יש לא מעט דיונים בנושא הבדלי הבהירות בין LCD לOLED. ומשום מה אנשים תמיד העלו את זה בתור אישיו אם החדר מואר. תמיד עניין אותי מה באמת קורה במציאות. יש ברשותי טלווזיה LDC סמסונג בת 4, סידרה 6. בשאלה לפורום פה: https://www.hometheater.co.il/vt325170.html ניסיתי להבין האם LCD בת 4 תהיה בעלת עצמת בהירות גדולה יותר מOLED חדשה (ללא תגובה אבל לא משנה
אחרי יומיים עם OLED אני יכול להרגיע את רוב האנשים שבאים לפה להתעניין. הנסיון הקצר שלי מראה שOLED חדשה, אפילו במוד של DARK ROOM (כלומר בהירות חלקית), מעיף את הסמסונג הישנה שלי מבחינת בהירות ובעיקר נותנת מענה חד משמעי גם בחדרים מוארים. הטלווזיה שלי ממוקמת צמוד (ולא עם הגב) לויטרינה 4 מטר ללא תריסים (וילון שקוף מעביר אור כמעט מלא). התמונה שיוצאת מהOLED מספיקה גם מספיקה ואין שום בעיה עם בהירות, או השתקפות או כל דבר אחר שמעלים כטענה כלפי OLED בעניין זה.
אין לי מושג למה המרדף המוזר אחרי הניטים. זה קצת אווילי לטעמי. המצב הקיים מספק לטעמי בצורה מעולה.
שוב, אלה המחשבות שלי וראיתי צורך להעלות אותם לטובת הבאים אחרי.
המודים הבהירים של התמונה אפילו גורמים לי לדמוע...
אם מישהו חווה משהו אחר אשמח לשמוע אבל כמות האור שנכנסת אלי לסלון היא מאוד מאוד מאוד גבוהה והתמונה עדיין מדהימה.