שימוע משרד התקשורת בהחזרת ציוד קצה לטובת חברות התקשורת על חשבון הצרכנים

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #1 

שימוע בעניין פרק הזמן שעומד לרשות בעלי הרישיונות להסרת ציוד הקצה לבקשת המנוי (W)
אם לא שמתם לב התיקון הזה יהיה לטובת חברת החברות התקשורת וביטול בקשת הלקוח (n)

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #2 

@uh99
·

למה "ביטול בקשת הלקוח"?

הוט חברה שבקושי מתפקדת ומסתבר שקשה לה להגיע לאסוף ציוד תוך 14 ימים מבית הלקוח (או לפחות זה מה שאני מבין). בתקווה זה גם אומר שיתנו 30 יום להחזיר ציוד במקרה של הלקוח מחזיר את הציוד למרכז של הוט (מה שיותר סביר שיבקשו בעת הניתוק).

אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין "ביטול בקשת הלקוח".

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

eran405 כתב:@uh99
·

למה "ביטול בקשת הלקוח"?

הוט חברה שבקושי מתפקדת ומסתבר שקשה לה להגיע לאסוף ציוד תוך 14 ימים מבית הלקוח (או לפחות זה מה שאני מבין). בתקווה זה גם אומר שיתנו 30 יום להחזיר ציוד במקרה של הלקוח מחזיר את הציוד למרכז של הוט (מה שיותר סביר שיבקשו בעת הניתוק).

אני לא מבין מה הקשר בין זה לבין "ביטול בקשת הלקוח".
...
זה מוזיל להוט את השילוח וזה מבטל את בקשת הלקוח לפני השינוי :!: (W)

הוט הבהירה כי בקשתה אינה נוגעת למקרים של בקשות לאיסוף ציוד קצה כתוצאה ממעבר דירה
...
וזה שקר בעת מעבר דירה הלקוח זה שעובר עם הציוד הקצה אלא אם יותקן ללקוח ציוד קצה אחר :!:

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #4 

@uh99
·

אין ספק שהוט מבקשת את זה בגלל שזה מוזיל לה עלות כלשהי ובהיותה חברה עסקית זה בדיוק איך שהיא אמורה להתנהג.
בתיאורה (מאד בתיאוריה במקרה הספציפי הזה), הוזלת עליות עבור נותנת שירות יכולה ואמורה בסופו של דבר להתגלגל לכיס של הלקוח....

מה שאני לא מבין, איפה פה הפגיעה בלקוח? איזה "בקשת לקוח" תבוטל? אני לא מבין. אם אני מתנתק מהם ויהיה להם 30 יום לבוא לאסוף ציוד זה בעיה שלהם. אני מנותק מהרגע שהם אישרו את הניתוק (ויש חוקים אחרים לגמרי ולא קשורים שמגבילים את הזמן שיש להם "לטפל" בבקשת ניתוק, מספר ימי עסקים בודדים תלוי בדיוק איזה בקשת הניתוק הועברה). מה בדיוק "יבוטל" פה?

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

eran405 כתב:@uh99
·

אין ספק שהוט מבקשת את זה בגלל שזה מוזיל לה עלות כלשהי ובהיותה חברה עסקית זה בדיוק איך שהיא אמורה להתנהג.
בתיאורה (מאד בתיאוריה במקרה הספציפי הזה), הוזלת עליות עבור נותנת שירות יכולה ואמורה בסופו של דבר להתגלגל לכיס של הלקוח....

מה שאני לא מבין, איפה פה הפגיעה בלקוח? איזה "בקשת לקוח" תבוטל? אני לא מבין. אם אני מתנתק מהם ויהיה להם 30 יום לבוא לאסוף ציוד זה בעיה שלהם. אני מנותק מהרגע שהם אישרו את הניתוק (ויש חוקים אחרים לגמרי ולא קשורים שמגבילים את הזמן שיש להם "לטפל" בבקשת ניתוק, מספר ימי עסקים בודדים תלוי בדיוק איזה בקשת הניתוק הועברה). מה בדיוק "יבוטל" פה?
...
כמו שהוט יכולה להתקין ללקוחות היא יכולה לאסוף ע"י טכנאים ולא רק ע"י שילוח אם לא בקשת מעבר דירה הוט יכולה לדרוש ממך להחזיר להם את הציוד ללא שום איסוף מצדם :!: וזו המטרה של הוט (i)

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #6 

uh99 כתב:
...
...
כמו שהוט יכולה להתקין ללקוחות היא יכולה לאסוף ע"י טכנאים ולא רק ע"י שילוח אם לא בקשת מעבר דירה הוט יכולה לדרוש ממך להחזיר להם את הציוד ללא שום איסוף מצדם :!: וזו המטרה של הוט (i)
...

אתה צועק אל הרוח... החזרת ציוד חד-פעמית לדוכן שבכל קניון בארץ זה לא "לרעת הלקוח" וזה לא ביג-דיל!
כמובן, אם אתה מתחבר ומתנתק לעיתים קרובות אז זה יוצר לך עבודה נוספת, אבל זה כבר עניינך...
·

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

qsub00 כתב:

...
...

אתה צועק אל הרוח... החזרת ציוד חד-פעמית לדוכן שבכל קניון בארץ זה לא "לרעת הלקוח" וזה לא ביג-דיל!
כמובן, אם אתה מתחבר ומתנתק לעיתים קרובות אז זה יוצר לך עבודה נוספת, אבל זה כבר עניינך...
·
...

אם זה כל כך פעוט אז למה הוט רצה לשנות הרישיון שלה :?: :roll:
ולשמחתי אצלי הוט כבר באה לקחת את הציוד שלה :lol: הבעיה זו כבר של אחרים ולא שלי מי שלא דואג לעצמו שלא יתפליא שעושקים אותו :!:

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #8 

uh99 כתב:
...
...

אם זה כל כך פעוט אז למה הוט רצה לשנות הרישיון שלה :?: :roll:
ולשמחתי אצלי הוט כבר באה לקחת את הציוד שלה :lol: הבעיה זו כבר של אחרים ולא שלי מי שלא דואג לעצמו שלא יתפליא שעושקים אותו :!:
...
נו באמת, תעשה חשבון לבד:
אתה זה 1 ואצל הוט יש מאות/אלפים בכל חודש - עכשיו תכפול בעלות שליח, ותבין!
·

uh99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

qsub00 כתב:
...
...
נו באמת, תעשה חשבון לבד:
אתה זה 1 ואצל הוט יש מאות/אלפים בכל חודש - עכשיו תכפול בעלות שליח, ותבין!
·
...
כמו שיש תשלום על מודם והוט לא מאפשרת לצרכנים פרטיים לייבא מודם פרטי (W) אז לי איין שום צורך להבין את הוט :!:

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”