בעיות SageTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nexos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני יודע שנכתבו כבר הרבה מדריכים. קראתי את כולם, יש שם כמה דברים סותרים אבל נראה לי שהבנתי פחות או יותר.

בכל מקרה, לאחר ההתקנה, והעתקת כל הקבצים של XMLTV, ו xerces.jar, ויצירת EPGdata.xml שנראה שמכיל מידע נכון, והעתקה שלו גם לספריה של SAGE, אני עובר את התהליך של הכנסת ה ZIP CODE 00000, ובוחר את האופציה של XMLTV, אבל נשאר תקוע לנצח במסך של "please wait while the channel lineup is downloaded for XMLTV Lineup..."

אני יודע שצריך לחכות, אבל חיכיתי לילה שלם, מה יכול להיות לא בסדר?
בנוסף, כרטיס הטלויזיה שלי הוא haupauge 150 MCE, הממיר של YES מחובר אליו דרך ה RCA COMPONENT, אני לא ממש מבין את הקטע של הגדרת ערוצים, מה שנראה משום מה הכרחי כדי להגדיר הקלטות מתוזמנות, גם ב WINTV, הרי אי אפשר לפענח ערוצים מהממיר, זה מקודד, למה אין אופציה להקליט פשוט מה שיש כרגע? ב SAGE משום מה הוא בכלל לא מאפשר לי כרגע לראות LIVETV, אבל אני מניח שזה בגלל שה SETUP מעולם לא הסתיים כראוי.

תודה

ofer1973
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1339
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 507 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #2 

באיזו גירסה של ה- SAGETV אתה משתמש ?

לגבי ה- EPG גם אני הסתבכתי , עד ששמעתי בעצת חברי הפורום
(התותחים) ועברתי להשתמש בתוכנה MEGAEPG .
תנסה ותבין למה .

בהצלחה
עופר.י

nexos פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

משתמש (מנסה להשתמש...) בגרסה 2.2.8,

שליחה #3 

פשוט כי זו הגרסה שהוזכרה במדריך, ורציתי לוודא שזה יתאים.

אבל בינתים, לא ממש.

אין לי ממש דרישות גבוהות, גם לא ממש חייב EPG, למרות שזה מגניב, אני פשוט רוצה משהו נוח לתיכנות הקלטות אוטומטיות, בלי ערוצים, פשוט מה שמשודר בזמן ההקלטה, הכי הרבה את החלפת הערוץ אני יכול להגדיר מראש הממיר של YES, יש איזו תוכנה פשוטה ונוחה כזו שעובדת טוב?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”