Broadlink + xiaomi tv box 4k מישהו יודע איך לקנפג
שלום
אני משתגע יש לי broadlink rm pro עובד בסדר עם הכל למעט
הסטרימר של שיומי הוא לא מזהה את השלט ובאפליקציה של e control שאני משתמש יש אופציה לשלט כזה אבל הוא לא מגיב
בקיצור עם מישהו הצליח לקשר בין השלושה אני יותר משמח לדעת כיצד לעשות זאת
תודה מראש
אני משתגע יש לי broadlink rm pro עובד בסדר עם הכל למעט
הסטרימר של שיומי הוא לא מזהה את השלט ובאפליקציה של e control שאני משתמש יש אופציה לשלט כזה אבל הוא לא מגיב
בקיצור עם מישהו הצליח לקשר בין השלושה אני יותר משמח לדעת כיצד לעשות זאת
תודה מראש
בגדול אני מצפה שאוכל שלשלוט על שלט המכשיר כמו שאני שולט על שאר הדברים בבית, הבעיה שהשלט שמוטמע בתוכנה לא מזהה את את המכשיר שלי, בנוסף גם כשאני מנסה להגדיר אותו לבד דרך הממשק למידה הוא לא מזה שום לחיצה שלי בשלט של הסטרימר
מדובר במכשיר הכי חדש דגם 4 4k
הקטע הוא שיש ממשק לסטרימרים של שיומי אז אני משער שאו שזה תומך בדגם פחות חדש ממה שיש לי או שמאוד סביר שאני לא עושה משהו כשורה
מה אתה חושב?
מדובר במכשיר הכי חדש דגם 4 4k
הקטע הוא שיש ממשק לסטרימרים של שיומי אז אני משער שאו שזה תומך בדגם פחות חדש ממה שיש לי או שמאוד סביר שאני לא עושה משהו כשורה
מה אתה חושב?
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2186
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
@Hamarmir
גם ה-3 וגם ה-3s תומכים ב-4k. לכן השאלה של @mp3lll. אין דבר כזה (עדיין) דגם 4.
כמו בהרבה סטרימרים של Android TV, השלט של ה-mi box מבוסס על bluetooth ולא IR, אז אין לזה דרך לעבוד.
חוץ מזה, שלא ברור מה אתה בדיוק רוצה שהוא יעשה, ולמה. ה-Android TV הרבה יותר מדי מסובך מכדי שתוכל להגדיר אוטומציה מבוססת פקודות שלט. אם כבר, תכתוב סקריפט שמתחבר אליו ב-ssh, ומריץ מה שאתה רוצה (אבל זה באמת לא קשור ל-broadlink). אם כל מה שאתה רוצה זה לשלוט ב-mi box מהטלפון, פשוט תתקין את Android TV Remote Control.
הדבר היחיד שה-broadlink טוב בשבילו הוא שליחת פקודות ב-IR או ב-RF, בעיקר כשהוא נשלט ע״י בקר כמו Home Assistant.
גם ה-3 וגם ה-3s תומכים ב-4k. לכן השאלה של @mp3lll. אין דבר כזה (עדיין) דגם 4.
כמו בהרבה סטרימרים של Android TV, השלט של ה-mi box מבוסס על bluetooth ולא IR, אז אין לזה דרך לעבוד.
חוץ מזה, שלא ברור מה אתה בדיוק רוצה שהוא יעשה, ולמה. ה-Android TV הרבה יותר מדי מסובך מכדי שתוכל להגדיר אוטומציה מבוססת פקודות שלט. אם כבר, תכתוב סקריפט שמתחבר אליו ב-ssh, ומריץ מה שאתה רוצה (אבל זה באמת לא קשור ל-broadlink). אם כל מה שאתה רוצה זה לשלוט ב-mi box מהטלפון, פשוט תתקין את Android TV Remote Control.
הדבר היחיד שה-broadlink טוב בשבילו הוא שליחת פקודות ב-IR או ב-RF, בעיקר כשהוא נשלט ע״י בקר כמו Home Assistant.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מה זה הכי חדש? למה אי אפשר לענות על השאלה פשוטה? אין דגם 4.
אם זה 3S אז אין לו IR רק בלוטוס.
שוב אין לך באמת מה לעשות איתו עם ברודלינק, זה לא טלוזיה.
אם זה 3S אז אין לו IR רק בלוטוס.
שוב אין לך באמת מה לעשות איתו עם ברודלינק, זה לא טלוזיה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.