(טוב, אולי יותר טוב בניגון סרטי DVD ::) )
הרסיבר לפני מיקוח אני מבין. אם אחרי, זה מחיר סטנדרטי.
מרוב שחפרו לי בחנויות אין לי מושג במה לבחור,בעיקרון יש לי רמקולים של acoustic energy (קדמיים+אחוריים)מסדרת aegis evo +סאב ואני הולך לבחור בטלוויזיה של samsung LA32R81B,אני רוצה לבחור dvd+רסיבר בגג של 5000 שקל למרות שאני מעדיף באיזור של ה-3500-4000 שיהיו טובים לי,אני בעיקר יראה סרטים ב-xvid\divx וגם קצת hdtv ובכלל לא יראה כבלים,חשוב לי שהרסיבר יהיה עם יכולות טובות מאוד בקולנוע ביתי וגם במוזיקה(עם עדיפות לקולנוע ביתי) ושאני יראה תמונה הכי טובה שאפשר בפורמטים שציינתי.Shtirlitz כתב:זו שאלה שמתאימה לפורום וידאואין לי את הניסיון עם אף אחד מהמסכים האלו. אני חסיד של CRT
, מתוך בהייה ממושכת במסכים והגעה למסקנה שאין לי מה להוציא 7K על מסך שיתן לי אותה תוצאה בדיוק כמו המסך הרגיל.
(טוב, אולי יותר טוב בניגון סרטי DVD ::) )
הרסיבר לפני מיקוח אני מבין. אם אחרי, זה מחיר סטנדרטי....
אז זה רק עניין של נוחיות לכאלה שיש להם הרבה דברים לחבר לא?בכל מקרה אין לי כל כך הרבה דברים חוץ מdvd ופליסטיישן אז אין לי מה לעשות אם זה,ומזל שהסברתם לי כאן כי כמעט זרקתי על זה מלא כסף.Shtirlitz כתב:א. יתן יכולת מיתוג בין מקורות מרובים :
אם נגיד יש לך :
1. DVD
2. וידאו.
3. מחשב
4. PS2.
5. ממיר
6. סטרימר כלשהו וכו'
לא יהיה לך מקום בטלוויזיה לחבר את כולם. ולכן, מחברים את כל מקורות הוידאו לרסיבר שמבצע UPSCALE ומהרסיבר יוצא כבל HDMI בודד למסך.
אם אין לך מקורות מרובים, או אינך חושק להשקיע ברסיבר יקר בעל יכולת עיבוד וידאו, לא קרה כלוםלגיטימי.
DVD בחיבור HDMI ישירות למסך וגם ממיר בחיבור SCART ישירות למסך (אם יש HOT/YES).
ב. בהתאם לצרכים ולסכום המוקצב. בכל רסיבר חדש יש כל מה צריך. ההבדלים זה HDMI ויכולת UPSCALE....