שלום לכולם!
אני גר בחו"ל, אבא שלי ביקש ממני לפני כמה ימים לעזור לו, למצוא טלוויזית LCD בטווח של 40-42", בטווח מחיר שמסוגל לגעת ב20,000 ש"ח, אבל בשום פנים ואופן לא יותר מזה.
אני ממש לא מתמצא בנושא, אבל כבר כמה ימים שאני מחפש מידע ברשת, קורא ביקורות, הלכתי גם לחנות לראות בעצמי.
שני המסכים שציינתי בנושא נראו לי מצוין. ראיתי גם מסך של טושיבה ושל פנסוניק שממש לא נראו לי באותה הרמה..
קראתי בפורום הזה לפחות 40 עמודים אחורה (באמת הרבה, ותודה על מה שאפשר למצוא פה)
וראיתי שיש בעיה למסכי שארפ של התחממות וכיווץ הפלסטיק שיגרום לרעשים? איך הסוני מהבחינה הזו?
ראיתי באתר של סוני שה-On Screen Contrast של דגם W הוא 1800:1 בעוד לכל היתר יש 1300:1, מה זה אומר, פחות טוב או יותר טוב?
Dynamic Contrast יש לה 8000:1, לדגם X 7000:1, ולנמוכים יותר יש 5000:1.
יכול להיות שזה לא ממש משנה? אני שואל כי אני כמעט לגמרי לא מבין. אני בזמן לימודים עכשיו (תקופת מבחנים) אבל אבא שלי ככ רוצה אז אני חייב לנסות לעזור. פה אתם נכנסים לתמונה.
מה יש בדגם X של סוני שאין בW?
חשובה לו גם האיכות הגבוהה של רזולוציה 1,920 1,080 שלפי מה שהבנתי יש בדגמים האלה.
אשמח אם תוכלו לספר לי על ההבדלים בין הסוני לשארפ, מה עדיף לרכוש לטווח ארוך לדעתכם, מה יותר אהבתם? באופן כללי, אם יש דבר נוסף שהוא סופר איכותי וברמה גבוהה בטווח הזה, גם אשמח להמלצה אמיתית. תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור ולתרום קצת מידע, אני מקוה מאוד לסיים את ההתלבטות בקרוב.
התלבטות בין שארפ LC42XD1E וסוני KDL40W2000
זה בדיוק מה שחיפשת
http://www.hdtvtest.co.uk/1080p-LCD-Shootout/
לX מעבד תמונה טוב וחזק יותר מהW מה שנותן לה יתרון בסיגנל לא איכותי כמו טלויזיה בארץ.....
http://www.hdtvtest.co.uk/1080p-LCD-Shootout/
לX מעבד תמונה טוב וחזק יותר מהW מה שנותן לה יתרון בסיגנל לא איכותי כמו טלויזיה בארץ.....
מכור לסאונד של אלפא -רומיאו
קראתי את זה כמובן, התעניינתי בדעותיכם האישיות, שני הדגמים גם של שארפ וגם של סוני נראו לי מצוין, אבל אם לשארפ יש בעיות של פלסטיקה או הרכבה לא איכותית, אולי אי אפשר לדעת מה יכול לקרות?
איך ההשוואה באחריות בין יבואן סוני ליבואן שארפ בארץ? על מי מהם אפשר לומר יותר "יש עם מי לדבר"?
בכל אופן, דבר נוסף שרציתי לשאול זה האם ישנו מקום בו אבא שלי יוכל לראות את שני הדגמים אחד על יד השני בארץ, עדיף באיזור ירושלים שם הוא גר אבל אפשר כמובן גם באיזור המרכז.
תודה!
איך ההשוואה באחריות בין יבואן סוני ליבואן שארפ בארץ? על מי מהם אפשר לומר יותר "יש עם מי לדבר"?
בכל אופן, דבר נוסף שרציתי לשאול זה האם ישנו מקום בו אבא שלי יוכל לראות את שני הדגמים אחד על יד השני בארץ, עדיף באיזור ירושלים שם הוא גר אבל אפשר כמובן גם באיזור המרכז.
תודה!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
שמע, רעשים של פלסטיקה יש לדגמים מסוימים של שארפ, והדגם שאתה ציינת לא כלול בהם...
זה בעיקר ב- SA1E.
מבחינת איכות צפיה, אני לא ראיתי את שניהם אחת ליד השניה, אבל לסירוגין ראיתי הרבה, בניגוד לסקירה המקצועית שצרפו לך, אזי השארפ מצא חן בעיני הרבה יותר, איכות התמונה, הצבעים, גם במקור יס/לוין וגם ב- HD. לגבי דגם ה- X של סוני, אני לא יודע, לא ראיתיו בשום מקום...
עכשיו זו רק ההתרשמות שלי, אם הייתי קונה מבין שני המסכים שציינת, הייתי הולך על השארפ, אבל הכיס שלי בסוף בחר בשבילי...
גם "שארפ" אבל קרוב משפחה נחות שלו ה- SA1E שגם דרך אגב נותנת איכות יוצאת מהכלל.... אך לא כמו ה- XD1E...
זה בעיקר ב- SA1E.
מבחינת איכות צפיה, אני לא ראיתי את שניהם אחת ליד השניה, אבל לסירוגין ראיתי הרבה, בניגוד לסקירה המקצועית שצרפו לך, אזי השארפ מצא חן בעיני הרבה יותר, איכות התמונה, הצבעים, גם במקור יס/לוין וגם ב- HD. לגבי דגם ה- X של סוני, אני לא יודע, לא ראיתיו בשום מקום...
עכשיו זו רק ההתרשמות שלי, אם הייתי קונה מבין שני המסכים שציינת, הייתי הולך על השארפ, אבל הכיס שלי בסוף בחר בשבילי...
גם "שארפ" אבל קרוב משפחה נחות שלו ה- SA1E שגם דרך אגב נותנת איכות יוצאת מהכלל.... אך לא כמו ה- XD1E...