מחפש טלויזיית LCD עבור שידורי yes
שלום לכולם,
הרבה זמן אני רוצה לקנות טלויזיה עם מסך דק ועכשיו נוצר מצב שבן משפחה עבר דירה וברצוני ל"הוריש" לו את טלוייזית ה-29 אינטץ' שלי.
מכיוון שמרחק הצפיה שלי הוא גג 3 מטרים אני מעניין לקנות טלויזיה 37 ולכן הבחירה היא על LCD.
רב השימוש שלי הוא לטלויזיה דרך yes (לא MAX) בדגש על כדורגל וסרטים\סדרות, יתר הצפייה היא DVD (כ-10 אחוזים).
אני מודע לבעיות של שידורי טלויזיה ב-LCD, אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש לכם המלצה על LCD בגודל הנתון לשידורי yes.
בהתחלה חשבתי על הטילויזיות של טושיבה 37WL66 או 37WL68 אבל בחיפוש בפורום אני כבר לא כל כך בטוח.
התקציב שחשבתי להשקיע הוא 9000-10000 ש"ח, אבל אם יש משהו עם המלצה ממש חמה במחיר קצת יותר גבוה לא אכפת להשקיע טיפה יותר.
לגבי ה-HDTV אני מודע שאני קצת מבולבל מכל המונחים (דווקא קראתי אבל לא כל כך הבנתי מה אומר בדיק HDready), אבל הייתי רוצה שהטלויזיה תוכל להראות שידורי HDTV.
תודה רבה
עמית
הרבה זמן אני רוצה לקנות טלויזיה עם מסך דק ועכשיו נוצר מצב שבן משפחה עבר דירה וברצוני ל"הוריש" לו את טלוייזית ה-29 אינטץ' שלי.
מכיוון שמרחק הצפיה שלי הוא גג 3 מטרים אני מעניין לקנות טלויזיה 37 ולכן הבחירה היא על LCD.
רב השימוש שלי הוא לטלויזיה דרך yes (לא MAX) בדגש על כדורגל וסרטים\סדרות, יתר הצפייה היא DVD (כ-10 אחוזים).
אני מודע לבעיות של שידורי טלויזיה ב-LCD, אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש לכם המלצה על LCD בגודל הנתון לשידורי yes.
בהתחלה חשבתי על הטילויזיות של טושיבה 37WL66 או 37WL68 אבל בחיפוש בפורום אני כבר לא כל כך בטוח.
התקציב שחשבתי להשקיע הוא 9000-10000 ש"ח, אבל אם יש משהו עם המלצה ממש חמה במחיר קצת יותר גבוה לא אכפת להשקיע טיפה יותר.
לגבי ה-HDTV אני מודע שאני קצת מבולבל מכל המונחים (דווקא קראתי אבל לא כל כך הבנתי מה אומר בדיק HDready), אבל הייתי רוצה שהטלויזיה תוכל להראות שידורי HDTV.
תודה רבה
עמית
PANASONIC 37PG9W
מבחינת שידורי כדורגל אתה מסודר קח בחשבון אבל שמבחינת HD אתה מעט מוגבל עקב הרזולוציה למרות שהיא תומכת {ומנסיון נותנת תמונה יפיפיה בשידורי HD }
מקריאה בפורום הבנתי שלא מומלץ לקנות פלאזמה ב-37 אינץ, אבל אני רואה של-panasonic יש כמה דגמים בגודל והיא נחשבת חברה טובה.
ה- PANASONIC 37PG9W שהומלץ לי פה היא גם פלאזמה, נכון?
איך היא בהשוואה ל- 37PW8?
בנוסף ראיתי גם המלצה על הטושיבה C3000, מה המחיר של הדגם הזה (לא נמצא ב-zap)?
ה- PANASONIC 37PG9W שהומלץ לי פה היא גם פלאזמה, נכון?
איך היא בהשוואה ל- 37PW8?
בנוסף ראיתי גם המלצה על הטושיבה C3000, מה המחיר של הדגם הזה (לא נמצא ב-zap)?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
3 מ' בהחלט אפשר לרכוש גם 37" וגם 42".
הסיבה שבד"כ לא ממליצים על 37" זה בעיקר בגלל שההפרש מחירים לא גדול ל-42" וממרחק כזה אפשר בהחלט מסך HD READY.
התקציב שלך מעט נמוך למסך כזה (כלומר, אחד באיכות גבוהה) אבל לא בהרבה.
גם 37" יש כבר כיום לפנסוניק ב-HD READY וזה בהחלט יכול להיות פיתרון טוב במקרה זה.
הסיבה שבד"כ לא ממליצים על 37" זה בעיקר בגלל שההפרש מחירים לא גדול ל-42" וממרחק כזה אפשר בהחלט מסך HD READY.
התקציב שלך מעט נמוך למסך כזה (כלומר, אחד באיכות גבוהה) אבל לא בהרבה.
גם 37" יש כבר כיום לפנסוניק ב-HD READY וזה בהחלט יכול להיות פיתרון טוב במקרה זה.
אני כבר הרבה זמן מזגזג בין ה-37 ל-42, אם להיות יותר מדיוקים המרחק בקו ישר הוא 2.85 מטר , האם גם סביר ל-42?
בנוסף אני גר כרגע בדירה שכורה ואם אני אעבור לדירה עם סלון יותר גדול (לא מתוכנן כרגע, אבל אולי עוד כשנתיים) אני בטח אתבאס על ה-37.
ואם ,42 יש המלצה למסך HD READY עבור שידורי yes (בעיקר) ו-DVD? יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב למרות שלפי zap גם ה-Q91 של סאמסונג גם ה-PG9 של לפנסוניק וגם WP66 של טושיבה (יש עוד המלצות?)באזור ה- 10K.
ואם אפשר על רגל אחת מה זה אומר HD READY, אני בכלל יהיה אסיר תודה
בנוסף אני גר כרגע בדירה שכורה ואם אני אעבור לדירה עם סלון יותר גדול (לא מתוכנן כרגע, אבל אולי עוד כשנתיים) אני בטח אתבאס על ה-37.
ואם ,42 יש המלצה למסך HD READY עבור שידורי yes (בעיקר) ו-DVD? יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב למרות שלפי zap גם ה-Q91 של סאמסונג גם ה-PG9 של לפנסוניק וגם WP66 של טושיבה (יש עוד המלצות?)באזור ה- 10K.
ואם אפשר על רגל אחת מה זה אומר HD READY, אני בכלל יהיה אסיר תודה
42 יהיה סבבה
הQ9 תהיה מעולה וממולצת
HD READY אומר שיש שם לפחות 720 שורות
פלזמות HD READY של היום באות ברזולוציה של 768 על 1024
כלומר הם יכולות להראות תוכן 720P (רזולוצת HD ) כי יש להם 720 שורות, אך יש איבוד פרטים ברוחב מכיוון שהגובה של תוכן 720P הוא 1200 ומשהו(סורי לא זוכר בדיוק)
ופלזמה יש רק 1024
הQ9 תהיה מעולה וממולצת
HD READY אומר שיש שם לפחות 720 שורות
פלזמות HD READY של היום באות ברזולוציה של 768 על 1024
כלומר הם יכולות להראות תוכן 720P (רזולוצת HD ) כי יש להם 720 שורות, אך יש איבוד פרטים ברוחב מכיוון שהגובה של תוכן 720P הוא 1200 ומשהו(סורי לא זוכר בדיוק)
ופלזמה יש רק 1024