אוזניות מאמזון - שרות?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
udif פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2082
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

בבלאק פריידי האחרון קניתי לילד אוזניות Skullcandy Crusher אלחוטיות.

לצערי בימים האחרונים הפלסטיק המחזיק את הציר של אחת מהאפרכסות נשבר וכרגע היא תלויה על החוט ולא מחוברת לקשת.

האם מישהו פעם ניסה להפעיל אחריות באמזון על אוזניות (נמכרה ע"י אמזון עצמה, לא צד ג')?
האם נזק מכני כזה מכוסה?

שלחתי אימייל לתמיכה , נראה מה יענו לי, אבל אשמח לשמוע מבעלי נסיון.

amired13
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 645
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

בקצרה: אי אפשר לדעת. יש להם מדיניות שונה כלפי מוצרים שונים (החלפה ראש בראש / שליחת חדש בלי צורך להחזיר את הישן / זיכוי / לשלוח אותך ליצרן) ולא נראה שיש חוקיות ברורה. בגלל שקנית יחסית לאחרונה אני לא מאמין שיגידו לך שזה לא מכוסה או תשובה מתחמקת כזו

אימייל יכול לקחת זמן, עדיף לעלות מול נציג בצ'אט ותקבל תשובה תוך 2 דקות. אם התשובה לא תמצא חן בעיניך תנסה את האימייל / נציג אחר

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #3 

גם אם יעזרו לך הפעם, עקרונית שבר לא מכוסה.

udif פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2082
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #4 

האמת שקיבלתי תשובה די מהירה (דקות!) :

[left]I am Ismail from Amazon customer service team.

I'm sorry to hear your Skullcandy Crusher Bluetooth Wireless Over-Ear Headphone with Microphone isn't performing as expected.

Upon checking your item I have been informed that similar issues has been reported, but were easily corrected by the manufacturer.

The quickest way to have this issue resolved is to contact the manufacturer directly for troubleshooting.

You can claim the warranty using the link below :-

https://info.skullcandy.com/Support?Des ... anty-Claim
The manufacturer may require a proof of purchase, such as an invoice, before they'll send you a replacement part. You can view and print an invoice for your orders through Your Account (http://www.amazon.com/your-account).

If you've contacted the manufacturer and they can't help, please send us a summary of that correspondence and we'll work on another solution.

If they charge any amount to fix the issue, please write back by clicking the link below and we will reimburse the same.

Thank you for your inquiry. Did I solve your problem?
[/left]

נעלה מול Scullcandy ונראה...

האמת היא שהדפסתי כבר את החלק השבור במדפסת תלת מימד (מישהו כבר ישב ותכנן אותו - כנראה שאני לא הראשון שסובל!), ההתלבטות היחידה היא שזה צעד שאין ממנו חזרה:
לצערי לא ניתן להסיר את החלק השבור בלי לשבור אותו לגמרי (הכבל עובר דרכו) מה שמחסל סיכוי להפעיל אחריות בהמשך (לפי האתר של Skullcandy לאוזניות יש שנתיים אחריות גלובלית).
מצד שני זה אומר שכל הסיפור יקח חודש במקרה הטוב.
הפחד הגדול הוא שאאלץ לספוג עליות משלוח והיתקעות במכס בדרך חזרה. למיטב ידיעתי המכס לא מכיר בהחלפה של פריטים תקולים ואני חושש שאאלץ לשלם מכס שוב אם החבילה תעלה בחכתו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”