כיצד אני מעביר את תכני סרטי ה-DVD שלי לסטרימר ?
אני מעוניין לרכוש סטרימר 4100 ויש לי שאלה.
כיצד אני יכול להעביר את הסרטים שלי (כולל תפריטי תרגום ואודיו) לדיסק הקשיח... והאם זה אפשרי ?
תיאורטית מדובר בנפח של 4 עד 8 גיגה בלבד לסרט ?
האם זה יכול להחליף עבורי רכישה של נגן DVD ע"י יציאת HDMI ?
תודה, שחר.
כיצד אני יכול להעביר את הסרטים שלי (כולל תפריטי תרגום ואודיו) לדיסק הקשיח... והאם זה אפשרי ?
תיאורטית מדובר בנפח של 4 עד 8 גיגה בלבד לסרט ?
האם זה יכול להחליף עבורי רכישה של נגן DVD ע"י יציאת HDMI ?
תודה, שחר.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה מתכוון שה DVD יחובר לסטרימר בחיבור כל שהוא ויזרים את המידע או להפוך דיסק DVD למידע במחשב ואז להזרים אותו?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אין בעיה, תשתמש בתוכנה כמו dvd decrypter
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שחר,
בעיקרון אתה צריך תוכנה שתעתיק את תוכן הדיסק, כולל המבנה שלו, לקובץ. לצורך זה תוכל להשתמש ב-DVDShrink למשל, או כמו שהציע droren:
DVD Decrypter.
התוצאה הסופית שאותה תרצה לצורך ניגון היא קובץ ISO שאותו הנגן שלך ידע לזהות, וכמובן - ידע לפענח את המבנה שלו (בתוך כל DVD יש מספר קבצי IFO שאחראיים להגדרות המבנה והתוכן שבו), ולגשת לתוכן עצמו, או מה שנקרא IFO parsing ו-DVD navigation.
לגבי הכתוביות - כתוביות הן חלק אינטגרלי מתוכן הדיסק. אם ביצעת העתקה מלאה שכללה את הכתוביות (בשתי התוכנות תוכל לראות באיזו שפות מופיעות הכתוביות ותוכל לבחור איזו מהן להעתיק), תוכל לגשת אליהן מתוך הנגן בדיוק כמו ב-DVD המקורי.
בעיקרון אתה צריך תוכנה שתעתיק את תוכן הדיסק, כולל המבנה שלו, לקובץ. לצורך זה תוכל להשתמש ב-DVDShrink למשל, או כמו שהציע droren:
DVD Decrypter.
התוצאה הסופית שאותה תרצה לצורך ניגון היא קובץ ISO שאותו הנגן שלך ידע לזהות, וכמובן - ידע לפענח את המבנה שלו (בתוך כל DVD יש מספר קבצי IFO שאחראיים להגדרות המבנה והתוכן שבו), ולגשת לתוכן עצמו, או מה שנקרא IFO parsing ו-DVD navigation.
לגבי הכתוביות - כתוביות הן חלק אינטגרלי מתוכן הדיסק. אם ביצעת העתקה מלאה שכללה את הכתוביות (בשתי התוכנות תוכל לראות באיזו שפות מופיעות הכתוביות ותוכל לבחור איזו מהן להעתיק), תוכל לגשת אליהן מתוך הנגן בדיוק כמו ב-DVD המקורי.
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
העניין הוא שב-ISO אתה מתעסק עם קובץ אחד, בעוד שעם IFO יש לך יותר קבצים שאותם אתה צריך להחזיק בתוך תיקייה. בשני המקרים בשתי התוכנות שהוזכרו משך התהליך הוא זהה, והתוצאה זהה גם היא. תראה מה יותר נוח לך.