תיאורית קונספירציה: נציג סלקום פייבר מופיע בזמן שאני ממתין לשירות הוטנט
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עם הוטנט והוט - באופן כללי השירות ממש יציב וטוב אבל בשבוע האחרון פעמיים היו תקלות אזוריות בהוט (אני באשקלון) שלא היה אינטרנט בכלל למשך כמה שעות.. אצלי זה קריטי כי אני עם סטינג ונטפליקס...
מאז שהתקלה האחרונה תוקנה - אני מקבל בשעות העומס מהירות מגוחכת של 3-4 מגה (אני בחבילת 200...)
דיברתי מספר פעמים אתמול עם הוטנט ועם הוט - כל אחד מפיל את האשמה על הצד השני...
היום שוב ניסיתי להתקשר לתמיכה מספר פעמים וגם בהוטנט ובהוט פשוט אין מענה... חיכיתי 10 דק כל פעם עד שהתאיישתי. בזמן שאני ממתין דופק בדלת נציג של סלקום פייבר ולמרות שסלקום דפקו אותי לפני כמה שנים בסלולר התגברתי על האגו וחתמתי איתם.
סתם רציתי לפרוק ולשתף
ערב טוב
מאז שהתקלה האחרונה תוקנה - אני מקבל בשעות העומס מהירות מגוחכת של 3-4 מגה (אני בחבילת 200...)
דיברתי מספר פעמים אתמול עם הוטנט ועם הוט - כל אחד מפיל את האשמה על הצד השני...
היום שוב ניסיתי להתקשר לתמיכה מספר פעמים וגם בהוטנט ובהוט פשוט אין מענה... חיכיתי 10 דק כל פעם עד שהתאיישתי. בזמן שאני ממתין דופק בדלת נציג של סלקום פייבר ולמרות שסלקום דפקו אותי לפני כמה שנים בסלולר התגברתי על האגו וחתמתי איתם.
סתם רציתי לפרוק ולשתף
ערב טוב
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@oris74
קשה לי להאמין שסלקום שלחו חוקר פרטי לעקוב אחרי ולראות אם אתה מרוצה מהוט
אם כי יכול להיות שאם זאת תקלה איזורית של הוט ויש הרבה לקוחות לא מרוצים בשכונה שלך (תבדוק עם שכנים) אז זה די הגיוני שאם מתחרה תגלה את זה היא תנסה לנצל את זה לטובתה.
לגבי סלקום, הייתי הרבה זמן מנוי של נטויז'ן (בבזק אמנם אבל עדיין), לא היו לי בעיות טכניות והשירות שלהם היה סביר. בכל מקרה אין שום ספקית, גדולה או קטנה, שלא שמעתי עליה כבר מליון תלונות אז זה כבר ממש לא משנה...
בכל מקרה מזל-טוב על החיבור לסיבים, איך שלא תסתכל על זה זה שדרוג מול כל תשתית אחרת.
קשה לי להאמין שסלקום שלחו חוקר פרטי לעקוב אחרי ולראות אם אתה מרוצה מהוט
אם כי יכול להיות שאם זאת תקלה איזורית של הוט ויש הרבה לקוחות לא מרוצים בשכונה שלך (תבדוק עם שכנים) אז זה די הגיוני שאם מתחרה תגלה את זה היא תנסה לנצל את זה לטובתה.
לגבי סלקום, הייתי הרבה זמן מנוי של נטויז'ן (בבזק אמנם אבל עדיין), לא היו לי בעיות טכניות והשירות שלהם היה סביר. בכל מקרה אין שום ספקית, גדולה או קטנה, שלא שמעתי עליה כבר מליון תלונות אז זה כבר ממש לא משנה...
בכל מקרה מזל-טוב על החיבור לסיבים, איך שלא תסתכל על זה זה שדרוג מול כל תשתית אחרת.
-
oris74
- חבר במועדון HT

ברור לי שזו סתם מקריות אבל אותי זה הצחיק..
ואם כבר - 10 דק אחרי שפרסמתי את הפוסט הזה האינטרנט חזר לעבוד כרגיל... הזוי..
ואם כבר - 10 דק אחרי שפרסמתי את הפוסט הזה האינטרנט חזר לעבוד כרגיל... הזוי..
לדעתי זה מקריות למרות
שחברות תקשורת כמו כל החברות בארץ
משיגים מידע של מאגרי לקוחות אחת של השניה
ומנסות בכל דרך למשוך לקוחות.
אני עוד חודש וחצי עובר דירה לשכונה שפרוסה כבר בסיבים אופטיים
של אלימיטד מקווה שאני יוכל לתחבר אליהם.
שחברות תקשורת כמו כל החברות בארץ
משיגים מידע של מאגרי לקוחות אחת של השניה
ומנסות בכל דרך למשוך לקוחות.
אני עוד חודש וחצי עובר דירה לשכונה שפרוסה כבר בסיבים אופטיים
של אלימיטד מקווה שאני יוכל לתחבר אליהם.
-
oris74
- חבר במועדון HT

ברור לי שזו בעיה מערכתית כי זה התחיל אחרי שלא היה אינטרנט במשך כמה שעות וזה נפתר בעצמו...
התשובות של נציגי השירות (הוטנט ו הוט) הן פשוט עלבון לאינטלגנציה... לא מבין למה הם לא מעודכנים במה שקורה. תקלות קורות - למה לא לעדכן את הלקוחות?
התשובות של נציגי השירות (הוטנט ו הוט) הן פשוט עלבון לאינטלגנציה... לא מבין למה הם לא מעודכנים במה שקורה. תקלות קורות - למה לא לעדכן את הלקוחות?