בעיות שמע וכתוביות בסמסונג UE55MU9000
להבנתי מהשירות של סמסונג יש עדכונים אוטומטים שעדכנו לי גירסה ל1260/70 ובגלל זה אני חובה בעיית הצגת כתוביות - הכתובית לא מצטרפת לסרט ובעיות שמע - "לא נתמך" וכדומה בסרטים שכבר ראיתי באופן תקין ועכשיו לא ניתן.
האם יש לכם רעיון או פיתרון לבעיה זו?
כיום יש לי תיקייה משותפת במחשב ודרך הטלויזיה אני נכנס לתיקייה שמשותפת ב-WI FI בוחר ורואה את הסרט.
אחד הטכנאים אמר לי שבגלל שהעדכון הוא לשמע מתקדם אז יש לי בעיות, סמסונג עברו לדולבי מDTS ולכן אני חווה בעיות.
מה אתם אומרים
האם יש לכם רעיון או פיתרון לבעיה זו?
כיום יש לי תיקייה משותפת במחשב ודרך הטלויזיה אני נכנס לתיקייה שמשותפת ב-WI FI בוחר ורואה את הסרט.
אחד הטכנאים אמר לי שבגלל שהעדכון הוא לשמע מתקדם אז יש לי בעיות, סמסונג עברו לדולבי מDTS ולכן אני חווה בעיות.
מה אתם אומרים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
בדגמי 2018 סמסונג הפסיקו לתמוך ב-DTS (הם לא "עברו" לדולבי, הם תמכו בעבר בשני הפורמטים)
יכול מאד להיות שהעדכון האחרון לסדרת 2017 הוריד את התמיכה ב-DTS. אם ניתן לשנמך לגרסה ישנה יותר, אפשר לנסות, אבל יש סיכון שזה יעשה "brick" לטלוויזיה.
אפשרות אחרת היא לקנות סטרימר.
יכול מאד להיות שהעדכון האחרון לסדרת 2017 הוריד את התמיכה ב-DTS. אם ניתן לשנמך לגרסה ישנה יותר, אפשר לנסות, אבל יש סיכון שזה יעשה "brick" לטלוויזיה.
אפשרות אחרת היא לקנות סטרימר.
לטענתם לא ניתן לשנמך - בושה!
לפי מה שאתה אומר "בדגמי 2018 סמסונג הפסיקו לתמוך ב-DTS (הם לא "עברו" לדולבי, הם תמכו בעבר בשני הפורמטים)"
איך אני יודע אם זה 2018 ואכן הפסיקו לתמוך בDTS ולמה זה קשור לכתוביות? הטכנאי שהיה אצלי אמר שיש קשר אבל לא מובן לי. שלח אותי לבדוק באינטרנט פשוט בושה! הרי קניתי את הטלויזה כדי שאוכל דרך הWI FI לראות הכל מהכל (ובלי עזרים כמו סטרימר)
איך אני יודע אם זה 2018 ואכן הפסיקו לתמוך בDTS ולמה זה קשור לכתוביות? הטכנאי שהיה אצלי אמר שיש קשר אבל לא מובן לי. שלח אותי לבדוק באינטרנט פשוט בושה! הרי קניתי את הטלויזה כדי שאוכל דרך הWI FI לראות הכל מהכל (ובלי עזרים כמו סטרימר)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
Re: לטענתם לא ניתן לשנמך - בושה!
@גואהגיא
·
דגמי MU אלה דגמי 2017. דגמי NU הם דגמי 2018, והם הושקו כבר ללא תמיכה ב-DTS.
עדכון קושחה יכול להביא איתו גם באגים חדשים, כך שאין שום קשר לזה שאין יותר תמיכה ב-DTS.
·
עדכון קושחה יכול להביא איתו גם באגים חדשים, כך שאין שום קשר לזה שאין יותר תמיכה ב-DTS.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
תשקיע בסטרימר ולא תתאכזב.גואהגיא כתב: כדי שאוכל דרך הWI FI לראות הכל מהכל (ובלי עזרים כמו סטרימר)...
600 שקל בערך ה nvidia ואחלה מכשיר.
לא תהיה תלותי באף גורם.
אני עוד יוסיף ואומר (לא יודע אם זה נכון או פסיכולוגית יותר) אחרי הרכישה והחיבור פיתאום הוידאו נראה הרבה יותר טוב .
אתמול הורדתי קובץ עם DTS ואכן שומע קול, לא מובן לי העניין כבר לא יודע לשים את האצבע ולומר מה הבעיה, יש לשניה הודעה שנעלמת ואני לא מספיק לקרוא אותה אבל כתוב משהו "...לא נתמך".TheCoolest כתב:@גואהגיא
·
עדכון קושחה יכול להביא איתו גם באגים חדשים, כך שאין שום קשר לזה שאין יותר תמיכה ב-DTS....
מה לגבי עניין הכתוביות?
·
כל החוטים אצלי בתוך הקיר (טלויזיה סאונד בר וכוי) האם אפשר לשים את הסטרימר בתוך מגירה ועדיין יעבוד כמו שצריך אני מעדיף קיר "נקי" כמו עכשיוshlomis1zzz כתב:תשקיע בסטרימר ולא תתאכזב.......
600 שקל בערך ה nvidia ואחלה מכשיר.
לא תהיה תלותי באף גורם.
אני עוד יוסיף ואומר (לא יודע אם זה נכון או פסיכולוגית יותר) אחרי הרכישה והחיבור פיתאום הוידאו נראה הרבה יותר טוב ....
·
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
קודי + שיתוף ספריות עושה את העבודה באמזון
כמובן שאתה תלוי במהירות הרשת האלחוטית שלך,
באותה מידה אפשר להשתמש בסטרימר של שיואמי שאני כל הזמן שומע עליו דברים טובים, אבל הוא לא מספיק קטן לצרכים שלך
כמובן שאתה תלוי במהירות הרשת האלחוטית שלך,
באותה מידה אפשר להשתמש בסטרימר של שיואמי שאני כל הזמן שומע עליו דברים טובים, אבל הוא לא מספיק קטן לצרכים שלך