תקלה מוזרה - תאורה לא אחידה ב 65M7000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@הייטקיסט
·
כן, זה נקרא DSE וזה מגיע בשלל צורות שונות.
אי אפשר לעשות שום דבר, לצערי, במיוחד בלי אחריות.
אפשר לנסות "לעסות" את הפאנל מעט במקומות הכי בעיתיים אחרי שהוא התחמם מעט. עם מגבת מיקרופייבר עדינה כדי לא לשרוט אותו. כמובן זה "על אחריותך בלבד, ואני לא לוקח אחריות על שום נזק ישיר או עקיף וכו'"
·
כן, זה נקרא DSE וזה מגיע בשלל צורות שונות.
אי אפשר לעשות שום דבר, לצערי, במיוחד בלי אחריות.
אפשר לנסות "לעסות" את הפאנל מעט במקומות הכי בעיתיים אחרי שהוא התחמם מעט. עם מגבת מיקרופייבר עדינה כדי לא לשרוט אותו. כמובן זה "על אחריותך בלבד, ואני לא לוקח אחריות על שום נזק ישיר או עקיף וכו'"
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
* עריכה - התבלבלתי בין דגמים של סמסונג לדגמים של הייסנס, קורה
.
משהו אחד לא ברור לי - זה משהו שלא היה לפני והתפתח פתאום או משהו שפשוט לא שמת לב לפני? אם זה לא היה לפני בוודאות, אז נראה שמופעל לחץ על הפאנל (אולי המתלה). אחרת לא ברור לי איך דבר כזה יכול לקרות עם הזמן בטלווזיה שתלויה על הקיר.
משהו אחד לא ברור לי - זה משהו שלא היה לפני והתפתח פתאום או משהו שפשוט לא שמת לב לפני? אם זה לא היה לפני בוודאות, אז נראה שמופעל לחץ על הפאנל (אולי המתלה). אחרת לא ברור לי איך דבר כזה יכול לקרות עם הזמן בטלווזיה שתלויה על הקיר.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
די בטוח שזה לא היה בהתחלה... ההתקנה היתה על ידי מחסני חשמל...
לא יודע מה לעשות האמת, אני אנסה לעשות אולי ניקוי עם מיקרופייבר, הבנתי שזה עוזר לפעמים.
יכול להיות שזה נגרם מניקוי שהעוזרת עושה?
נראה לי שהייתי שם לב לכזה דבר אם זה היה מההתחלה ככה.
לא יודע מה לעשות האמת, אני אנסה לעשות אולי ניקוי עם מיקרופייבר, הבנתי שזה עוזר לפעמים.
יכול להיות שזה נגרם מניקוי שהעוזרת עושה?
נראה לי שהייתי שם לב לכזה דבר אם זה היה מההתחלה ככה.