הי אחרי חיפוש בהרבה חנויות אחר מסכים בגודל 75 אינץ ובתקציב של כ-8000 ש"ח
יש שני מסכים
75 אינץ XF8596 מחיר 7800
75 אינץ XE8596 מחיר 8800 (הבנתי שהוא הדגם "החדש" יותר)
מה ההבדל בין XF ל - XE? שווה עוד 1000 ש"ח?
שאלה נוספת ראיתי גם דגם שנקרא אותו הדבר רק עם תוספת בשם של BAEP
אשמח לחוות דעת ספציפית למסכים הנ"ל
פחות להצעות למסכים אחרים כי בחנויות תמיד הציעו לי את LG7090 או 7050 אם אני לא טועה וממש לא תחרות לא בתמונה וגם לא בעיצוב המסך עצמו
וגם מסכי סמסונג בתקציב הזה לא נתנו פייט לסוני ואני די קשיח בתקציב
תודה
מסך סוני 75 אינץ התלבטות בין שני דגמים XF8596 VS XE8596
- shealtieljkwak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הדגם (בשוק האמריקאי) הוא X850. הסיומת מציינת את שנת הדגם:
G - שנת 2019
F - שנת 2018
E - שנת 2017
תוכל להשוות בין שני הדגמים בעזרת rtings.com .
למרות שדגם ה- E ישן יותר, הוא מספק איכות תמונה (כשצופים בטלוויזיה שהיא בידיוק מולך) טובה יותר. אבל כמובן שיש עשרות פרמטרים אחרים שעלייך לשקול.
G - שנת 2019
F - שנת 2018
E - שנת 2017
תוכל להשוות בין שני הדגמים בעזרת rtings.com .
למרות שדגם ה- E ישן יותר, הוא מספק איכות תמונה (כשצופים בטלוויזיה שהיא בידיוק מולך) טובה יותר. אבל כמובן שיש עשרות פרמטרים אחרים שעלייך לשקול.
נערך לאחרונה על ידי shealtieljkwak ב 22/06/2019 20:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@shealtieljkwak
·
מה זה אומר "תמונה ישירה"
המסך להורים שלי, כרגע יש להם פיוניר 42 אינץ בן 14 שנה שנראית כמו מסך מחשב על הקיר הענק שלהם.
רואים שידרי טלוויזיה רגילים YES וכו' וכנראה גם יתחילו לצפות בנטפליקס
מרחק צפייה בין 4 -5 ועם הפרופורציה של הסלון גם 85 אינץ נכנסת שם יפה רק שהמחיר כפול לאותם דגמים
ולגבי השנים של הדגמים - אתה רוצה לומר לי שהמוכר בחנות "שיקר" לי שאמר שדגם XE מתקדם יותר?
או שזה כמו שאתה אומר דם ישן יותר אך עם "תמונה ישירה טובה יותר" - לי עכשיו מרגיש שהוא ניסה לרמות אותי ולא היה גלוי בהכל
·
מה זה אומר "תמונה ישירה"
המסך להורים שלי, כרגע יש להם פיוניר 42 אינץ בן 14 שנה שנראית כמו מסך מחשב על הקיר הענק שלהם.
רואים שידרי טלוויזיה רגילים YES וכו' וכנראה גם יתחילו לצפות בנטפליקס
מרחק צפייה בין 4 -5 ועם הפרופורציה של הסלון גם 85 אינץ נכנסת שם יפה רק שהמחיר כפול לאותם דגמים
ולגבי השנים של הדגמים - אתה רוצה לומר לי שהמוכר בחנות "שיקר" לי שאמר שדגם XE מתקדם יותר?
או שזה כמו שאתה אומר דם ישן יותר אך עם "תמונה ישירה טובה יותר" - לי עכשיו מרגיש שהוא ניסה לרמות אותי ולא היה גלוי בהכל
- shealtieljkwak
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
@lalzar
אני בחיים לא שמעתי על מוכר שקרן
.
ערכתי את ההודעה ושיניתי את המילה ישירה במשפט ברור יותר.
שיעורי בית עושים בבית. אל תלך לחנויות לקבל מידע ממוכרים. לחנויות הולכים לראות את המסך במו עינייך עם התכנים שלך.
לגבי המסך, למרות שאני חובב סוני, אני חושב שבגודל הזה, בתקציב שלך, סמסונג תתן איכות תמונה טובה יותר.
בנימה אישית, ההורים שלי לא היו מבחינים בהבדל בין אם הייתי שם להם על הקיר סוני או תנור של קונסטרוקטה.
אני בחיים לא שמעתי על מוכר שקרן
ערכתי את ההודעה ושיניתי את המילה ישירה במשפט ברור יותר.
שיעורי בית עושים בבית. אל תלך לחנויות לקבל מידע ממוכרים. לחנויות הולכים לראות את המסך במו עינייך עם התכנים שלך.
לגבי המסך, למרות שאני חובב סוני, אני חושב שבגודל הזה, בתקציב שלך, סמסונג תתן איכות תמונה טובה יותר.
בנימה אישית, ההורים שלי לא היו מבחינים בהבדל בין אם הייתי שם להם על הקיר סוני או תנור של קונסטרוקטה.