בעיה מוזרה בסמסונג 7100 חדשה
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני לא בטוח שזאת בעיה אבל קורה דבר מוזר... כשיש פריים חשוך או כהה,המסך כולו הופך לכהה, כולל למשל הכתוביות למרות שהכתוביות לא אמורות להיות יותר כהות, ולמרות שיש אלמנטים בהירים מינימליים בפריים שגם הם לא אמורים להתכהות , וזה לוקח לזה שבריר שניה להתכהות, וכשפריים אחרי זה יש תמונה בהירה אז הכל מתבהר אבל גם כאן לוקח שבריר שניה לכל המסך להתבהר מחדש, שמים לזה לב במיוחד במעבר מסצינה חשוכה למוארת. קשה לי להסביר את זה ולצערי זה לא נתפס במצלמה, ביטלתי את מצב Eco כמובן . מה זה יכול להיות? 
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
היי ,pearljam50000 כתב:אני לא בטוח שזאת בעיה אבל קורה דבר מוזר... כשיש פריים חשוך או כהה,המסך כולו הופך לכהה, כולל למשל הכתוביות למרות שהכתוביות לא אמורות להיות יותר כהות, ולמרות שיש אלמנטים בהירים מינימליים בפריים שגם הם לא אמורים להתכהות , וזה לוקח לזה שבריר שניה להתכהות, וכשפריים אחרי זה יש תמונה בהירה אז הכל מתבהר אבל גם כאן לוקח שבריר שניה לכל המסך להתבהר מחדש, שמים לזה לב במיוחד במעבר מסצינה חשוכה למוארת. קשה לי להסביר את זה ולצערי זה לא נתפס במצלמה, ביטלתי את מצב Eco כמובן . מה זה יכול להיות?...
ביצעת שידרוג תוכנה לטלויזיה ?
סתכל כאן :
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... c&start=15
עדכן .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@pearljam50000
·
ככל הנראה מדובר ב-global dimming. שזה כמו local dimming, רק שזה מחשיך את כל המסך ולא איזור מסויים.
אני לא מכיר את התפריטים של סמסונג, אבל לדעתי אין דרך לבטל את זה מהתפריטים הרגילים.
·
ככל הנראה מדובר ב-global dimming. שזה כמו local dimming, רק שזה מחשיך את כל המסך ולא איזור מסויים.
אני לא מכיר את התפריטים של סמסונג, אבל לדעתי אין דרך לבטל את זה מהתפריטים הרגילים.
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה, הורדתי את העדכון לדיסק און קי, הטלוויזיה מזהה את הדיסק און קי ומראה את הקבצים האחרים עליו, אבל הקובץ של העדכון לא מופיע בכלל כשאני מנסה לעדכן ידנית וכשאני נכנס לסייר הקבצים. מה אפשר לעשות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@pearljam50000
·
תפרמט DOK ל-FAT32 ותעתיק לשם רק את הקובץ (קבצים?) של העדכון.
תכבה את המסך, תחבר את ה-DOK ואז תדליק את המסך.
·
תפרמט DOK ל-FAT32 ותעתיק לשם רק את הקובץ (קבצים?) של העדכון.
תכבה את המסך, תחבר את ה-DOK ואז תדליק את המסך.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

לא צריך להוריד את העידכון לפרמט להעביר לחבר....pearljam50000 כתב:תודה, הורדתי את העדכון לדיסק און קי, הטלוויזיה מזהה את הדיסק און קי ומראה את הקבצים האחרים עליו, אבל הקובץ של העדכון לא מופיע בכלל כשאני מנסה לעדכן ידנית וכשאני נכנס לסייר הקבצים. מה אפשר לעשות?...
יש WIFI היום .
מתוך התפריט באחד מההגדרות אולי בכללי יש לשונים עידכון או משהוא כזה .
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

נו ...shlomis1zzz כתב:לא צריך להוריד את העידכון לפרמט להעביר לחבר..........
יש WIFI היום .
מתוך התפריט באחד מההגדרות אולי בכללי יש לשונים עידכון או משהוא כזה ....
יש חדש ?
הסתדרת?
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

·shlomis1zzz כתב:נו .........
יש חדש ?
הסתדרת?...
היי תודה רבה לכולם על העזרה.
אז ככה... העדכון דרך הטלוויזיה עצמה לא ממש עובד, זאת אומרת שלא נמצא בשרת הישראלי שאליו היא מתחברת עדכון חדש למרות שקיים עדכון חדש (יצא ב18.6) הורדתי ידנית, מה שגם לא ידעתי שצריך לעשות extract לקובץ בווינדוס לפני שמנסים לעדכן. בקיצור בסוף זה עדכן, הבעיה פחתה אני מאמין (מקווה שזה לא פסיכולוגי בלבד) הדאגה היחידה שלי הייתה שזה בעיה בחומרה ספציפית בטלווויזיה שלי, אם זה ככה באופן כללי זה לא כזה נורא ואוכל לחיות עם זה.
האם אני מתחרט כי 75 של lg עולה אותו הדבר? לא חושב, ממה שאני שומע מאנשים טלוויזיות של lg יותר נוטות להתקלקל יחסית לסמסונג , כמובן שזה לא מדעי ורק מבוסס על מה ששמעתי מאנשים שמכיר. פלוס כל העניין של השחורים /אפורים שזה בלתי נסבל מבחינתי(מצד שני יש לה לוקל דימינג שאין לסמסונג + זוויות צפייה יותר רחבות)
עניין של טעם אישי.