הנושא די מעניין אותי ואני חושב ששרשור כזה (בדומה לשרשורים מרכזים אחרים), יכולים לתרום רבות.
מטרת השרשור: לשתף, להעלות גרפים, להראות מה היה לפני בחלל ובעיקר מה השגתם אחרי השימוש בתוכנה. כמובן, המלצות, טיפים וכל דבר אחר יתקבל בברכה...

בטח שהוא מתלהב, אי אפשר לא להתלהב בצורה כזו או אחרת ממה שיש לו בחדר...mulder כתב: אני לא חושב שהוא מתלהב או מוטה למותג זה או אחר, אלא מחליט לפי התוצאות שהוא שומע אצלו.
...

הוא אמר שהוא צריך לטפל נקודתית בדברים שרוטטים אצלו כמו הדלת, אבל זאת לא בעיה גדולה לסדר לבד.avihuli כתב:
עד שהוא לא מדד הוא לא ידע שזו התוצאה שהוא מקבל בעבודה עם זוג סאבים והוא עדיין היה מרוצה מהתוצאה.......
קיצור, חשוב לשמוע ומהנ"ל אני מבין שגם חשוב גם למדוד בשביל למקסם את חווית השמיעה לטובה יותר תחת כל חלל נתון....

·avihuli כתב:טוב, מנסה להרים שום את הכפפה בנושא הזה.
החלפתי מחשב (לפטופ חדש) ועכשיו יהיה לי מקום על ההארד דיסק להתקין את תוכנת ה-rew ולבצע קצת מדידות אצלי בחלל.
נוריד, נתקין, נשחק, נארגן מיקרופון ואז נחזור עם תובנות וגרפים.
נתעדכן בהמשך......

·אבי בהצלחהavihuli כתב:טוב, מנסה להרים שום את הכפפה בנושא הזה.
החלפתי מחשב (לפטופ חדש) ועכשיו יהיה לי מקום על ההארד דיסק להתקין את תוכנת ה-rew ולבצע קצת מדידות אצלי בחלל.
נוריד, נתקין, נשחק, נארגן מיקרופון ואז נחזור עם תובנות וגרפים.
נתעדכן בהמשך......

מה דעתך על מיקרופון מכוייל לסמארטפון כמו Dayton Audio iMM-6 במחיר של כ-170 ש"ח (כולל משלוח)? האם יש הצדקה לרכוש מיקרופון כמו MiniDSP UMIK-1 בסכום של כמעט 500 ש"ח (כולל משלוח ומע"מ)?mbd כתב:5. לבעלי רצון ההשקעה במיקרופון יעודי מתאים יכולה להועיל יותר מאשר החלפת רסיבר . והיות
והמיקרופון מסוגל לעבוד עם כל מכשיר שיירכש בעתיד וכל רמקול או חדר ההשקעה של כ 100$
באמת לא גדולה . [ השקעה לטווח ארוך ]...