חבילות 200 בהוט מתייקרות ב-10-15 ש"ח
-
jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
- LexRio
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 469
מצחיק מאוד....הסיבה: משרד התקשורת קבע שזה מחיר נמוך מדי, שמונע מחברות אחרות למכור את התשתית של HOT, כך שהיא שומרת את הצרכנים אצלה ופוגעת בתחרות...
- ag43
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2224
אז במקום לכפות אותם להוזיל למתחרים מכריחים אותם להעלות לצרכנים. גאוני.
- eran405
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3388
כלומר משרד התשקורות יותר מודאג מהרווח של הוט מאשר הוט בעצמה? רק לי משהו פה נשמע חשוד...לשאלה מדוע משרד התקשורת לא מפחית את התעריפים שספקיות האינטרנט משלמות ל-HOT על התשתית שלה, השיבו במשרד כי זה הליך שנשקל אך כרגע לא עומד על הפרק. לפי משרד התקשורת, מודל תמחור מכיל מספר רב של משתנים, מושפע מנתונים כלכליים והנדסיים של החברה, בעלת התשתית, ומצד אחד אמור לשקף רווח סביר לחברה שגם מאפשר השקעה ואחזקה של התשתית וגם שדרוג התשתית בטווח הארוך....
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
ולא נראה לך חשוד שברפורמה על תשתית הוט לא ניתן לייבא מודם כבלים פרטיeran405 כתב:
כלומר משרד התשקורות יותר מודאג מהרווח של הוט מאשר הוט בעצמה? רק לי משהו פה נשמע חשוד.........
...
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 19/06/2019 18:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
אמרו שלא ללקוחות קיימים, רק לחדשים .
השאלה מה יציעו לקיימים בתום תקופה
השאלה מה יציעו לקיימים בתום תקופה
- ofers79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 810
ניתן עדיין לקבל 200 מגה ספק+תשתית ב 79 ש"ח לשנה
אם עושים את ההזמנה דרך הוט-נט הספקית.
אם עושים את ההזמנה דרך הוט-נט הספקית.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- timon
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
·איך? לא מצאתי באתר שלהםofers79 כתב:ניתן עדיין לקבל 200 מגה ספק+תשתית ב 79 ש"ח לשנה
אם עושים את ההזמנה דרך הוט-נט הספקית....
- ofers79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 810
עד אתמול בערב המחיר היה 79 ש"ח ,timon כתב:·איך? לא מצאתי באתר שלהם.........
עכשיו אני רואה באתרי השוואות המחירים שגם דרך הוט נט המחיר לבאנדל 200 מגה עלה ל 89 ש"ח.
בעסה.
- אלכסגרנשטיין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
@jtk
·
לפני כמה ימים פניתי להוט בצ'אט שלהם בקשר לזה כי גם אצלי יש את ה 200 מגה של האינטרנט והם אמרו שהמחיר אצלי ישאר כמו שהוא בגלל שיש לי טריפל וסגרתי לפני שהם העלו את המחיר אני אמשיך לעקוב כל חודש אחרי חשבונית כי חסר להם שהם ירמו אותי / אני לא אחד שנותן למשיהו לרמות אותי אין שום מצב שיקרה כזה דבר
·
לפני כמה ימים פניתי להוט בצ'אט שלהם בקשר לזה כי גם אצלי יש את ה 200 מגה של האינטרנט והם אמרו שהמחיר אצלי ישאר כמו שהוא בגלל שיש לי טריפל וסגרתי לפני שהם העלו את המחיר אני אמשיך לעקוב כל חודש אחרי חשבונית כי חסר להם שהם ירמו אותי / אני לא אחד שנותן למשיהו לרמות אותי אין שום מצב שיקרה כזה דבר
- timon
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
כמה סגרת טריפל?אלכסגרנשטיין כתב:@jtk
·
לפני כמה ימים פניתי להוט בצ'אט שלהם בקשר לזה כי גם אצלי יש את ה 200 מגה של האינטרנט והם אמרו שהמחיר אצלי ישאר כמו שהוא בגלל שיש לי טריפל וסגרתי לפני שהם העלו את המחיר אני אמשיך לעקוב כל חודש אחרי חשבונית כי חסר להם שהם ירמו אותי / אני לא אחד שנותן למשיהו לרמות אותי אין שום מצב שיקרה כזה דבר...
ומה הסידור שלך עם הספק?
ושאלת בונוס למצטיינים, מה ההבדל בין הממירים השונים שהוט מציעה?
תודה רבה!