ולבסוף הטלפון שלהם שעזרו ועצרו את המשלוח ואפילו קיבלתי טלפון משירות לקוחות שהחבילה נמצאה ולמחרת היא תגיע חזרה לסניף המרכזי ובאמת החבילה חזרה וגם קיבלה מספר מדף (-:
·
·
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
הם אשמים בכול.
הם אבדו לי או לא מסרו לי חבילה בשווי 500 שקל.
מיילים , טלפונים לא עזרו.
רק כן כן כן נהיה בקשר ואין כלום.
הם לא בראש מעייני והפסקתי לעבוד איתם.
חברה כושלת !
הם אבדו לי או לא מסרו לי חבילה בשווי 500 שקל.
מיילים , טלפונים לא עזרו.
רק כן כן כן נהיה בקשר ואין כלום.
הם לא בראש מעייני והפסקתי לעבוד איתם.
חברה כושלת !