אם לא שמתם לב התיקון הזה יהיה לטובת חברת החברות התקשורת וביטול בקשת הלקוח
שימוע משרד התקשורת בהחזרת ציוד קצה לטובת חברות התקשורת על חשבון הצרכנים
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
שימוע בעניין פרק הזמן שעומד לרשות בעלי הרישיונות להסרת ציוד הקצה לבקשת המנוי
@uh99
·
למה "ביטול בקשת הלקוח"?
הוט חברה שבקושי מתפקדת ומסתבר שקשה לה להגיע לאסוף ציוד תוך 14 ימים מבית הלקוח (או לפחות זה מה שאני מבין). בתקווה זה גם אומר שיתנו 30 יום להחזיר ציוד במקרה של הלקוח מחזיר את הציוד למרכז של הוט (מה שיותר סביר שיבקשו בעת הניתוק).
אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין "ביטול בקשת הלקוח".
·
למה "ביטול בקשת הלקוח"?
הוט חברה שבקושי מתפקדת ומסתבר שקשה לה להגיע לאסוף ציוד תוך 14 ימים מבית הלקוח (או לפחות זה מה שאני מבין). בתקווה זה גם אומר שיתנו 30 יום להחזיר ציוד במקרה של הלקוח מחזיר את הציוד למרכז של הוט (מה שיותר סביר שיבקשו בעת הניתוק).
אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין "ביטול בקשת הלקוח".
-
uh99
- חבר מביא חבר

זה מוזיל להוט את השילוח וזה מבטל את בקשת הלקוח לפני השינויeran405 כתב:@uh99
·
למה "ביטול בקשת הלקוח"?
אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין "ביטול בקשת הלקוח"....
וזה שקר בעת מעבר דירה הלקוח זה שעובר עם הציוד הקצה אלא אם יותקן ללקוח ציוד קצה אחרהוט הבהירה כי בקשתה אינה נוגעת למקרים של בקשות לאיסוף ציוד קצה כתוצאה ממעבר דירה...
@uh99
·
אין ספק שהוט מבקשת את זה בגלל שזה מוזיל לה עלות כלשהי ובהיותה חברה עסקית זה בדיוק איך שהיא אמורה להתנהג.
בתיאורה (מאד בתיאוריה במקרה הספציפי הזה), הוזלת עליות עבור נותנת שירות יכולה ואמורה בסופו של דבר להתגלגל לכיס של הלקוח....
מה שאני לא מבין, איפה פה הפגיעה בלקוח? איזה "בקשת לקוח" תבוטל? אני לא מבין. אם אני מתנתק מהם ויהיה להם 30 יום לבוא לאסוף ציוד זה בעיה שלהם. אני מנותק מהרגע שהם אישרו את הניתוק (ויש חוקים אחרים לגמרי ולא קשורים שמגבילים את הזמן שיש להם "לטפל" בבקשת ניתוק, מספר ימי עסקים בודדים תלוי בדיוק איזה בקשת הניתוק הועברה). מה בדיוק "יבוטל" פה?
·
אין ספק שהוט מבקשת את זה בגלל שזה מוזיל לה עלות כלשהי ובהיותה חברה עסקית זה בדיוק איך שהיא אמורה להתנהג.
בתיאורה (מאד בתיאוריה במקרה הספציפי הזה), הוזלת עליות עבור נותנת שירות יכולה ואמורה בסופו של דבר להתגלגל לכיס של הלקוח....
מה שאני לא מבין, איפה פה הפגיעה בלקוח? איזה "בקשת לקוח" תבוטל? אני לא מבין. אם אני מתנתק מהם ויהיה להם 30 יום לבוא לאסוף ציוד זה בעיה שלהם. אני מנותק מהרגע שהם אישרו את הניתוק (ויש חוקים אחרים לגמרי ולא קשורים שמגבילים את הזמן שיש להם "לטפל" בבקשת ניתוק, מספר ימי עסקים בודדים תלוי בדיוק איזה בקשת הניתוק הועברה). מה בדיוק "יבוטל" פה?
-
uh99
- חבר מביא חבר

כמו שהוט יכולה להתקין ללקוחות היא יכולה לאסוף ע"י טכנאים ולא רק ע"י שילוח אם לא בקשת מעבר דירה הוט יכולה לדרוש ממך להחזיר להם את הציוד ללא שום איסוף מצדםeran405 כתב:@uh99
·
מה שאני לא מבין, איפה פה הפגיעה בלקוח? איזה "בקשת לקוח" תבוטל? אני לא מבין. אם אני מתנתק מהם ויהיה להם 30 יום לבוא לאסוף ציוד זה בעיה שלהם. אני מנותק מהרגע שהם אישרו את הניתוק (ויש חוקים אחרים לגמרי ולא קשורים שמגבילים את הזמן שיש להם "לטפל" בבקשת ניתוק, מספר ימי עסקים בודדים תלוי בדיוק איזה בקשת הניתוק הועברה). מה בדיוק "יבוטל" פה?...
uh99 כתב:כמו שהוט יכולה להתקין ללקוחות היא יכולה לאסוף ע"י טכנאים ולא רק ע"י שילוח אם לא בקשת מעבר דירה הוט יכולה לדרוש ממך להחזיר להם את הציוד ללא שום איסוף מצדם......וזו המטרה של הוט
...
אתה צועק אל הרוח... החזרת ציוד חד-פעמית לדוכן שבכל קניון בארץ זה לא "לרעת הלקוח" וזה לא ביג-דיל!
כמובן, אם אתה מתחבר ומתנתק לעיתים קרובות אז זה יוצר לך עבודה נוספת, אבל זה כבר עניינך...
·
-
uh99
- חבר מביא חבר

qsub00 כתב:
......
אתה צועק אל הרוח... החזרת ציוד חד-פעמית לדוכן שבכל קניון בארץ זה לא "לרעת הלקוח" וזה לא ביג-דיל!
כמובן, אם אתה מתחבר ומתנתק לעיתים קרובות אז זה יוצר לך עבודה נוספת, אבל זה כבר עניינך...
·...
אם זה כל כך פעוט אז למה הוט רצה לשנות הרישיון שלה
ולשמחתי אצלי הוט כבר באה לקחת את הציוד שלה
נו באמת, תעשה חשבון לבד:uh99 כתב:......
אם זה כל כך פעוט אז למה הוט רצה לשנות הרישיון שלה![]()
![]()
ולשמחתי אצלי הוט כבר באה לקחת את הציוד שלההבעיה זו כבר של אחרים ולא שלי מי שלא דואג לעצמו שלא יתפליא שעושקים אותו
...
אתה זה 1 ואצל הוט יש מאות/אלפים בכל חודש - עכשיו תכפול בעלות שליח, ותבין!
·
-
uh99
- חבר מביא חבר

כמו שיש תשלום על מודם והוט לא מאפשרת לצרכנים פרטיים לייבא מודם פרטיqsub00 כתב:נו באמת, תעשה חשבון לבד:......
אתה זה 1 ואצל הוט יש מאות/אלפים בכל חודש - עכשיו תכפול בעלות שליח, ותבין!
·...