התקנתי לחבר טלגרם עם הטלפון שלי ובסוף החלטנו להתקין עם הטלפון שלו , בצענו הסרה של התוכנה וקיבלנו שהתוכנה הוסרה אולם יש כמה חלקים שיהיה אפשר להוריד רק באופן ידני
בכל אופן התקנו מחדש עם הטלפון שלו אבל מה שהופיע זה שוב הטלגרם שלי פשוט עם הטלפון שלו
איך עושים התקנה ממש נקייה של טלגרם?
