גלישה באינטרנט ברזולוציית FHD
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1494
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
היי,
רציתי בבקשה לדעת מנסיון של חברים בעלי מסך FHD וחיבור מחשב FHD, איך הגלישה באינטרנט? האם הפונטים יוצאים קטנים מידי? זה ברור?
עוד דבר, האם אפשר להשתמש במחשב שידע לקבל חיבור כבלים/YES ושהמחשב ישמש כווידאו פרוססור ויוציא 1080P למסך. האם הדבר אפשרי? כדאי? (פתרון ווידאו פרוססור לעניים)
תודה
רציתי בבקשה לדעת מנסיון של חברים בעלי מסך FHD וחיבור מחשב FHD, איך הגלישה באינטרנט? האם הפונטים יוצאים קטנים מידי? זה ברור?
עוד דבר, האם אפשר להשתמש במחשב שידע לקבל חיבור כבלים/YES ושהמחשב ישמש כווידאו פרוססור ויוציא 1080P למסך. האם הדבר אפשרי? כדאי? (פתרון ווידאו פרוססור לעניים)
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה תלוי בהמון גורמים.
זה כמו שתשאל מישהו שרכש רכב כלשהו אם זה מהיר מדי, או בזבזן בדלק...
בלי נתונים נוספים המידע לא ממש יעזור לך.
כלומר, אתה צריך לדעת איזה גודל מסך, איזה מרחק צפיה וכו'.
זה כמו שתשאל מישהו שרכש רכב כלשהו אם זה מהיר מדי, או בזבזן בדלק...
בלי נתונים נוספים המידע לא ממש יעזור לך.
כלומר, אתה צריך לדעת איזה גודל מסך, איזה מרחק צפיה וכו'.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני משער שבתור פתרון ווידאו פרוססור המחשב יהיה די עלוב כי הוא יוכל לקבל מקסימום svideo.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תלוי עם איזה כרטיס לכידה אתה עובד. אם זה כרטיס מהמקובלים שעושה קידוד MPEG2 בחומרה, אז התשובה היא לא. אתה מאבד שם המון איכות בקידוד הזה. לא תגיע לאיכות תמונה של מעבד וידאו, ואפילו לא לאותה איכות של לחבר ישירות למסך.
אם יש לך כרטיס שמקבל את השידור ומעביר 1:1 לכרטיס מסך אז בהחלט יש פוטנציאל לשיפור משמעותי, במיוחד עם כרטיסי המסך החדשים, או תוכנות כמו FFDSHOW.
אם יש לך כרטיס שמקבל את השידור ומעביר 1:1 לכרטיס מסך אז בהחלט יש פוטנציאל לשיפור משמעותי, במיוחד עם כרטיסי המסך החדשים, או תוכנות כמו FFDSHOW.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
לגבי גלישה ב-FHD
זו אמנם לא טלוויזיה, אבל מסך המחשב שלי הוא DELL 2407WFP שהוא מסך "24 ברזולוציה 1920x1200.
מהנסיון שלי, גלישה ברזולוציה הזו פשוט לא יעילה כי כל האתרים מתוכננים לרוחב מסך של 1024 . בשלב מסוים פשוט עברתי לעבוד ב-pivot.
מהנסיון שלי, גלישה ברזולוציה הזו פשוט לא יעילה כי כל האתרים מתוכננים לרוחב מסך של 1024 . בשלב מסוים פשוט עברתי לעבוד ב-pivot.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

למה אתה מתעקש לגלוש ב full screen כאשר כל הטריק של מסכי מחשב רחבים היא לאפשר לפתוח מספר חלונות לרוחב?
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
העניין במסכים רחבים הוא לא כמה חלונות לרוחב, אלא סרטים.
כאשר אתה גולש, אתה קורא בו-זמנית בחלון אחד. פתיחת כמה חלונות לא נוחה מכיון שאתה צריך לטייל עם העכבר בין כמה חלונות. בשביל להחזיק כמה דפים פתוחים במקביל המציאו את הטאבים בדפדפנים, וזה הרבה יותר נוח (לדעתי).
לעומת זאת, אם אתה מסובב את המסך ב-pivot, אתה מקבל מסך בוחב סטנדרטי (או קצת יותר), אבל עם אורך של יותר מפי 2 מחלון רגיל, מה שחוסך ממך גלילה כלפי מטה.
לעומת זאת, אם אתה מתכנת, אתה תעריך את היכולת להחזיק במקביל חלון של אפליקציה, IDE ומסכי HELP פתוחים בו זמנית על אותו מסך.
כאשר אתה גולש, אתה קורא בו-זמנית בחלון אחד. פתיחת כמה חלונות לא נוחה מכיון שאתה צריך לטייל עם העכבר בין כמה חלונות. בשביל להחזיק כמה דפים פתוחים במקביל המציאו את הטאבים בדפדפנים, וזה הרבה יותר נוח (לדעתי).
לעומת זאת, אם אתה מסובב את המסך ב-pivot, אתה מקבל מסך בוחב סטנדרטי (או קצת יותר), אבל עם אורך של יותר מפי 2 מחלון רגיל, מה שחוסך ממך גלילה כלפי מטה.
לעומת זאת, אם אתה מתכנת, אתה תעריך את היכולת להחזיק במקביל חלון של אפליקציה, IDE ומסכי HELP פתוחים בו זמנית על אותו מסך.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מבין אותך. אני עובד בצורה כל כך שונה שבשבילי עצם הרעיון של פתיחת יישום לכל רוחב המסך היא אבסורדית. לא הייתי צריך להשליך את ההעדפות שלי על הכלל ואני מצטער אם נשמעתי כמו פוץ.