קובץ WM9
הפעלתי את הסרט הזה The Fifth Element 16x9 720p WM9 HD-DVD.wmv
באמצעות מספר נגנים במחשב והוא פועל אך הרסיבר מקבל רק סטראו במקום 5.1 הכרטיס קול מוגדר ל spdif אין בעיה בסרטים אחרים אלא רק בסוג קובץ זה
Windows Media Audio 9 Professional
384 kbps, 48 kHz, 5.1 channel 24 bit 2-pass
אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי להפעיל את 5.1 הערוצים.
תודה.
באמצעות מספר נגנים במחשב והוא פועל אך הרסיבר מקבל רק סטראו במקום 5.1 הכרטיס קול מוגדר ל spdif אין בעיה בסרטים אחרים אלא רק בסוג קובץ זה
Windows Media Audio 9 Professional
384 kbps, 48 kHz, 5.1 channel 24 bit 2-pass
אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי להפעיל את 5.1 הערוצים.
תודה.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
האם הכוונה סרטים אחרים התכוונת לקבצי WMV ? אולי המקודד ש WMV משתמש לא מוגדר כראוי
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מה המקודד שמריץ לך WMV? תבדוק עם תוכנת graphedit
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
תודה על העזרה
הבעיה נפתרה הסרתי את חבילת הקודקים והתקנתי חבילה הרבה יותר עדכנית של klcodec315 והסרט עובד מצוין עם windows media
יש לי שאלה נוספת והיא בקשר לבעיה מוזרה בתוכנה vlc-0.8.6b הבעיה היתה קימת גם לפני שדרוג הקודקים וגם כעת לאחר השדרוג עדיין לא נפתרה
כשאני מפעיל סרט dvd מדיסק מקורי או מקובץ בהרד דיסק ומגדיר בתוכנה עבודה עם ac3 הרסיבר מקבל אות ac3 אך האות מקוטע
בתוכנות אחרות כמו windows media ו power dvd אין שום בעיה?
הבעיה נפתרה הסרתי את חבילת הקודקים והתקנתי חבילה הרבה יותר עדכנית של klcodec315 והסרט עובד מצוין עם windows media
יש לי שאלה נוספת והיא בקשר לבעיה מוזרה בתוכנה vlc-0.8.6b הבעיה היתה קימת גם לפני שדרוג הקודקים וגם כעת לאחר השדרוג עדיין לא נפתרה
כשאני מפעיל סרט dvd מדיסק מקורי או מקובץ בהרד דיסק ומגדיר בתוכנה עבודה עם ac3 הרסיבר מקבל אות ac3 אך האות מקוטע
בתוכנות אחרות כמו windows media ו power dvd אין שום בעיה?