ביקרתי אצל דור מפיוצ'ר שהוא בחור נפלא והוא עזר לי מאוד, הבעיה שלי היא שאני סגרו על קדמיים מדפיים לבנים דגם אולטרה, פריים אלוויישין לבנים סראונד לבנים ורק הסנטר שחור !!!! אשתי רוצה להרוג אותי ואמרה שזה לא יפה, מאיפה אני מביא עכשיו סנטר בצבע לבן שמתאים לי לסט הנ"ל
סט חדש של SVS כולם לבנים חוץ מהסנטר - מה עושים??
שלום לכולם,
ביקרתי אצל דור מפיוצ'ר שהוא בחור נפלא והוא עזר לי מאוד, הבעיה שלי היא שאני סגרו על קדמיים מדפיים לבנים דגם אולטרה, פריים אלוויישין לבנים סראונד לבנים ורק הסנטר שחור !!!! אשתי רוצה להרוג אותי ואמרה שזה לא יפה, מאיפה אני מביא עכשיו סנטר בצבע לבן שמתאים לי לסט הנ"ל
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
קונה או צובע
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
מציע שתגיד לה זה מה שיש יקירתי, אין לבן. אם היה לא הייתי לוקח? תכבדי את זה כמו שאני מכבד דברים שאת רוצה.
מדהים איך נשים מפתחות פתאום ocd כשאנחנו רוצים משהו.
לא ברור לי למה svs מציעים רק את הקדמיים בלבן אבל לא את הסנטר.
מדהים איך נשים מפתחות פתאום ocd כשאנחנו רוצים משהו.
לא ברור לי למה svs מציעים רק את הקדמיים בלבן אבל לא את הסנטר.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5169
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
יש לך אפשרות לקחת את הסנטר פריים שהוא סדרה אחת מתחת...
הוא מגיע בצבע לבן, נכטן שאתה יורד מעט ברמה של הסנטר,
לפי ההכרות איתך נראה לי שזה יכול להתאים
הוא מגיע בצבע לבן, נכטן שאתה יורד מעט ברמה של הסנטר,
לפי ההכרות איתך נראה לי שזה יכול להתאים
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
[img2=520x464]https://img1.liveinternet.ru/images/att ... _thumb.jpg[/img2]
או זה או להשאיר כמו שהוא.
או זה או להשאיר כמו שהוא.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9034
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
קונים שחור ומדביקים מדבקת ויניל לבנה (כמו שעושים על רכבים).
ברגע שנמאס, מורידים אותה.
ברגע שנמאס, מורידים אותה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אני מאוכזב מחברי הפורום שלא הבינו את הסיטואציה.
זה אמנם לא פורום פסיכולוגיה וזוגיות אבל לא באמת אכפת לה מהצבע, משהו מטריד אותה בזה שקנית את הרמקולים, זו הדרך שלה להגיד את זה. גם אם היית קונה הכל לבן היא היתה כבר מוצאת משהו אחר שקשור לנושא להתלונן עליו. אל תיפול בפח. תסביר לה שחייבים רמקולים מאותה סידרה ואין בלבן, גם הטלווזיה שחורה והסנטר צמוד אליה. תתתחיל לשפוך כסף על לפנק אותה כפיצוי או תתכונן לשפוך כסף על קניות נגד שלה, אין מה לעשות, זה חלק מהעלות של קניית הרמקולים.
הכל היה כלכך פשוט לפני 100 שנה...
זה אמנם לא פורום פסיכולוגיה וזוגיות אבל לא באמת אכפת לה מהצבע, משהו מטריד אותה בזה שקנית את הרמקולים, זו הדרך שלה להגיד את זה. גם אם היית קונה הכל לבן היא היתה כבר מוצאת משהו אחר שקשור לנושא להתלונן עליו. אל תיפול בפח. תסביר לה שחייבים רמקולים מאותה סידרה ואין בלבן, גם הטלווזיה שחורה והסנטר צמוד אליה. תתתחיל לשפוך כסף על לפנק אותה כפיצוי או תתכונן לשפוך כסף על קניות נגד שלה, אין מה לעשות, זה חלק מהעלות של קניית הרמקולים.
הכל היה כלכך פשוט לפני 100 שנה...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@gabiuzan
אם הסנטר יושב בתוך מזנון, מה שצריך זה גריל לבן.
את זה אפשר לסדר אצל רפד או מישהו מקצועי שיודע איך לעשות את זה על הבסיס של הגריל השחור.
אולי אפילו ליצרן יש גריל לבן בתשלום. במקרה שלי עם רמקולים של דאלי, הם לבנים אבל באים עם גריל שחור - קניתי גרילים לבנים מהיצרן.
אם הסנטר יושב בתוך מזנון, מה שצריך זה גריל לבן.
את זה אפשר לסדר אצל רפד או מישהו מקצועי שיודע איך לעשות את זה על הבסיס של הגריל השחור.
אולי אפילו ליצרן יש גריל לבן בתשלום. במקרה שלי עם רמקולים של דאלי, הם לבנים אבל באים עם גריל שחור - קניתי גרילים לבנים מהיצרן.