SqueezeBox ו TVIX 4000 - אודיו אנלוגי
בעקבות הצפת המבצעים לאחרונה, אני מתלבט בין שני המכשירים האלו. השימוש העיקרי הוא סטרימר אודיו, אבל גם וידאו יתקבל בברכה.
למישהו יש ניסיון עם האודיו האנלוגי של המכשירים האלו? פחות אכפת לי תפריטים, תצוגות וכו'.
ראיתי שSB מתהדרים בBurr-Brown וכל זה, אבל האם יש באמת הבדל מול הTVIX?
ברב הסקירות שקראתי על הSB לא ראיתי התייחסות משמעותית לאלמנט האנלוגי (בד"כ אנשים מחברים אותו לרסיבר או ממיר), ובסקירות של הTVIX מתרכזים (בצדק) בתכונות שלו כסטרימר וידאו.
למישהו יש ניסיון עם האודיו האנלוגי של המכשירים האלו? פחות אכפת לי תפריטים, תצוגות וכו'.
ראיתי שSB מתהדרים בBurr-Brown וכל זה, אבל האם יש באמת הבדל מול הTVIX?
ברב הסקירות שקראתי על הSB לא ראיתי התייחסות משמעותית לאלמנט האנלוגי (בד"כ אנשים מחברים אותו לרסיבר או ממיר), ובסקירות של הTVIX מתרכזים (בצדק) בתכונות שלו כסטרימר וידאו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ידעתי שזה יעלה...MartinHSabag כתב:אם וידאו יתקבל בברכה, אז מה השיקול של ה-SB ?...
השיקול הוא שלוידאו יש לי פתרון אחר שאני מרוצה ממנו כרגע (חיבור ישיר בין המחשב לטלוויזיה) ודווקא מהקטע של האודיו אני לא מרוצה (חיבור מכרטיס קול חיצוני, יש לי בעיות של ווליום ואני לא בטוח ש הDAC שלו כל כך טוב).
בקיצור, כרגע מעניין אותי איך שניהם מתפקדים כאודיו סטרימרים אנלוגיים. אם אין יתרון ב SB מהבחינה הזו, אז הוידאו יתקבל בברכה.
אני חושב שגם ה TVIX משמיע FLAC.Shahter כתב:יתרון בולט ב SB זה ניגון קבצי Loseless , כלומר הוא מהווה תחליף מצויין ל CDP ,וזה אחד השיקולים שקונים אותו . בנוסף לאיכות הצליל דרך יציאות האנלוגיות ....
בכל מקרה, הסיפור עם ה DAC באמת משמעותי לעומת האלטרנטיבה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
יש מסך ל-TVIX אבל אתה צודק.
אגב, ראיתי לאחרונה סטרימר חדש של LOGITECH שהקונצספט שלו שונה לגמרי והרעיון הוא שיש שלט עם מסך והבסיס שלו שטוען אותו.
הבסיס, מלבד החיבור לחשמל הוא זה שמתחבר לרשת ולמערכת וזהו, כל שאר התיפעול של הסטרימר נעשה ע"י השלט - סופר נוח !
יתרה מזאת, מכיון שזה RF, אתה יכול להפעיל את זה מכל מקום בבית וניתן לקנות עוד "בסיסים" לאזורים שונים ולתפעל כל אחד מכל מקום.
http://www.logitech.com/index.cfm/speak ... 6&cl=us,en

אגב, ראיתי לאחרונה סטרימר חדש של LOGITECH שהקונצספט שלו שונה לגמרי והרעיון הוא שיש שלט עם מסך והבסיס שלו שטוען אותו.
הבסיס, מלבד החיבור לחשמל הוא זה שמתחבר לרשת ולמערכת וזהו, כל שאר התיפעול של הסטרימר נעשה ע"י השלט - סופר נוח !
יתרה מזאת, מכיון שזה RF, אתה יכול להפעיל את זה מכל מקום בבית וניתן לקנות עוד "בסיסים" לאזורים שונים ולתפעל כל אחד מכל מקום.
http://www.logitech.com/index.cfm/speak ... 6&cl=us,en

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מרטין,
ראינו את זה ביום עיון של לוג'יטק, לא כ"כ התחברתי לתפיסה הזו...
ראינו את זה ביום עיון של לוג'יטק, לא כ"כ התחברתי לתפיסה הזו...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עפר, תחשוב שיש לך מרפסת או גינה עם ZONE נוסף, כל מה שאתה צריך לעשות הוא לקחת את השלט הזה ולהפעיל הכל.
אם לא תהיה ליד ה-SB למשל, לא תוכל לנווט ולדעת מה לנגן. עם השלט הזה אתה כן.
אני כמובן לא מדבר על אנשים שיש להם שלטים ב-9000 ש"ח שיכולים לעשות את זה גם....
אם לא תהיה ליד ה-SB למשל, לא תוכל לנווט ולדעת מה לנגן. עם השלט הזה אתה כן.
אני כמובן לא מדבר על אנשים שיש להם שלטים ב-9000 ש"ח שיכולים לעשות את זה גם....