נוידייה שילד התאמת קצת פריים לשנייה
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום יש לי נוידייה שילד ויש משהו מעצבן גיליתי בעבר שהיו לי מלא קפיצות ובעיות בתצוגה בסרטים בגלל שהמכשיר היה מוגדר על 4k 60hz והבנתי בהמשך שסרטים מצולמים על 23.976 hz ואז זה גורם להפרעה סידרתי את זה בהגדרות השאלה שלי למה נוידייה לא עושה אפשרות בהגדרות תצוגה שיהיה התאמה אוטומטי של קצת פריים לשנייה לפי התוכן שמנגנים? וככה זה יישאר על 60hz אבל ברגע שסרט מתנגנן זה משנה אוטומטי ל 23.976hz זה סתם מייאש להחליף כל פעם
ואגב במחשבים זה אותו הדבר? התצוגה שם בדרך כלל עומדת על 60hz זה אומר שגם אם אריץ סרט גם שם יהיו את התקיעות המעצבנות האלה?
ואגב במחשבים זה אותו הדבר? התצוגה שם בדרך כלל עומדת על 60hz זה אומר שגם אם אריץ סרט גם שם יהיו את התקיעות המעצבנות האלה?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@sigamore
·
אני מבין לאיפה אתה חותר וכן אני משתמש ב kodi ואני יודע שיש לו בהגדרות אפשרות של התאמה אני רק לא יודע עד כמה זה עובד טוב אני אנסה בהמשך
עד היום לא השתמשתי באופציה הזאת בגלל שזה עדיין נושא בעייתי כי זה תקף רק לתכנים שאראה דרך הנגן.. זה אומר שאם אראה דרך נטפליקס/דרך יוטיוב תכנים יהיה להם את הבעיה הזאת כי הקודי משפיע רק על הנגן עצמו בהתאמת קצב צפייה בגלל זה חיפשתי משהו אצל הנוידייה שילד בעצמו שזה יהיה תקף לכל התכנים שמביאים
·
אני מבין לאיפה אתה חותר וכן אני משתמש ב kodi ואני יודע שיש לו בהגדרות אפשרות של התאמה אני רק לא יודע עד כמה זה עובד טוב אני אנסה בהמשך
עד היום לא השתמשתי באופציה הזאת בגלל שזה עדיין נושא בעייתי כי זה תקף רק לתכנים שאראה דרך הנגן.. זה אומר שאם אראה דרך נטפליקס/דרך יוטיוב תכנים יהיה להם את הבעיה הזאת כי הקודי משפיע רק על הנגן עצמו בהתאמת קצב צפייה בגלל זה חיפשתי משהו אצל הנוידייה שילד בעצמו שזה יהיה תקף לכל התכנים שמביאים
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@Lior98
·נטפליקס ויוטיוב לא רלוונטיים לעניין...
תוכן מבחוץ (סרטים, סדרות וכד' אתה מוריד) יטופלו כנדרש אם תפעיל את האופצייה האמורה בקודי או פלקס !
מדוע אתה חושב שזה "עדיין נושא בעייתי" ??
·נטפליקס ויוטיוב לא רלוונטיים לעניין...
תוכן מבחוץ (סרטים, סדרות וכד' אתה מוריד) יטופלו כנדרש אם תפעיל את האופצייה האמורה בקודי או פלקס !
מדוע אתה חושב שזה "עדיין נושא בעייתי" ??
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Lior98
·
משתמשים בנגן המובנה ב-TV.
·
משתמשים בנגן המובנה ב-TV.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Lior98
·
¯\_(ツ)_/¯
אז אני מניח שהצעד הבא שלך הוא לפנות לגוגל בבקשה שיוסיפו תמיכה ב-refresh rate switching ליוטיוב ל-AndroidTV (מה שלדעתי בחיים לא יקרה).
·
¯\_(ツ)_/¯
אז אני מניח שהצעד הבא שלך הוא לפנות לגוגל בבקשה שיוסיפו תמיכה ב-refresh rate switching ליוטיוב ל-AndroidTV (מה שלדעתי בחיים לא יקרה).
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@TheCoolest
·
או לגוגל או לנוידייה לראות מי מהם יוכל להפעיל הגדרה כזאת..
אגב משהו שמסקרן אותי במחשב/מחשב נייד גם שם המסך כמה שזכור לי מוגדר בברירית מחדל על 59/60hz אז זה אומר שבשביל לקבל ניגון חלק של סרטים גם מחשבים צריך להוריד את הקצב ל 23.976? או שבמחשבים זה עובד קצת אחרת?
·
או לגוגל או לנוידייה לראות מי מהם יוכל להפעיל הגדרה כזאת..
אגב משהו שמסקרן אותי במחשב/מחשב נייד גם שם המסך כמה שזכור לי מוגדר בברירית מחדל על 59/60hz אז זה אומר שבשביל לקבל ניגון חלק של סרטים גם מחשבים צריך להוריד את הקצב ל 23.976? או שבמחשבים זה עובד קצת אחרת?
הקצב רענון אף פעם לא משתנה במחשב, הנגן מסנכרן את הפריימים לפי הקצב רענון המוצע ע״י המסך. אותו דבר בדיוק קורה בשילד בנטפליקס ויוטיוב.
קודי ופלקס מציעים לשנות את הרייט של המסך עצמו או לעשות את הסנכרון בעצמם כמו שאר האפלקיציות.
קודי ופלקס מציעים לשנות את הרייט של המסך עצמו או לעשות את הסנכרון בעצמם כמו שאר האפלקיציות.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@Shasoosh
·
אז למה שאני מנגן סרטים דרך השילד (לא דרך קודי או עם קודי פשוט בלי להפעיל את אופציה של ההתאמה) הסרט לא מתנגן טוב ולפעמים עם לאגים אבל במחשב זה כן רץ כמו שצריך מבלי לשנות משהו מיוחד? איך זה שגם במחשב היוטיוב והנטפליקס עובד כמו שצריך ורק בשילד צריך להתעסק עם זה?
·
אז למה שאני מנגן סרטים דרך השילד (לא דרך קודי או עם קודי פשוט בלי להפעיל את אופציה של ההתאמה) הסרט לא מתנגן טוב ולפעמים עם לאגים אבל במחשב זה כן רץ כמו שצריך מבלי לשנות משהו מיוחד? איך זה שגם במחשב היוטיוב והנטפליקס עובד כמו שצריך ורק בשילד צריך להתעסק עם זה?
·מה זאת אומרת "לא דרך קודי או עם קודי פשוט בלי להפעיל את אופציה של ההתאמה" איך אתה מפעיל את הסרט?Lior98 כתב:@Shasoosh
·
אז למה שאני מנגן סרטים דרך השילד (לא דרך קודי או עם קודי פשוט בלי להפעיל את אופציה של ההתאמה) הסרט לא מתנגן טוב ולפעמים עם לאגים אבל במחשב זה כן רץ כמו שצריך מבלי לשנות משהו מיוחד? איך זה שגם במחשב היוטיוב והנטפליקס עובד כמו שצריך ורק בשילד צריך להתעסק עם זה?...
אצלי בשני שילדים יוטיוב ו Netflix מתנגן חלק. יכול להיות הטלויזיה שלך יוצרת בעיה או שמוגדר אצלה החלקת תמונה כלשהי.
יש לזה כבר פתרון... גם לי היתה בעיה כזאת עם ה- Xiaomi MI BOX והיום מצאתי פתרון:
https://forums.geforce.com/default/topi ... te-tool/1/
דבר ראשון, צריך לבטל בהגדרות - תצוגה את ה: Auto switch to best resolution from tv (בשיאומי לפחות).
את הוראות ההתקנה של התוכנה יש בקישור ששלחתי (מתאים גם לנבידיה, גם לשיאומי וגם לנקסוס).
אני שיניתי בתוכנה את ה- refresh rate של נטפליקס ל- 23.976 והכל עובד.
ב- plex וקודי יש הגדרה מובנת של auto switch refresh rate. בנטפליקס לא, אז זה פותר את הבעיה.
עשיתי אצלי בדיפולט שהרזולוציה תהיה 1080p-50ghz וככה הסטינג והיוטיוב עובדים בלי להגדיר שום דבר בתוכנה, כי זה ה- refresh rate שהם עובדים בו גם ככה.
https://forums.geforce.com/default/topi ... te-tool/1/
דבר ראשון, צריך לבטל בהגדרות - תצוגה את ה: Auto switch to best resolution from tv (בשיאומי לפחות).
את הוראות ההתקנה של התוכנה יש בקישור ששלחתי (מתאים גם לנבידיה, גם לשיאומי וגם לנקסוס).
אני שיניתי בתוכנה את ה- refresh rate של נטפליקס ל- 23.976 והכל עובד.
ב- plex וקודי יש הגדרה מובנת של auto switch refresh rate. בנטפליקס לא, אז זה פותר את הבעיה.
עשיתי אצלי בדיפולט שהרזולוציה תהיה 1080p-50ghz וככה הסטינג והיוטיוב עובדים בלי להגדיר שום דבר בתוכנה, כי זה ה- refresh rate שהם עובדים בו גם ככה.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

@Shasoosh
·
התכוונתי שפשוט מנגן דרך קודי בלי ההגדרה של ההתאמת קצב צפייה או בנגן אחר כגון vlc
ויש לי טלויזייה חכמה של סמסונג אז כן יש שם מנגנון החלקת תמונה זה קשור? למרות שאני אוהב שהמנגנון פעיל כי התמונה נראית הרבה יותר חלקה
שנייה אז מה שאתה אומר שרק בניגון סרטים bluray שאני מוריד צריך להשתמש בקודי עם התאמת קצת צפייה ושצופים בנטפליקס/יוטיוב לא צריך כי זה מסתדר לבד? את זה לא הבנתי... מה שונה נטפליקס/יוטיוב לסרטי bluray?
·
התכוונתי שפשוט מנגן דרך קודי בלי ההגדרה של ההתאמת קצב צפייה או בנגן אחר כגון vlc
ויש לי טלויזייה חכמה של סמסונג אז כן יש שם מנגנון החלקת תמונה זה קשור? למרות שאני אוהב שהמנגנון פעיל כי התמונה נראית הרבה יותר חלקה
שנייה אז מה שאתה אומר שרק בניגון סרטים bluray שאני מוריד צריך להשתמש בקודי עם התאמת קצת צפייה ושצופים בנטפליקס/יוטיוב לא צריך כי זה מסתדר לבד? את זה לא הבנתי... מה שונה נטפליקס/יוטיוב לסרטי bluray?