צריך המלצה לגבי פלזמה 42" בתקציב של עד 13K
שבת שלום לכולם!
כמו שהכותרת אומרת - אני מחפש המלצה לפלזמה 42" במחיר עד 14K. מרחק הצפייה שלי הוא 2.7 מטר. חשוב לי שתהייה לפחות כניסת HDMI אחת.
אני יודע שפיוניר מחוץ לתחום המחיר שלי מה שמשאיר את סמסונג, פנסוניק ,היטאצ'י ואולי פיליפס.
הדגמים שאני מכיר הם:
הQ7 או Q9 של סמסונג
ה9500 / 9700 של היטאצ'י
לגבי פנסוניק ופיליפס אני לא סגור לגבי הדגמים
אשמח לקבל את המלצה שלכם
כמו שהכותרת אומרת - אני מחפש המלצה לפלזמה 42" במחיר עד 14K. מרחק הצפייה שלי הוא 2.7 מטר. חשוב לי שתהייה לפחות כניסת HDMI אחת.
אני יודע שפיוניר מחוץ לתחום המחיר שלי מה שמשאיר את סמסונג, פנסוניק ,היטאצ'י ואולי פיליפס.
הדגמים שאני מכיר הם:
הQ7 או Q9 של סמסונג
ה9500 / 9700 של היטאצ'י
לגבי פנסוניק ופיליפס אני לא סגור לגבי הדגמים
אשמח לקבל את המלצה שלכם
אני מבין שיש לך קרוב משפחה רופא עיניים
אחרת ... אתה השתגעת 2.7 מטר לקנות 42 אינץ כבר תקנה חבילת אקמול פורטה לכאבי ראש חזקים
לגבי המרחק והגודל ראיתי גם בחנות וגם קראתי שבHD מרחק הצפייה המומלץ הוא פי 1.5 עד 2.5 מגודל הטלוויזיה
בשתי חנויות המליצו לי מאוד על ההיטאצי ואמרו שהיא הקרובה ביותר לפיוניר באיכות התמונה שלה
לדעתכם הQ9 או הPV60 עדיפות?
בשתי חנויות המליצו לי מאוד על ההיטאצי ואמרו שהיא הקרובה ביותר לפיוניר באיכות התמונה שלה
לדעתכם הQ9 או הPV60 עדיפות?
Re: אני מבין שיש לך קרוב משפחה רופא עיניים
אז ככה אני יושב לצערי במרחק דומה עם WD8 ומואה מאוד נהנהamir16 כתב:אחרת ... אתה השתגעת 2.7 מטר לקנות 42 אינץ כבר תקנה חבילת אקמול פורטה לכאבי ראש חזקים...
מראה עניים עלול גם להטעות...
אני יודע שאין כמו מראה עיניים אבל זה יכול קצת להטעות בגלל כיוונים שונים של הטלוויזיה , מיקום שונה בחנות(הבדלי תאורה וזווית וכו)ironman כתב:כל הדגמים הנקובים לא רעים בכלל.
מה שאתה רואה הכי טוב תיקח....
האם מישהו יכול להמליץ על אחד הדגמים? האם יש איזה חסרונות לאחד הדגמים (למשל 9500 וטכנולוגיית ALIS)
רציתי פשוט לקבל עצות שמבוססות על הנסיון והידע של החברים פה
צפויה לצאת PV70 של פנסוניק. אם תתאפק היא כנראה מוצלחת מה-60
כאשר רואים את המסכים מומלץ לבקש לשים תוכנית במשדרי הטלויזיה ע"מ להתרשם מהתמונה שהמסך מוציא בשידור ירוד יחסית.
אף אחד פה לא יכול לקחת בעבורך את ההחלטה לכן תיקח מה שמוצא כן בעיניך מבחינת ביצועים הן די דומות.
כאשר רואים את המסכים מומלץ לבקש לשים תוכנית במשדרי הטלויזיה ע"מ להתרשם מהתמונה שהמסך מוציא בשידור ירוד יחסית.
אף אחד פה לא יכול לקחת בעבורך את ההחלטה לכן תיקח מה שמוצא כן בעיניך מבחינת ביצועים הן די דומות.
לא מחפש החלטה - מחפש המלצות
אתה יודע מתי היא אמורה לצאת והאם היא אמורה להיות בטווח המחיר שלי?ironman כתב:צפויה לצאת PV70 של פנסוניק. אם תתאפק היא כנראה מוצלחת מה-60...
נראה לי שלא הבנת אותי, ברור לי שההחלטה בסופו של דבר היא שלי ואני לא מצפה שאף אחד יקבל אותה בשביליironman כתב:אף אחד פה לא יכול לקחת בעבורך את ההחלטה לכן תיקח מה שמוצא כן בעיניך מבחינת ביצועים הן די דומות....
אז כל מי שמכיר והתנסה עם הדגמים האלה - אני מחפש רק המלצות או להבין מה הניע אותכם לבחור כפי שבחרתם...
את ההחלטה אני אקח בסוף ע"ס ההמלצות שלכם וההתרשמות שלי
ה-PV70 צפוייה לצאת בחודשים הקרובים (אני מניח שירוקום ידעו יותר, לא עשיתי מחקר מעמיק) יהיו לה 3 יציאות HDMI שאחת מהן קדמית לקונסולות משחק וכו' כמו כן , הולחלף הפנל הקדמי המבריק שהיה ב-60 וקצת בהק בתאורה גבוהה לגבי מחיר כנראה קצת יותר יקרה מה-60.
תעקוב אחרי השרשור הנ"ל
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
קח בחשבון שכל מי שקנה דגם מסויים "מושך" לכיוון שלו זו הסיבה שציינתי שזוהי החלטה שלך.
בהצלחה.
תעקוב אחרי השרשור הנ"ל
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
קח בחשבון שכל מי שקנה דגם מסויים "מושך" לכיוון שלו זו הסיבה שציינתי שזוהי החלטה שלך.
בהצלחה.
אני יכול להמליץ לך מניסיוני הדל על פנסוניק PH9 שהיא 42 HD .
יש לי כחודשיים ורואים נפלא.
משום מה היא לא מופיעה עדיין באתרים אבל ראיתי שמישהו קנה אותה אצל שרגי,
ואני קניתי בסיגנל. אז כנראה שהיא בכל זאת זמינה.
חסרונות (?) אין לה טיונר אם זה חשוב לך. יתרונות - אפשר להחליף כניסות ע"י החלפת כרטיס. יש 3 סלוטים לבחירתך.
תקרא את ההמלצה של עופר לאור באתר, ל PHD8 שנדמה לי היתה בחירת 2006,
וזאת עוד יותר טובה.
מה שכן, יש לפנסוניק גם HD 37 עם טיונר ויותר כניסות. אולי עדיף לך עם 2.7 מטר.
עומר
חסרונות (?) אין לה טיונר אם זה חשוב לך. יתרונות - אפשר להחליף כניסות ע"י החלפת כרטיס. יש 3 סלוטים לבחירתך.
וזאת עוד יותר טובה.
עומר
אני יכול להמליץ לך מניסיוני הדל על פנסוניק PH9 שהיא 42 HD .
וזאת עוד יותר טובה.
עומר
וזאת עוד יותר טובה.
עומר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: