סאבופר
קיבלתי מאח שלי סאבופר של klh asw10 בנוסף קיבלתי גם רמקולים קדמיים+אחוריים+סנטר של אקוסטיק אנרג'י aegis evo
אני הולך לקנות ריסבר ודיוידי בסכום של איזור ה- 4 אלף שקל האם יש טעם להחליף את הסאב הזה למשהו יותר טוב או שהוא נחשב מספיק טוב?מה המחיר של סאב מהדגם הזה?
אני הולך לקנות ריסבר ודיוידי בסכום של איזור ה- 4 אלף שקל האם יש טעם להחליף את הסאב הזה למשהו יותר טוב או שהוא נחשב מספיק טוב?מה המחיר של סאב מהדגם הזה?
משהו יותר טוב מהסאב הזה בסכומים שהקצבת לא תקבל (כמובן אחרי שתרכוש את הרסיבר וDVD)
תרכיב מערכת, תשמע, אם לא תאהב - תמיד אפשר לשדרג.
רסיברים מומלצים - YAMAHA, ONKYO, MARANTZ, sony, pioneer, denon
הביקורות לא מהוללות - http://www.amazon.com/KLH-ASW10-120-Pow ... B00004NHP6
הסאב נמכר ב170$
תרכיב מערכת, תשמע, אם לא תאהב - תמיד אפשר לשדרג.
רסיברים מומלצים - YAMAHA, ONKYO, MARANTZ, sony, pioneer, denon
הביקורות לא מהוללות - http://www.amazon.com/KLH-ASW10-120-Pow ... B00004NHP6
הסאב נמכר ב170$
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לקולנוע ביתי אתה יכול לרכוש את הDVD של פיוניר 393 + רסיבר פשוט של DENON וזה משאיך לך פלוס מינוס 2000 ש"ח.
עכשיו עולה השאלה אם צריך לחליף סאב.
אם שאר הט הוא בסיסי אני לא בטוחה שסאב יתן לך את השינוי הכי גדול, ואם הרמקולים הקדמיים הם רצפתים אז לעיתים ניתן לשמוע ללא סאב (אני לפעמים מכבה אותו במוזיקה)
אם זה הולך לשמש לקולנוע ביתי. לאיכות הסאב יש חשיבות נמוכה יותר ביחס לרמקולים.
איזה רמקולים יש לך? ומה מצבם?.
אני חושבת שקודם תתמקד ברסיבר טוב אבל לא יקר וDVD כדוגמת הפיוניר 393 ואז תוכל לדעת באמת מה החוליה החלשה במערת שלך.
עכשיו עולה השאלה אם צריך לחליף סאב.
אם שאר הט הוא בסיסי אני לא בטוחה שסאב יתן לך את השינוי הכי גדול, ואם הרמקולים הקדמיים הם רצפתים אז לעיתים ניתן לשמוע ללא סאב (אני לפעמים מכבה אותו במוזיקה)
אם זה הולך לשמש לקולנוע ביתי. לאיכות הסאב יש חשיבות נמוכה יותר ביחס לרמקולים.
איזה רמקולים יש לך? ומה מצבם?.
אני חושבת שקודם תתמקד ברסיבר טוב אבל לא יקר וDVD כדוגמת הפיוניר 393 ואז תוכל לדעת באמת מה החוליה החלשה במערת שלך.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות