רסיברים 5.1 ערוצים עם hdmi

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #21 

זו שאלה שמתאימה לפורום וידאו :roll: אין לי את הניסיון עם אף אחד מהמסכים האלו. אני חסיד של CRT :D , מתוך בהייה ממושכת במסכים והגעה למסקנה שאין לי מה להוציא 7K על מסך שיתן לי אותה תוצאה בדיוק כמו המסך הרגיל.
(טוב, אולי יותר טוב בניגון סרטי DVD ::) )

הרסיבר לפני מיקוח אני מבין. אם אחרי, זה מחיר סטנדרטי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

Shtirlitz כתב:זו שאלה שמתאימה לפורום וידאו :roll: אין לי את הניסיון עם אף אחד מהמסכים האלו. אני חסיד של CRT :D , מתוך בהייה ממושכת במסכים והגעה למסקנה שאין לי מה להוציא 7K על מסך שיתן לי אותה תוצאה בדיוק כמו המסך הרגיל.
(טוב, אולי יותר טוב בניגון סרטי DVD ::) )

הרסיבר לפני מיקוח אני מבין. אם אחרי, זה מחיר סטנדרטי.
...
מרוב שחפרו לי בחנויות אין לי מושג במה לבחור,בעיקרון יש לי רמקולים של acoustic energy (קדמיים+אחוריים)מסדרת aegis evo +סאב ואני הולך לבחור בטלוויזיה של samsung LA32R81B,אני רוצה לבחור dvd+רסיבר בגג של 5000 שקל למרות שאני מעדיף באיזור של ה-3500-4000 שיהיו טובים לי,אני בעיקר יראה סרטים ב-xvid\divx וגם קצת hdtv ובכלל לא יראה כבלים,חשוב לי שהרסיבר יהיה עם יכולות טובות מאוד בקולנוע ביתי וגם במוזיקה(עם עדיפות לקולנוע ביתי) ושאני יראה תמונה הכי טובה שאפשר בפורמטים שציינתי.

איזה המלצות יש באיזורי התקציב האלו שידחפו את הרמקולים כמו שצריך אבל שאני לא יצטרף למשכן את הבית?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #23 

כל רסיבר ידחוף את הרמקולים שלך, אל דאגה.
DVD עם HDMI יעלה בסביבות 700 ש"ח.

את השאר תשקיע ברסיבר, סכום שנראה לך הגיוני. כמובן יש להתחשב בכל הצרכים בדרך : מיתוגים, כניסות, יציאות וכו.
כמובן גם מערכת ROOM CORRECTION עם מיקרופון מובנה ברסיבר (יש את זה ב2307).

:!: למה דווקא 2307?

:!: אם יקרה מצב שפתאום תשמע מוצר ש"יעיף" אותך, לעומת זול ממנו ב-כ500 ש"ח, לדעתי שווה לקחת את היקר.
לי זה קרה שהתאהבתי ולקחתי.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

אוקי תודה על התשובות וסליחה על החפירה אבל יש לי כמה שאלות אחרונות ואני מסיים פה.
אני הולך על המסך samsung LA32R81B ועל dvd של פיוניר דגם 490 .

א.בשביל מה אני צריך רסיבר עם hdmi ?מה ההיתרונות שזה יתן לי על פני רסיבר אחר ללא hdmi .

ב.איזה חיבורים ודברים אני צריך לקחת בחשבון בקניית הרסיבר ?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

א. יתן יכולת מיתוג בין מקורות מרובים :
אם נגיד יש לך :
1. DVD
2. וידאו.
3. מחשב
4. PS2.
5. ממיר
6. סטרימר כלשהו וכו'

לא יהיה לך מקום בטלוויזיה לחבר את כולם. ולכן, מחברים את כל מקורות הוידאו לרסיבר שמבצע UPSCALE ומהרסיבר יוצא כבל HDMI בודד למסך.

אם אין לך מקורות מרובים, או אינך חושק להשקיע ברסיבר יקר בעל יכולת עיבוד וידאו, לא קרה כלום :wink: לגיטימי.
DVD בחיבור HDMI ישירות למסך וגם ממיר בחיבור SCART ישירות למסך (אם יש HOT/YES).

ב. בהתאם לצרכים ולסכום המוקצב. בכל רסיבר חדש יש כל מה צריך. ההבדלים זה HDMI ויכולת UPSCALE.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

Shtirlitz כתב:א. יתן יכולת מיתוג בין מקורות מרובים :
אם נגיד יש לך :
1. DVD
2. וידאו.
3. מחשב
4. PS2.
5. ממיר
6. סטרימר כלשהו וכו'

לא יהיה לך מקום בטלוויזיה לחבר את כולם. ולכן, מחברים את כל מקורות הוידאו לרסיבר שמבצע UPSCALE ומהרסיבר יוצא כבל HDMI בודד למסך.

אם אין לך מקורות מרובים, או אינך חושק להשקיע ברסיבר יקר בעל יכולת עיבוד וידאו, לא קרה כלום :wink: לגיטימי.
DVD בחיבור HDMI ישירות למסך וגם ממיר בחיבור SCART ישירות למסך (אם יש HOT/YES).

ב. בהתאם לצרכים ולסכום המוקצב. בכל רסיבר חדש יש כל מה צריך. ההבדלים זה HDMI ויכולת UPSCALE.
...
אז זה רק עניין של נוחיות לכאלה שיש להם הרבה דברים לחבר לא?בכל מקרה אין לי כל כך הרבה דברים חוץ מdvd ופליסטיישן אז אין לי מה לעשות אם זה,ומזל שהסברתם לי כאן כי כמעט זרקתי על זה מלא כסף.

בכל מקרה אני הולך בסוף על

cambridge 540R V2 +dvd Pioneer 490
טלוויזיה של סמסונג LA32R81B

כתוב בזאפ שהקימבריג' עולה 3900 אבל המחירים בזאפ ממש לא מעודכנים,כמה פחות או יותר המחיר שלו?

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

נוחיות? לא רק . ברור לך שכשאתה עולה במחיר של מגבר, אתה עולה גם ברמת רכיבים, פיצ'רים ואפילו סאונד.
השאלה היא, האם אתה מתכוון להשקיע בעתיד הקרוב/רחוק בחומרת HD כגון בלו-ריי או מקורות HD אחרים.
אין לרכישות אלו תשובה מוצקה - זה הכל עניין של צורך : אם אתה מרגיש שאתה ממצא ברסיבר מה שאתה צריך, לך על זה.

מחירים. מממ... קמברידג' זו חברה שלא יצא להתעמק באף מגבר שלהם וגם לא להתעניין במחירים.
אם תרצה, שלח שאילתא לסוחרים באתר בנושא מחיר המגבר והם יחזירו לך תשובה.
אל תמהר לקנות, תישן על כל החלטה, תברר עוד, תשאל אנשים אחרים. אפילו תחפש אנשים באתר שקנו את המכשיר ושאל אותם על היתרונות והחסרונות וכמובן המחיר. רובם ישמחו לחלוק איתך את המידע הזה.

PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

אני לא יצטרך hdmi אני מעדיף להשקיע את הכסף שהיה עולה לי רסיבר עם hdmi ולקבל רסיבר יותר טוב מבחינת סאונד
בעיקרון יש לי חדר 3*4 ואת הרמקולים שאמרתי לך איזה רסיבר לדעתך יהיה מעולה בשביל 60% קולנוע ביתי ו-40 % מוזיקה?
זה הרשימה של מה שאני יכול לאפשר לעצמי.

אתה יכול בבקשה לצמצם לי את הרשימה ל-5 דגמים שלדעתך הכי טובים ואני ילך וישמע את כולם ומבינהם אני יבחר מה שנשמע לי הכי נעים באוזן?
pionner vsx 1014
onkyo 603
yamhaa rxv 559
RXV659
RXV757
denon avr-2805
AVR-1907
AVR-2106
marantz sr 7500

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”